Aşk İlişkileri Bir erkeğin nefret ettiği kadına duyguları var mıdır? Kedisever2607 Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benden nefret ediyor ama nefrette bir duygudur zamanla gecebilir dimi Güncellemeler+1 yıl Sebebi benim ısrarlarım git diyince gitmemem sürekli yazmam darlamam Bir erkeğin nefret ettiği kadına duyguları var mıdır? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. Hayır olamaz. 0 0 Yorumla
fidelity-araz Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir yaşanmış lik varsa nefret ediyorsa vardır yok hiçbir şey olmadan nefret ediyorsa sadece tahammülsuzluk vardır 0 2 Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Yasanmıslık var ama Yorumla fidelity-araz +1 yıl O zaman sevgiden kaynakli bir nefret vardır Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Bence bir süre sonra kendini dinler tekrar döner diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Nefretin de bir duygu olduğu doğru, ama zamanla geçmez. 0 0 Yorumla
Aliceylans Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Zamanla gecermi bilinmez ama sevgiye dönüşeceğini sanmıyorum, böyle bişeyi hayatımda sadece 1 defa gördum 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neden nefret ediyor peki oda önemli 0 2 Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Acıklamaya yazdım Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Ya belli olmaz ona %50 %50 şansın Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. vardır ki nefrete dönmüştür 0 0 Yorumla
alijan31 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Nefret kolay bi duygu değildir çaba gerektirir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır olamaz.
Bir yaşanmış lik varsa nefret ediyorsa vardır yok hiçbir şey olmadan nefret ediyorsa sadece tahammülsuzluk vardır
Yasanmıslık var ama
O zaman sevgiden kaynakli bir nefret vardır
Bence bir süre sonra kendini dinler tekrar döner diye düşünüyorum
Nefretin de bir duygu olduğu doğru, ama zamanla geçmez.
Zamanla gecermi bilinmez ama sevgiye dönüşeceğini sanmıyorum, böyle bişeyi hayatımda sadece 1 defa gördum
Neden nefret ediyor peki oda önemli
Acıklamaya yazdım
Ya belli olmaz ona %50 %50 şansın
Her iki ihtimalde söz konusu
vardır ki nefrete dönmüştür
Nefret kolay bi duygu değildir çaba gerektirir
evet var o duygunun adı NEFRET işte
Hayır, olmaz öyle bir duygu
Âşk, nefrete ne yakınsın.
Senden soğur yakında