Erkeklerle ilgili bencelerim:
www.kizlarsoruyor.com/.../a81247-erkekler-de-kadinlar-kadar-ask-acisi-ceker
Kadınlarla İlgili Bencelerim
www.kizlarsoruyor.com/.../a79927-kadina-taciz-siddet-uygulamak-insanligin-en-buyuk-darbesidir
Güveni yok eden kadınlar, güvenilme konusunda aşırı hassasiyet gösteren erkekleri ruhi olarak budadıkça ortaya ruhi olarak vurmayı ve değer vermemeyi ön plana alan erkekler türüyor.
Taassup eskiden erkeğin en büyük nişanesi idi.
Şimdi ise erkekler tenasül işlemine girişmeden cima edip kaçmanın derdinde.
Suç kimde?
Bu süreci başlatan kadında mı?
Yoksa bu sürecin sonunda insanlığını kaybeden erkekte mi?
Erkeklerden nefret ettiğini söyleyen kadın aslında erkekleri seviyordur. Ama sadece kendine göre birini bulamamıştır.
1. Tv açıyorsun - şiddet dayak tecavüz.
2. Eşitsizlik. Her konuda
3. Erkekler kolay aldatıyor güvenilmez oldular.
4. Çok eleştiriyorlar sanki çevrede annesi olsun bacı olsun hepsi Victoria secret melekleri. Objektif olmak gerek
5. Manevi derin ilişkiler kimse yaşamıyor yaşamak istemiyor.
6. Sabırsızlar.
Bu sadece yüzeysel gözlem.
Kadinlar melek zaten.
Ama bunları yapan kadınlarda var 1 numara hariç onuda niteli dolandırma ya da ömür boyu nafaka yaz geri kalanların aynısı kadında da var
Vardır illaki bir sebebi. Siz kadınlardan niye nefret ediyorsunuz?
Erkeklerin kadindan nefret ettigini duymadim. Cogu tapiyor hatta. Nadirdir kadinlardan nefret eden erkek
Siz derken sen yanii
Beni karistirma. Ben insan veya erkek degilim ki... Yaratigim ben
Böyle düşünmene sebep? Kendine hakaret edince mutlu mu oluyorsun
Kendi gerçeklerimi anlatınca mutlu oluyorum. Ama sizler buna hakaret diyorsanız bilemeyeceğim.
Yinede böyle düşünmen yanlış.
Kendimle ilgili yalan söyleyip ihanet etmektense ölürüm daha iyi.
Soruyu güncelledim. Nefret eden birisi bunları yazabilir mi?
Yazamaz haklısın
Cevap
11Cevap
Kadinlar erkeklerden genelde hoslanmaz zaten, geleneksel aile kurumu yuzunden. Bir de simdi feminizm ile daha da ayyuka cikti, ki geleneksel olani abartmaya yoneliktir feminizmin icraatleri. Bu sebeple nefret edenlerin sayisi artiyor.
Ama bu iyi birsey. Herseyin bir zamani var.
Nefret değil de , erkeğe ihtiyacımız sadece çocuk yapmak için var. Bunun bilincindeyiz.
Dolmuşta camı bile açamıyonuz yaa
Senin basina geldi mi? Turkiyedeki tum erkekleri hangi ara tanidin hayirdir? Hepsiyle mi sevgili oldun?3-5 abaza tanidin diye tum erkekler ayni deme luksun yok.
Pipisine sahip cikan cok erkek var da o yuzden. Sanki tum erkekler taciz etmeye merakliymis gibi algi yapiyorsun. Asil komik olan sen gibi onyargili kadinlardir. Erkekleri asagilamayi marjinal zannedip kendinizi yukseklerde goruyorsunuz.
