Yani görmeden biriyle konuşup konuşup sonradan görünce beğenmemezlik durumu oluşuyor mu ilk kez böyle bir şey olacak karşımdaki kişiyle uyumlu durur muyuz bilemiyorum yesillendirin bakalım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Şimdiye kadar 2 kişi ile uzak mesafe ilişkisi yaşadım biriyle aynı evde yaşadık sonra ayrılmak istiyorum dedi ve gitti daha sonra ikinciyle tanıştık otelde buluşup beraber oluyorduk çok güzel 3 sene geçirdik sonra oda nikah vs işlerine girince ayrıldık.
06 Yorumla- Soran1 yıl
Senle niye evlenmedi de baskasiyla evlendi
- Cevap sahibi1 yıl
Aramızda cinsel uyum yoktu.
- 1 yıl
O zaman niye buluşuyodunuz
- Cevap sahibi1 yıl
@cvcvnfjfkfk tanıyorduk bir birimizi ve güven meselesi bir süre fb ilişkisi devam etti sonra koptuk.
- 1 yıl
Yok yani cinsel uyum yoksa niye fb oldunuz ki, güven ve tanışma meselesi mi sadece?
- Cevap sahibi1 yıl
@cvcvnfjfkfk Böyle bir durumda tanıma ve güven en önemli kriterlerden bir kaçı. Cinsel uyum yok dediğim ben istediğim her an sevişmek öpüşmek istiyordum o bir an önce sok pompala ve orgazm olma kafasındaydı. Yani ben seksi bir sanat gibi icra etmek istiyorum o farklı bir kafada bitsede gitsek der gibiydi. Neyse kısaca karar verip beraber olduğumuz zaman ortalık yangın yeri oluyordu.
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Bende bu dediğinin aynısı oldu fotodan aşık oldum aylarca bekledim ona aşk sözleri soyeldim. İlk gorusmemizde ayak üstü iki dakika konuştuk heyecan ve utanmaktam konuşamadık aslında ama ben kızı görünce hicbirsey hissetmedim fiziğini beğenmedim hayalimdekinin tam tersi ama bir. turlu vazgeçemedim ondan şimdi evliyiz ve gözüm dışarda yanlış yaptim
018 Yorumla- Soran1 yıl
Fiziğini begenmedin ama vazgeçemedin de sonra evlendin gözün disarda bu nasıl bir şey ya insanı ya seversin ya sevmezsin madem fizigini sevmedin spora yazdır ne bileyim kas yapmasina sekillenmesine yardımcı ol karakterini seviyosan demek ki sevmiyon sadece takıntın varmis
- 1 yıl
Ya benim hiç sevgilim olmadı tecrübesiz ve cahildim. İlk olduğu için ona bağlandım sonradan sevmeye başladım spora yazilsada bişe olmaz boyu kısa ben uzun seviyom kalça yok sporla ne kadar büyücek yapmıyor spor. Saç yok bide
- Soran1 yıl
Üzüldüm eşine keşke hayatina hiç dahil olmasaydın
- 1 yıl
Ama ben ona en başta beğenmediğimi söyledim biliyorudu oda benden vazgecmedi
- Soran1 yıl
Acaba ikinizde de mi bi anormallik var ki sen begenmedim diyon o da biliyo ama ikinizde buna ragmen evleniyonuz hadi sen acidin felan olabilir o niye begenmedim diyen biriyle evleniyo çok mu aşık
- 1 yıl
Ya ne bilim ikimizinde ilkiydi
- 1 yıl
Uzun hikaye biraz küstü bana ondan etkilenmediğini söyleyince sonra tekrar konuşmaya başladık ben çok git gel yaşadım bu hayalimdeki kız değil vazgeç dedim annem gilde dedi birturlu vazgecemedim büyü yapılmış sanki bana
- 1 yıl
Birde çoğu kişi hayalindeki gibi birisi ile evlenemiyorki etrafımda çok örneği var. Hayalimizdeki fiziğe sahip kişi ile evlenmek. zzor
- Soran1 yıl
Bilemiyorum nasipteki oymus demek ki baksana onla evlenmissin bazen insan kaderine razı gelmeli seni seviyorsa sana sadiksa muhabbetiniz uyumluysa sanki boyla kalcayla olacak işte değil ya insan biraz elindekinin kiymetini bilmeli kaybetsen arardin eminim umarim yaşamazsın
