Kötü bir ilişki yaşayan veya abazalardan yüzünden erkeklerden nefret etme noktasına gelen kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kötü bir ilişki yaşayan veya abazalardan yüzünden erkeklerden nefret etme noktasına gelen kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
bir cinsiyetten tamamen nefret etmeyi doğru bulmuyorum iki taraf için de. ama kadınların erkeklerden nefret ederken verdiğin örneklerden öte daha geçerli sebepleri var erkeklerin kadın nefretine kıyasla, özellikle türkiyede
Bir erkekten nefret edip bütün erkekleri aynı keseye koymak ap*tallıktan ibarettir. Erkekler içinde tam tersi aynı şekilde. Ayrıca hareket ederken bir şeyin sonunu da düşünmek gerekir. Mutlaka insan insana muhtaçtır. Bugün erkeklerden nefret ediyorum dersin yarın işin düşse tamir için usta ararsın saçmalık.
Bişey düşünmüyorum. Onların sorunu. Saygı duyarım nefret ediyor diye zarar vermediği sürece, tıpkı kadınlardan nefret eden erkeklere duyduğum saygı gibi.
Cevap
6Cevap
kötü şeyler yaşamışlardır
Nefretimizi hakediyorsunuz dibine kadar! Böyle düşünüyorum
Bence nefret etmesinler ya. Değerliler kadinlar bizim için, seviyoruz kadinlari. Tüm kadinlara🌹🌹🌹🌹🌹
Geçici bi durum her kadın hayatının bi dönemi öyle olmuştur sadece öfke aslında nefret yok
50+ kadınlarda gerçekten nefret edeni gördüm ama bu yaşın altındakilere hiç denk gelmedim
Ben beyni olan birini alıp keyfime bakicam gerisine ne olduğu umrumda değil.
Serhat Ayanın Son erkek ölünceye kadar kitabını hatırlatdı sorunuz
Kızlar da aynı halt erkekler de aynı
Sevmiyorum kimseyi
Saçmalasıklarını düşünüyorum...
ne onsuz olur ne de onla olur
1 kişinin faturasını herkese kesiyorlar işte
Duygular karşılıklı..
Sıkı bir sjw üyesidir..
Erkekler yasaklansın ya 🚫 djdjdjdjdjd
Valla nefret demeyelim güvenmiyoruz.
Baba travması da olabilir
Herkes aynı değildir diye düşünüyorum.