En ağır işleri erkekler yapıyor hanımefendi insanlığa hizmet etmiş birçok bilim adamı filozof erkeklerden çıkmıştır elinizdeki aleti izlediğiniz tvyi bile erkekler sayesinde kullanabiliyorsunuz mobilyasıydı binasıydı aklınıza gelicek çoğu şeyi erkekler yapmıştır ama o erkekleri de kadınlar doğurmuştur kadınlık doğurup atmakla sevdiği adamı aldatmakla erkeklere kin kusmakla olmuyor erkekler de kadınlar da eşit değerdedir erkekleri küçümseyemezsiniz
Cunku haklilar
Hirsizi erkek
Tecavizcusu erkek
Siddetcisi erkek
Alkol ugusturucu bagilmlisi erkek
Psikopati erkek
Katili erkek
Daha sayiyim mi?
bu durum erkekler icin de gecerli. tek bir kadin yuzunden butun kadinlardan nefret eden erkekler de var.. . sadece bazilarinin ilerde bu onyargilarindan kurtaracak insanlara rastlayip cok mutlu olabileceklerine inaniyorum
amaninnn :l
@Helxxx Şahsiyetsiz varlıkların yorumlarına cevap vermeye gerek duymadım ama sinirlendim iyice. Bak kardeşim benim 2 tür bencem vardır erkek ve kadın hakkında. Bunlar olumlu ve olumsuz. Ben ikisini de yazdım. Yeri geldi kadını yerdim yeri geldi erkeği yerdim. Ama dedim ki bunların hepsi aynı değil. Sonra diyorlar Gamercookie kadınlardan nefret ediyormuş. 54 tane bencem var ve bunların hangisinde kadın nefretimden bahsetmişim?
@Helxxx Yazdığım benceler hem erkek için hem kadın için olumsuz ve olumlu buyrun
www.kizlarsoruyor.com/.../a80191-erkeklerin-bilinmeyen-yonleri
www.kizlarsoruyor.com/.../a82751-kadinlarin-erkeklerden-nefret-etmesindeki-temel-sebepler
www.kizlarsoruyor.com/.../a82750-bir-erkek-neden-kadinlardan-nefret-eder
www.kizlarsoruyor.com/.../a81247-erkekler-de-kadinlar-kadar-ask-acisi-ceker
www.kizlarsoruyor.com/.../a81245-kadinlar-erkeklerden-daha-iyi-yalancidir
Sebebi tecavüzcüler , tacizciler , sürekli reddettiğin halde tekrar tekrar takip atan abazalar. Cinselliğe bu kadar düşkün olmaları. Kadınları canım sanıp kandırmaya çalışmaları ve daha neler neler..
Tecavüz, cinayet, şiddet, iletişim bozukluğu, magandalık
Senin basina geldi mi?
nefret için başına gelmesi mi gerekiyor? geldikten sonraki nefreti bir işe yarar mı?
@senibeklerim Tüm erkekler ölsün o zaman. Nasıl olsa hepimiz yolda yürürken arkadan yaklaşıp taciz ediyoruz ya.
sen siz kadınlar diyerek tüm kadınları bu kategoriye sokarsan benimde erkekleri genelleyerek konuşmam gayet normaldir?
@senibeklerim Ben hangi kadını aynı kefeye koymuşum? Beni tanımadan bu yorumları yapma. Ben kadının ve erkeğin olumsuz özelliklerini gayet iyi biliyorum merak etme.
Kötü şeyler yaşamış olabilir bir kadın. Erkeklerin fiziksel gücü bile kadının nefret etmesine yeter.
güven vermemeleri piclik yapmaları gözü dışarda olmaları bir kızla yetinmemeler sayayım mi daha
geneli öyle
Zamanın da bir çok kişi kalbini kırmıştır
Artık kimseye güveni kalmamıştır
ben neden nefret etmiyorum çünkü ben zekiyim onlar s. alak
@AlmaHatun sorunun ne?
@AlmaHatun madem sorunlusun neden yazıyorsun
bak hemen abazalığa döktün işi zekan bu kadar çalışıyor işte
bence bu mesleği sen yapıyon
@AlmaHatun aferin
Olabilir, ne gelsiyse başlarına erkeklerden geliyor haliyle genelleme oluşuyor
Bir erkek tarafından büyük yaralar almışsa nefret etmesi normaldir.
ebenin kukusu dedirtecek bir olay olmali degil mi?
Yakında hesabımı kapatıp gitmeyi düşünüyorum senin yüzünden 😒🔫
O gider sen gider ben gidersem bu sitenin ne anlami kalir o zaman?
Nickime kafayı taktın, başka çarem yok 😒
Cok ayip. Ben gerektigi zaman kullaniyorum onu. Her dakika degil
Beni her gördüğünde kullanıyorsun yetmez mi?😒😒😒
yok yetmez.