- Soran1 yıl
Hayalinde herkesin brad pit angeline jolie var ondan hayal kırıklığı yasiyolar bence allahtan şanslı dogmusum ya bunca şanssizligin uzerine bi de cirkinim diye kimse sevmese çok üzülürdüm
- 1 yıl
Ya seviyorum onu çok iyi bı kadın ama fizik işte çok önemli ya saçı olsaydi bari saçı kötü kalça yok boyda yok
- Soran1 yıl
Knk o zaman doktora bi görünsün saç için takviye alsın kan versin belki vitamin degerleri düşük saçları dökülüyo biotin kullanıyoz biz misal benim saclar kalin telli oldugu halde kalca da yapilir karbonhidrat alip squat yapicak hergün boya allah vergisi yapacak bsiey yok
- 1 yıl
Eringec işte spor yaptiramiyom
- 1 yıl
Güzel bir kızsın yani sen yorumdan öyle anladım 😎
- Soran1 yıl
Yaptırırsin aslında sende birlikte yaparsan niye yapmasin ki eşlik et
- 1 yıl
Çok denedim
- Soran1 yıl
O zaman yapacak birsey yok knk kaderine razi gelecen ya da ayrilican olaylar böyle
- 1 yıl
Aynen sağlık olsun
AI Persona’ya Sor

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
29Cevap
u
1 yılHiç olmadı böyle bir şey. Buluştuktan sonra kaldığımız yerden devam ettik, ilk buluşmadan sonra görüşmediğim olmadı. Kimse kimseye zorla “uzak mesafe” ilişkisi yaşasın, yaşamalı demiyor zaten. Kişinin kendi tercihi.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Uzak mesafe ilişkisini, doğru bulmuyorum. Şöyle ki;
Uzak mesafe yürüten erkekler, kadına itici gelir ve terk ederler. Şöyle düşünürler, " kendi şehrinde kimse bakmıyor ki bana yürüyor. Demek ki sıradan, ultra beta erkek ve yol yakınken bunu şutlayım" der. Haklı da.
. Bana da bu tür erkekler, ezik ultra beta geliyor. Ama kız, ayağına geliyorsa; sıradan olmayan çekici alfa erkektir. Zira 10/7 ve üzeri puanı olan Alfa erkek, ayağına gitmez ; getirtir. Tabi , evlilik düşünmüyorsa..
Ben ise orta çekici ,10/5 puanı olan sigma erkek olarak asla uzak mesafedeki kadının ayağına gitmem. Gelirse, kendi gelir. Yoksa, değerimi düşürüp ultra beta olmam.
11 Yorumla- Soran1 yıl
Bu ne ya puanlamalar nedir 😂
- 1 yıl
Evet yüz yüze gelmediğin biriyle flört edersen buluştuğun zaman hayal kırıklığı yaşarsın sanal ortamda ki rahatlığı gerçekte bulamazsın o yüzden kanaldaki yapılan flört aşk bunlar gerçek değildir
227 Yorumla- Soran1 yıl
Tabiki bencede gerçekte aynı olamaz gibime geliyo
- 1 yıl
O yüzden arkadaş olun buluşunca vakit geçirince birbirinizden hoşlanırsaniz sevgili olun
- 1 yıl
Yaşlar kaç
- Soran1 yıl
Zaten arkadaştık 2 yildir konuşuyoruz sonradan hoşlantiya bağlandı daha buluşamadan
- 1 yıl
Hoşlanti olmaz yaşlar kaç
- Soran1 yıl
24 28
- 1 yıl
Genelde cinsellik için sevgili olunmak istenir sanal ortamlarda dikkat et
- Soran1 yıl
Bunun öyle bi niyeti yok gibi
- 1 yıl
İnanması güçtür ama erkek aklı hep bel altındadir libidosu yüksektir cinsellik için seninle sevgili olacak sonra evlenecğim diyecek cinsellik yaşadıktan sonra ayrılacak
- Soran1 yıl
Ya yaşamassan noluyo peki gene ayrilinmiyo mu
- 1 yıl
İstediğini almadığı için ayrılıyor kısa sürüyor ilişkiniz
- Soran1 yıl
Sanki bi saçmalık var gibi ama 2 yildir konusuyoruz zaten bu iliski olayı daha erken cikardi gelirdi yasardi basar giderdi niyeti öyle olsa sanki niye bu kadar uzatsin
- 1 yıl
Sen onun hayatına girmedin oda senin hayatına girmedi sanal ortam burası burada aşk sevgi olmaz burası seks yeridir
