Umursamaz, beklentiye girmeyen, aramayı unutup ortadan kaybolduğunuz zaman bile trip atmak yerine "senin aramanı beklemiyorum ki umrumda değilsin" diyen kadın erkeğe ne hissettirir? #beyazorkidem😘
Bir erkeğin en nefret ettiği kadın davranışı umursamazlık mıdır?
Şuana kadar ki ilişki tecrübelerime dayanarak, bir erkeğin en nefret ettiği davranış bence 'ağlamak'. Ben balık burcuyum e haliyle bir miktar gözyaşı akıtması yaşıyorum karşımdaki tepki verdiği zaman. Deliriyordu geneli "ağlama artık ağlayarak konuşma benimle!!! " diye😌😄 İkinci soru için de hiç bir fikrim yok, hiç bir erkeği o konuma sokmadım tepkisi ne olurdu bilemiyorum..
E yani umursamaz insan yıpratır ve değersiz hissettirir. Sürekli burnu havada egolu insanlar da bunu yapıyor. Tek önemsedikleri kişi kendileri. Bir ilişkide karşıdaki kişiye değer vermiyorsanız, değer görmeyi beklemeyin. Bu hem kadın hem de erkek için geçerli.
Bence herkese cilveli yaklaşan kadından haz etmez Bir kadın duruşunu biliyorsa kendine hayran eder bilmiyorsa kendini rezil eder (aynısı erkek içinde geçerli)
Hayır bakımsız, pasaklı ve kişiliksiz olmasıdır çünkü o tıp kadın hiç çekilemez.. Umursamazlık çoğu insanda kendini tutma tepkiden çekinme nedeni ile oluşan bir davranış..Çoğu umursamaz kişi zamanla umursar hale gir ancak kişilik bozukluğu ve pasaklilik hiç düzelmez.
En nefret ettiğim yeni boşandım bunlardan bir tanesiyle... soğuk aranmayı beklemeyen aradığın da bok mu vardı arıyorsun tavrıyla telefonu açan... ama çıkarken nişanliyken böyle değildi... evlenmek için kıçımda dolaştı durdu... nefret ediyorum böyle kadınlardan...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Her şey tamam da 'beklentiye girmeyen' kısmını anlamadım. Ne yani (erkeklere göre) herkes çıkar peşinde mi olmalı? Çünkü beklenti bu demek. Mesela birini sevdin, omunda seni sevmesini beklersen bu çıkardır. Sevgin o seni sevmeyince biterse zaten sevmemişsindir.
Erkeklerin genelde bu tip kadınlara miyavladığı gerçeğini unutmamak gerekir, geneli işim olmaz o tip kadınla dese bile çoğu umursanmayan ilişkilerinde kadından ilgi beklentisine girmiştir.
Trip atmayan kadın iyidir aslında ama fazla umursamaz olmakta iyi birşey değil, karşı tarafı da belirli bir zaman sonra bıktırır ve pes ettirir.
Elbette kötü hissederim. Normalde insanlara çok fazla anlam yükleyen biri değildir. Kendime kızarım. Neden bu kadar anlam yükledim diye hayıflanırım. Demek ki değmezmiş.. O an benim için biter zaten.
Umursamamayı (Naz adı altında) bağlamak için taktik olarak yapıyorsa bir an önce bırakmalı, emin olun güzel bir ilgi daha çok bağlar. Eğer doğal hali öyleyse, erkek olan taraf böyle bir kadından bir şey beklememeli çünkü kadının kendine ilgisi yoktur. “İlgisiz” kadın, istediği erkeği bulduğunda zaten çok ilgili olur.