Ulan ne caniler var anammm burdaa:)) Erkekleri astilar kestiler doğradilar off anam offff yandikkk beee
Birkaç beyinsiz kadın. İki taciz haberi izliyorlar erkeklerin hepsini aynı kefeye koyuyorlar. Sevgilisi p*ç çıkıyor suç gene erkeklerin oluyor. Yanlış adam seviyor aldatıyor karaktersiz suç tüm erkeklere konuluyor. Sen yanlış sevmeyi alışkanlık haline getirdiysen suç bizim mi senin mi? Ne erkekler var adam gibi adam. Yeter ki görebil onları.
2050de erkek nufusun azalacagi ilerde de tamamen yol olacaği rivayetleri var biraz beklesin😆
Kadınların nüfus olarak artacağı zaman erkeklerin azaldığı bir dönem geldiği zaman göreceğim erkekleri aşağılayan bu kadınları. Erkek diye kıvranacak ve köpek gibi koşturacaklar bir erkek için hepsi. Hangimiz abazaymısız o zaman göreceğiz.
Yapay sperm yapımı üzerinde çalışılıyor. Deri hücreleri kullanılarak yapılacak. Böylece üremede erkeklere gerek kalmayacak. İki kadın çocuk sahibi ola bilecek. İki kadından olan çocuk bilimsel olarak sadece kız ola bilir. O kızlar da büyüyünce erkeksiz çoğalmaya devam edecekler. Dünya erkeklerin olmadığı daha güvenli bir yer olacak. İnşallah o zamanlar çabuk gelir
Aynı şekilde bizde kadınlardan. Sadece becerilirler
Kimse kimseden boş yere nefret etmez
Feminist olduğunu düşünürüm :)
Bizde onlardan nefret ediyoruz
lezbiyendir o. Allah korusun
Cunki erkekler kizlara kötü davraniyor
O zaman bu yorumu yapmaya hakkin yok.
gözlemlemek diye birşey var bilmem duydun mu?
@senibeklerim Yalan yanlış 3-5 çürüğü gözlemleyeceğine bir de kadınları el üstünde tutan erkekleri gözlemle.
yalan yanlış mı? sen önce kendi hemcinslerinin pisliğini örtmeye çalışacağına kendini düzelt yeterli. el üstünde tutanlara rastladım onlar müstesna.
@senibeklerim Biraz onları gör o zaman. Her erkeği aynı kefeye koyma. Sen p*ç erkek seviyorsan o da senin suçun!
https://www.youtube.com/watch?v=vVbIj_rWeTM
onlardan azıcık olduğu için aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önüme koyamam. erkekler arkadaşım olmasın ben burda hemcinslerimi de övmüyorum kişisel bir meseledir bu lakin televizyonlarda nedense hep ezilen öldürülen kadın oluyor fiziksel gücünüzü başka şeylere harcamayı bilin.
@senibeklerim Erkek çocuklarına taciz eden kadın öğretmen haberini neden görmediniz?
https://www.youtube.com/watch?v=BjVZ6kuKkDs
Kadın erkeğe taciz ediyor bu bir.
Ağa bu nedir?
www.haberturk.com/.../1216111-baskentte-kadin-ogretmenden-kiz-ogrencisine-taciz
Peki ya bu sapıklık nedir?
www.sabah.com.tr/.../kadin-ogretmen-erkek-ogrenciye-taciz-iddiasiyla-aciga-alindi
sürekli kadının taciz ettiği haberleri mi görüyoruz yoksa cesedi yakılan, yumurtanın sucuğu neden az diye şiddet gören kadın mı, boşandı diye kocası tarafından öldürülen onlarca kadını mı?
ben kadınları da övmüyorum sadece erkeğin yaptığı sapıklığın daha çok olduğunu hepimiz biliyoruz hemcinsinin pisliğini ortecegine kabullen. insanı insan olarak degerlendir
@senibeklerim Karaktersiz erkeklerle kültürlü erkekleri karıştırma. Onları bizde biliyoruz ne mal olduğunu. 3-10 haberin körüklediği nefreti size aşılayıp lezbiyenliğe doğru bir süreç işletiyorlar farkında değilsiniz. O kadar evli ve mutlu olan insan var. Hepsi mi kadınlarını dövüyor? Senin baban annene kaç defa dövmüş? Bir sor babana. Kaç kadına taciz etmiş annenle evlenmeden önce bir sorsana?