- Soran1 yıl
Ya nasi ask sevgi olmaz diyebiliyon sanal ortamdan KS den evlenen bile var ki haberin var mıydı ben sitenin dinazor cagindanim 😂
- 1 yıl
Kimsenin evlendiği falan yok sanal ortam seks ortamıdır zaten herkes diyor falanca evlendi herkes evleniyor burada iyi o zaman bende evlenecğim sen peki nasıl bunu düşünebiliyor sun seni görmemiş hiç yan yana gelmediğin biriyle seni sevdiğini nasıl anlayabiliyor sun bir uygulama üzerinden 2 sene konuşuyorsun diye o kişiyle seni sevdiği anlamına mı geliyor bir kere bile de yüz yüze gelmemişsin kimdir nedir tanimiyorsun kızım uyanın artık bu ortam hayalî bir ortam buradan konuşuğun hiç bir insanla gönül bağı kurup da evlenemezsin evleneceğim dersen pompayı yersin ayrılırsin elinde kalır her şey anladin aklını kullan saçma sapan insanlar anlatıyor size yok internetten tanıştık evlendik diye sizde yutuyorsunuz aaa o zaman hadi bende evlenecğim diyorsunuz 1000 e 1000 katarak anlatıyorlar size gerçek dışı anlatıyorlar büyülüyorlar sizi yüz yüze görüşmediğin hiç bir insanla aşk sevgi ya da böyle evlilikmiş bunlar olmaz senin güvenini kazanır maddi manevi olarak yer tüketir seni saf ve temiz duyguların paramparça olur bu sanal ortam hele ki KS ortamı seks ortamıdır burada tanıştığın herkes bel altı muhabbetti için burada bu ortamda aşk sevgi olmaz kendinize gelin saçma sapan insanların yaşadığı hayalî olaylardan etkilenip o yollardan gitmeyin
- Soran1 yıl
Ben 2016 2017 de burasi cinsellik için kullanilmiyoken site güzel bi yerken burdaydim insanlar gayette güzel tanisip sohbet edip bulusuyolardi evlenenler de cidden var ama site öyle bi yer haline geldi ki tinder dan beter oldu burdan artık kimseyle konusulmaz haklısın ama sanal ortamdaki insanlar sen ben gibi insanlar iyisi de var kötüsü de zaten yakinda olsa hic soru sorcam diye uğraşmaz buluşmuş görmüş olurdum
- 1 yıl
Bende 2016 2017 yillarindayken bu sitedeydim ve herkes cinsellik konuşuyordu hatta ben 2013 deyken buradaydim öyle bakiniyordum sadece ve yine o zamanlar daha çok fazlaydı ben bu siteyi bildim bileli hep cinsellik için kullanılan bir site bu sitede asla ama asla yüz yüze gelmediğiniz hiç kimseye böyle gönlünüz kaptırmayın biz evlendik diyenler de inanmayın hiç kimse internet ortamından tanışıp da evlenmez böyle bir şey yok internettin kullanım amacı zaten seks partneri bulmak yapmayın aldanmayın gerçek hayatta yüz yüze görüştüğünüz insanlarla flört edin tanışın evlenmeyi düşünüyorsaniz düşünün ama sanaldan bunu asla yapmayın sanal ortam insanın zihnin en pis olduğu bölgedir burada ki arkadaşliklar hepsi sahte huyunu suyunu buradan anlayamazsin güven duygunu kaybedersin insanin hayatına dahil olmak bu kadar basit değil 2 sene yüz yüze görüşsen arkadaşlığniz olsa ona tamam diyeceğim ama sen 2 sene hiç yüz yüze gelmemişsin sadece görüntülü konuşmuşsun ya da mesajlaşmişsin bu şekilde asla flört olmaz unutun şimdi engellesen konuştuğun kişiyi kaybolur gider çünkü hayatına dahil olmadı o yüzden aldanmayin inanmayın kanmayın
- Soran1 yıl
Nesine inanmiyorsunuz anlamadim komşumuz ciftte internetten tanışıp evlendi herneyse sadece evlilik için değil zaten arkadaşta olunsa illa yalan olacak diye birsey yok , KS de sadece cinsel sorulara odaklanmayip keşke digerlerine de baksaydiniz tüm sorularin yanitlandigi yıllarda burdaymissiniz
- 1 yıl
Sen anlamiyorsun beni başına geldiği zaman güzelce anlayacaksın bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor illa başına gelecek komşunun lafıyla mi iş yapacaksın ne kadar güveniyorsun anlattıkları n kadar doğru? İnsanların lafıyla mi iş yapıyorsunuz arkadaşlıklar da yalan flörtte yalan sanal ortamın hepsi yalan sanal ortam seks ortamıdır bu kadar ben cinsellik kategorisine odaklanmıyorum burada bir kız hesabı açman ve normal sorular sorman bile yeterli mesaj kutun seks isteyen adamlarla dolup taşıyor neyse sen kendini şartlamişsin başina gelmeden anlamayacaksin komşunun sözüyle iş yapmaya devam et
- Soran1 yıl
Bizim tiktoktan tanistigimiz arkadaş grubumuz var 4 u buluştu ben guvenemedigimden işlerim var gelemiycem dedim sonuç olarak o buluşmada hersey yolundaydi fotograflar paylaştılar vs sonrasında hediyeleşmeler kim kimle daha samimi çıkarlar sorun oldu dağıldı o grup ben noldugunu anlayamadim bile artık aralarindan 1 yle konuşuyorum o kiz da 2 yıllık sevgilisini bile saklamis benden o kadar konusup yayin yaptigimiz halde yani haklı olabilirsin ama ben gene de herkesi aynı kefeye koyamiycam çünkü kendim dürüst davranabiliyorum benden baskalari niye olmasın
- 1 yıl
Bu ortamda dürüst olursan kendinden çok verirsen emin ol kaybeden sen olursun ve şu da bir gerçek bütün güvenin ve iyi niyetin kaybolur benden sana tavsiye kendinden fazla ödün verme inanma güvenme kendini koru her zaman aklının bir köşesinde art niyet bulunsun bende bu ortamlar da güvenimi kaybettim duygularım kirlendi herkes taklacı bu ortamda ben sonuna kadar dürüsttüm dürüst olduğum için duygularım kirlendi kendini sev kendini koru herkes kendi çıkarıni düşünür bu sanal ortamda insanların lafıyla iş yapma hiç bir zaman
- Soran1 yıl
Haklısın ama gene de fazla zamandır konuştuğumuz için yuzyuze nasıl biri görmek istiyorum onu farklı bi emeli varsa yol veririm bende
- 1 yıl
Yüz yüze görüş ama flört etme şu an değil
- Soran1 yıl
Ya ben zaten arkadaş kalmak istiyodum böyle niyette değildim ki kendi demeye başladı yavas yavas caktirmadan bebegimlerle canimlarla deme desemde flort etmiyoruz desemde anlamadı sonuç böyle oldu şimdi de işte
- 1 yıl
Niyetini belli ediyor seninle cinsellik yaşamak için sevgili ayağı yapıyor
- Soran1 yıl
Şunu 2 yıldır konustugu arkadasina yapacagina gidip de yeni biriyle flortlesse olmuyo mu yani yakınında birileriyle misal niye uzaktaki insanla uğraşıyorlar ki 🙁
- 1 yıl
Hazır da sen varsın bu tamamı ile zihinsel ve libidosal bir durum
- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Bunun sebebi ne biliyor musun? Onu yeterince göremediğin için bazı boşlukları kendi hayal dünyanda isteklerinle dolduruyorsun. Öyle olunca gerçek ile hayal karışıyor. Uzak mesafe ilişkisi eğer öncesinde bir süre yakın mesafe yaşadıysan sağlıklıdır. Yoksa hayal ve hayal kırıklığından ibaret iki taraf içinde
30 Yorumla - 1 yıl
Ben biriyle tanışmıştım yüz yüze mesafeye dönüştü sonra hiç buluşamadan ayrıdlık. Sanalda daha sıkıntı
12 Yorumla- Soran1 yıl
Ahahaha bu daha iyiymis
- 1 yıl
Pandemiyr denk gelmişti köyde yaşıyordu mesafe ilişkisi sıkıntı ya neresi iyi
Çok hamile bile çıktı trajikomik yaaa foto beren saat çıkan şopar...
12 Yorumla- Soran1 yıl
Hamile nasi cikti aga be
- 1 yıl
Evet, çünkü ilk başta insana internetteki gibi gelmiyor. İnternette çok sempatik ve komik olan kız, yakından komik olmayabiliyor veya sonradan açılıyor. Bu yüzden ilk başlarda bi uyuşmazlık oluyor
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Yani uzak. mesafe ilişkisine sıcak bakmıyorum olumsuz olabilir
22 Yorumla- Soran1 yıl
Off ya bende sicak bakmiyodum ama oldu bi defa
- Cevap sahibi1 yıl
Şansını dene en azından
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Hayır çünkü uzak mesafe de olsa konuştuğum kişilerle fotoğraflaşıp video araması ile konuşuyorum, baştan tipini gizleyen birisi ile konuşmayı sürdürmem zaten o yüzden sorun yaşamıyorum. Gözü kapalı flört edilmemeli kimseyle.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. uzak mesafe ilişki istemiyorum yakın mesafe ilişkide istemiyorum, ben şahsen erkek istemiyorum onlar da beni istemezse çok mutlu olurum
20 Yorumla- 1 yıl
Sen onun yüzünü sevdiysen buluşmadan görüntülu konuş yok eğer kalbini sevdiysen yüzünün nasıl olduğuyla ilgilenme kalp kimi severse güzel odur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Uzak mesafe değil de eski sevgilimle sanaldan tanışmıştık. İlk görüşmeden önce ya gerçekte beğenmezsem diye çok kaygılıydım ama beğenmiştim
10 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Hiç öyle sanaldan tanışıp buluştuğum kimse olmadı. Ama çevremden 3 kişi sanaldan tanışıp buluşup uzun bir mesafe ilişki sonucunda evlendiler. Aynı şekilde hayal kırıklığı ile sonuçlanan ilişkiler de olmuştur mutlaka, onlara şahit olmadım bilmiyorum.
10 Yorumla - 1 yıl
Bir kere oldu beş seneyi geçkin sürdü bir şey yaşanmadı hayal kırıklığı olarak
10 Yorumla - 1 yıl
umarım kötü olmuyordur çünkü yabancılarla yazışıyorum
10 Yorumla - 1 yıl
Kör randevu gibi bişe sanırım o zaman herşeye hazırlıklı olmak gerek😉
10 Yorumla - 1 yıl
Görüntülü görüşün buluşmadan önce, o size az çok fikir verir
10 Yorumla - 1 yıl
bilmiyorum hic sanaldan biriyle tanisip bulusmadim pek ilgim alakam yok sanalla
10 Yorumla u
1 yılUzak mesafe ilişkisi yaşamam. zaten ilişkim de olmadı.
10 Yorumlayasamadim. sadece dudaklari biraz etliydi igrenmistim.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Başıma böyle bir şey gelmişti. Sanalda görünenle reelde gördüğüm kişi çok farklı olabiliyor. Bu yuzden sanal tanışma ve buluşmayı doğru bulmuyorum.
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Gittim ilk an farklı biri gibi geldi ama akşama doğru birbirimize alıştık.
