Lütfen vicdanla cevap verin, bu boşanma sebebi mi yoksa gerçekten ben nankörlük yapıyormuyum?

Ben 9senedir evliyim. Görücü usulu evlendim ama adamın beni sevdiğine inanmıştım. Düğün günümüzde çok gergindi o gece istemediğim halde zorla yaptı sonra aylarca kendime gelemedim ve ona yaklaşamadım. Oda zaten pek eve gelmezdi gece geç gelirdi hep çalışıyordu, inşaat sektörunde kendisi. Ben çok kez ihanetini tuttum. Bana çalışmaya izin vermedi ama hep para veriyordu maddi sıkıntı hiç çekmedim. Oğlum doğdu otizimli olduğunu öğrendik dert üstüne dert yüklendik. Tüm paramızı ve gayretimizi onun iyileşmesine adadık ama nafile 7yaşında ama anne bile demiyor. Babası onu çok seviyor ama tüm hırsını öfkesini bana kusuyordu. Bende yediğim giydiğim gezdiğim her adımımın hesabını vermekten yoruldum. Durmadan küfürler, hep sinirli kinli bir yüz, sevgisizlikten 20 yaş yaşlı gözüküyorum. Sevmeyen koca ve hasta çocuk derken yıprandım, boşanmaya karar verdim ama oda sen nankörsün yıllar boyunca kazancımı yedin paramı harcadın şimdide yarı yolda bırakıyorsun dedi ben gerçekten mi öyle yapıyorum? Kendisinin çok üstün biri olduğunu zannediyor herkesi başta beni küçük düşürüyor sürekli. En çok korkutanda bir gelir kaynağımın olmamasıdır
Güncellemeler
1 yıl
Birde sürekli her tartışmamızı arayıp ailesine, dayısına halasına herkese anlatıyor bende utanıyorum, her sıkıntıda babamları çağıracam ağzının payını versinler diyor bende çok korkuyorum babasıda öfke kontrollü birde benim babam yok ben küçükken öldğ o yüzden canım yanıyor böyle söyleyince
Lütfen vicdanla cevap verin, bu boşanma sebebi mi yoksa gerçekten ben nankörlük yapıyormuyum?