Mesela sizi hayal kırıklığına uğrattığında mı?
Siz yokmuşsunuz gibi davrandığında?
Vb?
Siz yokmuşsunuz gibi davrandığında?
Vb?
Öyledir maalesef nefret haksızlık yaşamaktan ortaya cıkar beni soğutacak olan benim yanımda durmayıp hep karşımda durmasıdır başkalarının sözüyle yanınįzda olmayacaklardan size inanmayacak açıklama yaptıracaklardan uzak durun sizin duygularınızı hiçe sayanlardan vede benim rahatsız olduğum konuyu sürekli tekrarlaması beni takmayıp abazanlığa devam etmesi beni başkaları ile kıskandırması cinsellik dışında düşüncesi olmayıp benimle birlikte bir sürü kız daha olursa yani beni aldatırsa hep seni aşağı çekip mutsuz ediyorsa dertli bir ruh hastası ise hepini eski sevgilim sayesinde yaşadım kısaca size değer vermeyeceklerden uzak kalın
Sizdeki iyi özellikleri masum duyguları alır götürür kendilerine benzetirler sizi tüketirler parazit onlar
Aynı şekilde sürekli özür diliyorsa sürekli özür dileyeceği türden şeyler yapįyorsa sende onu her defasında affederken buluyorsan kendini o ilişkiden hayır gelmez bir kalbi kırdıktan sonra gelen özür doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir ihtiyaç kalmaz.
Çağımızda kadınlar çok sadakatsiz o nedenle sevmeye sevilmeye mesafeliyim. Ne kimseyi severim ne de sevgime karşılık ihanet görüp kimseye nefret beslerim. En iyisi yalnızlık. Tüm umut onda...
Cevap
1Cevap
Değersiz hissettirecek bir şey olursa (bu arkadaşlarım için de geçerli) ya da aldatma olursa.
Özür dilediği davranışı değişmezse aynen kapının önüne
Hayal kırıklığı olursa zaten o kişi benim için biter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?