Sonra birlikte herşeyi yaptık. İnsan güveniyor bir anda.10 Yorumla Zamanında oldu tabi neyseki çabuk yırttım ve evlendim hoh 🤣
02 Yorumla- Soran1 yıl
Oldugunda hayal kirikligi mi yasamistin
Bu kadar mal mısın görüntülü konuşuyoruz işte hayal kırıklığına uğraşmamak için
03 Yorumla- Soran1 yıl
Knk teli bozuk düşürdugunden kameralar nanay ondan goruntulu de konusamiyoz
- Soran1 yıl
Bahaneler diyosun yani acaba bisey mi sakliyo da aramiyo ama kameranin bozuk olduğunu attigi fotodan biliyorum hertarafi siyah noktacikliydi camur girmis gibi
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hic o buluscak seviyeye gelmedimki daha dogrusu cok istedim bi uzak mesafe ama oyle bi iliskimde olmadi normalide imkansiz
07 Yorumla- 1 yıl
enayilikten öte değil, ya tutarsa
ama tutmaz!14 Yorumla- Soran1 yıl
Kendime bende enayi diyecegim şimdi
- 1 yıl
herkes hayatının belli dönemlerinde enayi olmuştur
- Soran1 yıl
🥲🥲🥲
- 1 yıl
aşk için gözyaşları saçmalık
- 1 yıl
Nasıl bir uyumdan bahsediyoruz
16 Yorumla- Soran1 yıl
Ne bileyim boy kilo olabilir kaş goz olabilir hal hareket olabilir giyim kuşam olabilir
- 1 yıl
Bunu az buçuk buluşmadan anlarsınız ya
- Soran1 yıl
Anladığım kadariyla uyumlu değiliz hatta düşünce yapimiz bile tam zit denebilir
- 1 yıl
Ten uyumunu kastediyorsan yanyana gelmeniz lazım
- Soran1 yıl
Ama ben bir şey dediğimde bunu olumluyor genelde nasıl istersen dersen öyle olsun haklısın dusuncene saygiliyim vs gibi
- 1 yıl
Köprüyü geçene kadar diyelim ☺️
- 1 yıl
Bu durumu yaşamamak için en azından görüntülü konuşulmalı
20 Yorumla - 1 yıl
Hayır hiç olmadı çünkü ne olduğu görüntülü konuşmalarda fotoğraflarda falan illa ki belli oluyor
10 Yorumla - 1 yıl
Ben begenmeden gitmem zaten görüşmeye
20 Yorumla - 1 yıl
Uzaktan ilişki olmaz.
22 Yorumla- 1 yıl
gel olduralım
- 1 yıl
@kasmerzeynep Yok sağol ben almayayım
Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı. Çok yaşadım yaa maalesef
16 Yorumla- Soran1 yıl
Genelde nasil bi hayalkirikligi yasadin konuskan mi cikmadilar çirkinler miydi söyledikleri gibi bi insan mi degillerdi
- Soran1 yıl
O zaman ordakilerle takıl knk napalim şimdi eldekiler bunlar
- Soran1 yıl
Yok kalsin.
- 1 yıl
Uzak mesafe de görmeden asla o riske girmem
10 Yorumla u
1 yılKamera da görmediğim adamla buluşmam.
10 Yorumla- 1 yıl
Görünce oldu daha çok 😄
11 Yorumla- 1 yıl
Ya O nasıl profil. Işık hızında mi çekin noldu
Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Hiç öyle bir deneyimim olmadı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç böyle bir deneyim yaşamadım
10 Yorumla- 1 yıl
Heyecanlı olmalı
15 Yorumla- 1 yıl
Neden bu kategori peki
- Soran1 yıl
Eyvah cinsel yasamda sormus otomatik ya ben ask iliskilerinde sorcaktim bunu
- 1 yıl
Yani soruyla kategori arasında bağlantı kursam mı kurmasam mı bilemedim sorayım dedim bi😅
- Soran1 yıl
KS uyum deyince başka bisey anladi kesin
- 1 yıl
Açıklığa kavuştuysa sorun yok
- 1 yıl
Güncelleme atar mısın?
00 Yorumla - 1 yıl
Henüz olmadı öyle bir buluşma.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
19 ay oldu şimdilik güzel gidiyor bakalım.
02 Yorumla- Soran1 yıl
19 ay mi sizinde olmus baya knk bulusuyor musunuz nasil hayalindeki gibi miydi bulusmada
- Cevap sahibi1 yıl
Buluşuyoruz ama zaten öncesinde gördük birbirimizi. Sürpriz yumurtadan çıkar gibi gitmedik.
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Haha bunu çok kez yasadım 😂
10 Yorumla - 1 yıl
Resmini görünce soğuduğum oldu evet
10 Yorumla - 1 yıl
Kovidden dolayısıyla uzak
10 Yorumla Görmediğim biriyle buluşmam
10 Yorumla- 1 yıl
Böyle iliski olmaz balık baştan kokar
10 Yorumla - 1 yıl
İyi düşün iyi olsun
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Uzak mesafe olunca konuşmuyorum
10 Yorumla - 1 yıl
Ya uzak mesafe ne wk
10 Yorumla Bu riske girmem :)
10 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzak mesafe ilişkilerinizde buluştuğunuzda hayal kırıklığı yaşıyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi