Bir kadın olarak feministlerden nefret ediyorum. Kadınları, erkeklerden üstün görüyorlar. Bence kadın erkek eşit olmalı.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Siz ne düşünüyorsunuz?
çevrende gördüklerin yetmiyor gördüğün gibi daha ne olduğunu bilmiyorsun. feminizm kadın üstünlüğünden yana değildir. kadın ve erkeğin her alanda eşit haklara sahip olması gerektiğini savunur bunun için uğraşır. sadece kadın için de uğraşmaz erkek için de uğraşır. kadın zayıftır bunun için yönetmez algısını ortadan kaldırmaya çalışırken erkek güçlüdür ağlayamaz bu onu daha az erkek yapar algısını da ortadan kaldırmaya çalışır. bu bir örnekti sadece. benim önerim bir şeyden nefret etmeden ve bunu herkese bu şekilde açıklamadan önce araştır, öğren, çevremdekiler böyle diye araştırmadan kabul etme. sonra tepkiye maruz kalırsın. tabi bu benim naçizane fikrim.
Feminizm ilk başta kadın ve erkeğin eşitliğini savunmak, kadının erkekten bir farkının olmadığını göstermek amacıyla ortaya çıkmış bir akım olsa da sonra sonra fazlasıyla yozlaşıp kadını erkekten üstün gören ve ayrıştıran bir akım haline geldi. Bu yüzden ben de desteklemiyorum. Ama nefret ediyorum demek de yanlış. Nefretin hiç bir türlüsünü de hoş görmüyorum. Özellikle günümüz Türkiye'sini bu hale getiren şey nefret söylemleri ve nefret kaynaklı propogandalarken. İnsan olarak daha çok hoşgörüye ve sevgiye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
Beni en hoşgörülü karşılayan sensin. ve çok iyi açıklamışsın, teşekkür ederim :)
Erkeklerin yarattığı, erkeklerin yönettiği, gördüğün herşeyi erkeklerin var ettiği bir dünyada feminist olmak; Balık olup, okyanusu yok saymakla eşdeğerdir. Kıçlarındaki bokun kokusu arşı sarmış, becerebildikleri hiç bir halt yok, halen erkeklerden üstün olduklarını iddia ediyorlar, bok çuvalları. Aferin kızım sana, sen en azından haddini biliyorsun. Erkekten üstün olmak da nedir?
ben kadınların kendilerini erkeklerden üstün bulmasını komik buluyorum
bence kadın erkek eşit olmalı
bende öyle düşünüyorum birçok feminist kendini üstün görüyor
bir zamanalr kız arkadasım vardı 1 hafta felan birlikteliğimz sürdü ayrıldık ayrılma sebebi de feminist tarafım tuttu demişti :D şok olmuştum madem feministsin ne die 1 hafta beraber gezdik tozduk hey allahım onlarda ne istediklerini bilmiorlar bence D: bende nefret ediorum
üstünlük ancak takvadadır ;) yoksa herkes birbiriyle eşittir kadın-erkek , zenci-beyaz vs.
Cevap
21Cevap
Ya allah aşkına yaşadığımız b. k çukuruna bak. Sanki çok modern bir toplumda yaşıyoruz da feminizm doğru mu uygulanıyor diye tartışılmaya çalışılıyor lümpen lümpen. Etraf çoluğunu çocuğunu karısını döven iğrenç iğrenç adamlarla doluyken böyle konuşabilmek hadsizlik. Mağarada mı yaşıyorsun anlamadım. Yok üstün görülmemeliymiş bilmemne. Git baban bir dövsün seni o zaman da böyle konuşabiliyor musun görelim. Hayaller aleminde yaşama.
Sen kadınları erkeklerden üstün mü görüyorsun? (veya görülmek istiyorsun?)
ben kadın ve erkeğin eşit olması gerektiğini düşünüyorum. kadınların kendini üstün görmesi komik oluyor :)
yok almayayım sağol gereksiz insanlara ayıracak vaktim yok :*
Bakın. Hayatınızda hangi feminist yazar/çizer okudunuz çok merak ediyorum. Hadi Judith Butler'ı geçtim. Virginia Wolff da eh. Ama bir Simone de Beauvoir okudunuz mu?
Son 100 yılda muazzam ürün vermiş bir sosyal akımı, üç kuruşluk kulaktan dolma ıvır zıvırla "ama bence böyle" diyerek, hiç bir kaynak veri göstermeden çürüttüğünüzü falan mı zannediyorsunuz?
Okumuyorsanız, bilmiyorsanız, öğrenmeye de niyetiniz yoksa, susacaksınız arkadaşım, konuşmayacak/yqazmayacaksınız. Hakkınız yok.
Feminizme göre kadın ve erkek eşit değildir eşit haklara sahiptir. Ve feministler tecavüz taciz şiddet gibi olaylarda önceliği kadının sözlerine verir. Ama ben bir feminist olarak senin hakkını da savunmuyorum sana destek de olmuyorum. Gizli olarak sorman bile nasıl bir şahıs olduğunu gösterir
Cahil git bir kitap falan oku internetten etraftan duymus kim dedi kadinlar ustun diye. Aksine bir irkin ya da cinsiyetin ustun gorulmesine karsi oldugumuz icin feministiz. Hayir zaten toplumda boyle bir duzen yok hala kadinlar eziliyor dovuluyor bilimum iskenceye ugruyor. Bunlari yapanlardan nefret etmek dururken anlamiyorum neyin kafasi neyin azginligi abazanligi kime yaranma cabasi? 😂😂😂
kadınları erkeklerden üstün görmüyoruz, kadın=erkek olarak görüyoruz. Ben de senin gibi hemcinslerimden nefret ediyorum
Feministler cinsiyet eşitliğini savunur. Zahmet edip ne olduğunu araştırmayacak kadar öğrenme kültüründen yoksun olduğunuz için böyle moronca yorumlar yapmanız çok normal.
etrafımdaki feministleri görmeden bu aptalca yorumu yapman çok normal. etrafımdakileri görsen elimi öpersin.