@senibeklerim Babana sor. Kaç kadını taciz etmiş. Kaç kadınla sevgili olmuş ve onları dövmüş. Annene nasıl davranmış ve dayak atmış bir sor. Basit bir şey söyledim. Senin babanda bir erkektir unutma!
bir lokantada yemeklerden sürekli kıl pislik çıktığını duyarsan gitmeye devam eder misin yoksa o lokantanın diğer yemeklerinden de igrenir misin? anlatmak istediğim tam da budur. lezbiyenligi kabul etmiyorum tarafimca bana iğrenç gelen bir olaydır. her erkeği de ayni kefeye koymam sadece güzel seven erkeklere de rastladığmı sadece sayılarının az olduğunu belirttim, rastlarsam neden mutlu bir evlilik yapmayayım?
ve genel olarak bakarsak bu konuya kötü davranıştan geldik. içten içe biliyorsun ki erkekler daha kötü davranıyor, üste çıkacağım diye haksız bir konuyu savunman saçmalığın daniskası
@senibeklerim Duyduklarımla değil gördüklerimle hareket ettim ben. O zaman bende sevgilim vardı başkasıyla yatarken yakaladım. O halde bende bütük kadınlar f*hişedir diyim oldu mu? Başıma geldi ve yaşadım. O kadar çok seviyorken ve benimle ayrılmadan bu işi yaptı diye? Sırf onun benden yakışıklı ve zengin olmasından dolayı aldattığı için.
@senibeklerim Boşnak kadınları ise türk erkeklerine imreniyor. Boşnak erkeklerinin ne kadar kötü olduğunu anlatmıştı bana Saraybosna'dayken.
bende gördüklerimle hareket ediyorum ve bende aldatıldım güvenimi kırdığı için bir daha kimseyi istemiyorum kadınların haklılığını savunmuyorum dediğim gibi kadın da erkekte aldatıyor bu kişilik meselesidir
yahu bunu erkek kadın diye ayıracak mıyız? boşnak erkeği de türk kadınlarını sevsin o zaman ne yapalım kalp işi değil mi bu
@senibeklerim Bunu deseydin zaten bu kadar tartışmaya gitmezdi ki konu. Kişilik meselesidir dediğin an olay bitmiştir zaten.
@senibeklerim Sen o konudan girmedin ki direkt 3-6 haberin taciz olaylarıyla girdin gündeme. Erkekler hatalı olduğu kadar kadınlarda hatalıdır. Cinsiyete göre karakterlerini söylemek yanlıştır. Herkes aynı değildir.
insanı insan olarak degerlendir dediğimde anlatmak istediğim buydu bu tür pisliklerin cinsiyeti yok
ben istatistiğe bakarak söyledim onları
@senibeklerim Fazla bakmayın istatisliklere siz. Sonra gördüğünüz üzere nefreti körüklüyor. Zaten ne geldiyse bu istatislikler yüzünden oldu her şey. Irk ayrımı, din ayrımı, cinsiyet ayrımı yapa yapa boş yere birbirimizle düşman olduk.
niye bakmayalım erkeklerin daha fazla yaptığını bilmiyor musun?
cinsiyet ayrımı yapmadığımı en başında söyledim bir de din ve ırk ayrımını katarsan işin içinden çıkamayız
@senibeklerim Baban yapmış mı? Bir sorsana.
herkesi katmıyorum lakin yapanların isimlerini tek tek çıkaramam?
@senibeklerim Sen kendine bak. Boşver başkalarını. Düzgün birisini bul ve evlen onunla yaşa. Olayı fazla evrenselleştiripte nefrete körüklemeyin başkalarını.
kimseyi nefrete sürüklemiyorum görünen köy klavuz istemiyor her iki taraftan da. o zaman sende düzgün birini aramaya bak bu tür soruları sormamalısın
zamanında bir erkek onu üzmüş yaralı deri yani
Türkiye'de haksızlar diyemeyiz
buna biraz da erkekler çanak tutuyor
Sebebi cok acik erkekler kadinlari cekemiyor
Kadinlar kadinlari cekemiyor olmasin o?
Cevap soruda mevcut.
hiçbişi
anlam veremiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar