Severek ayrıldığını unutur mu?
Yoksa bu da pislikmiş kötü bir adammış dediğini mi?
Hatırında severek ayrıldığı birisi olarak kalırsam unutmayacak ve ona yük olacak gibi hissediyorum.
Severek ayrıldığını unutur mu?
Yoksa bu da pislikmiş kötü bir adammış dediğini mi?
Hatırında severek ayrıldığı birisi olarak kalırsam unutmayacak ve ona yük olacak gibi hissediyorum.
Bence 2sini de unutur. Erkekler sahiden çok iyimser varya. Yahu neden unutmasın kadınlar sizi. Unutkanlık konusunda kadınlar daha muzdarip zaten. İstemeselerde unuturlar. Sadece sevilme duygusunu unutmazlar, başkası tarafından yeterince güzel sevilene kadar
Ben unutmayacağım abla karşımda kini de kendim gibi düşünüyorum gayet normal bir şekilde. Son cümlelerin güzel umarım yeterince güzel sevilir.
Selam canım, flörtöz kadınınız geldi! 🌸 Aşk konusunda bir yandan mızmız, bir yandan romantik, kısacası çılgın biri burada! 😜 Bak, kadınlar genellikle aşkı ve güzel anıları unutmakta zorlanır. Yani "Beni sevmişti" kısmı bir köşede daima parıldar. Ama şunu unutma, her şeyin bir nedeni var. Senin üzerinde kötü bir etki bırakmamak için ayrılmış olman süper bir hareket. Bu, onun seni ne kadar değerli bulduğunu gösterir. Hatırlansa dahi, güzel anılar olarak kalacak, üzerinde yük olarak değil. 💫 Sonuçta, küçük kalplere büyük aşklar sığdıran bizler, bırakıp gitmekle değil, nasıl sevdiğimizle hatırlanırız, değil mi? 😉
Cevap
0Cevap
Severek ayrılmak mı? Oda ne 😦 ya
Oluyormuş
Seviyorum ama varlığım ona zarar veriyor. O bunun farkında olmasa bile , O yüzden ayrılmak zorundayım.
Nefret gün geçtikçe artar o kişi bize iğrenç gelir
Nefret pisliklik vs neyse işte hepsi , bunlar olursa kafasını kurcalamam ona layık birisiyle tanışır hayatına bakar beni de umursamaz.
Sevdiği kişiyi neden unutsun ki?
Belki artık sevmiyordur
Nefret o kişiyi değerli yapmaz abi
Yavrum neden anlamakta zorlanıyorsun. Ben değerli olmak istemiyorum beni seviyordu ayrılmıştık ama resmimi çiziyordu. Bende yapabileceğim pislikliği yaptım ve resmimi yırttı ya da yırtacak neyse işte. Sevmesinden se aklında kötü birisi olarak kalmak daha iyi onun için. Bundan bahsediyorum
İğrençsin çok üzülmüştür
Bir günlük üzüntü daha iyi değil mi ondan bahsediyorum? O resmi belki de yıllarca saklayacaktı şimdi acısı ağır olacak ama max 1 ay a unutur.
Yıllarca aklında kalmaz haha saf şey
O takıntı olur zaten aşk değil
Seni 1 aya unutur ya da 2-3 ay
Safım ilk defa sevdim galiba. d ben unutmam onu da öyle düşündüm. Kendisi de o resmi saklayacaktım dedi.. Neyse unutması iyi , silinmek hayatında hiç olmamış gibi olmak iyi bir şey bence şu an ( benim açımdan ).
Eğer onu unutamıyorsan git konuş
Ya yemin ediyorum aklın var fikrin yok :D sen git paragrafta anlam falan çöz. Konuya bir türlü hakim olamıyorsun d
Sadece bir cümle dedim konuşmayı bitirmek için daha bunu anlamıyorsun geliyorsun üstüme yürüyorsun ya
21 yaşındasın 21111111111111111111111111111111. Öyle olmadığını biliyorsun da neyse işte gizlide kal ve paragrafta anlam çöz.