Ee? Etrafındakiler maviye kırmızı dese sen de mi cehaletlerine ortak olacaksın?
Nefret ettiğin şeyi bence tam öğren.
Sanırım hayatın boyunca itilip kakılmak hoşuna gider.
internette bu şekilde okudum. bence kadın erkek eşit olmalı. kadınların kendini erkeklerden üstün görmesi çok saçma. doğru bulmuyorum.
Ne eşitiz nede üstünüz hepimizin iyi olduğu veya kötü olduğu alanlar var ama bir şey arayacak isek ancak birbirimizi tamamlayan öğeler diyebiliriz
süpersin aynı fikirdeyim
Kadınla erkek yaşam standartları hariç hiç bir zman eşit değildir erkek herzman üstün bir varlıkdır bunun aksini savunmak bir kere yaradılışa ters neyi savunduklarını bilmem ama boşa gürültüden başka bir şey değiller
Afedersiniz, erkeği üstün kılan nedir?
bir feminist olarak ben de senin gibi kulakta dolma bilgilerle yol alan insanlardan nefret ediyorum.
Sen daha feminist ne demek onu bilmiyorsun. Git biraz araştır cicim
cicim ne ya hahahah
Gerçekten kadın-erkek eşitliğini (her konuda) savunsalar desteklerdim. Fakat kadınları erkeklerden üstün tutmaya çalıştıkları için nefretimi kazandılar.
Aslinda feminizm kadın erkek eşitliğini savunur. Ama cahil aptallarin elinde her şey özünden uzaklaşıyor.
feminizm bir pazarlama yöntemidir mutsuzluğu paraya çevirir kadın ve erkek insan dediğimiz değerin iki önemli parçasıdır ne biri diğerinden üstündür nede aşağıdır bunu bilmek doğru anlayabilmek insanı bu tür zararlı akımlardan korur
Ulan kafayı mı yedin. Biraz araştırırsan kadın ve erkeğin eşitliğine dayalı bir görüş olduğunu öğrenirsin.
Radikal feministler kadınları erkeklerden üstün görüyor. Düz feministler değil.
Feminits kadının erkekten üstün olduğunu değil eşit olduğunu savunur
teşekkürler
Feminizmden siyasete nası bağladın valla helal olsun abla
Troll soru olsa gerek, ancak feminizmin erkek düşmanlığı olmadıgını bilmeyen varsa ona bir cahillik ödülü verilmeli.
olmalı ama bazı erkekler bayandan bazı bayanda erkekten güçlü olmalı nedense az. gn adama güçlü kadın gözu dısardakı kadına güçlü erkek
Feminist değilim ayrıca erkeklerden de nefret falan etmiyorum ama kadın erkek eşit değildir kadınlar daha üstün bence
Arkadasim birakin bu üstünluk hikayelerini sen kimsin ki benden üstün oluyosun ikimizinde yaratani ayni neyin var ki benden ustunsun
Harbiden ya neyin üstünlüğü bu bir tane çakıcam görüncem ha
Görücen*
Feminist kadın yoktur erkekten darbe almış kadın vardır
#Türkerkeğii
Feministler candir esitlik istiolar zaten esitlik yok die bole haklari koruolar
Feministler eşitlikten değil, kadın üstünlüğunden yanadır
işte ben bunu doğru bulmuyorum. sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında?
süpersin. aynı fikirdeyim
feministler eşitlikten yanadır, kadın üstünlüğünden değil biraz daha araştırmaya ihtiyacın var bence
feministler kendilerini üstün görmüyorarki eşitlemeye çalışıyorlar erkekler kadın erkek eşit degl dyorlar vb... vesayre
etrafımdaki feministler böyle değil :/
ama onlarda konuştukları zaman eşitlik istiyoruz diyorlar sanırım herkes kafasına göre
EİG seçtiğin bayan her şeyi özetlemiş. düşüncem aynı
Feminizim kocayi buluncaya kadardır
Feminizmi yanlış olarak tanıtıyor çoğu.
tam olarak tanımlar mısınız. Gördüğüm feministler hep kadının erkekten üstün olduğunu savunuyor ben bunu komik buluyorum bence kadın erkek eşit olmalı
Toplumsal olarak kadın eşitsizliğini ortadan kaldırmak ve kadın haklarını savunmak ve yaymak amacı güder. Kadının erkekten üstün olarak ele almaz normalde. Ama günümüzde kadın erkekten üstündür diye empoze etmeye çalışırlar.
Teşekkürler.
Kesinlikle eşitlik istiyorum.
Cahiliğime bağışla hacı da feminist ne demek :D
anlamaya çalışıyorum :)
feministler de eşitliği savunur
Hiçbir duygum yok onlara karşı.
Feministim
Sevmiyorum.
İyi ki varlar 😒
bencede
wow ilk defa profil fotoğrafını değiştirdin ^^
doğrudur.
bu arada nick değişmiş. yeni hesap sanırım bu?
mudo çekini aldın o hesapla işin bitti tabii
hadi xper kasmaya devam 2. mudo çekini de alırsın umarım :P
Bende ://
kadınlar üstün zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar