Eşimle tartıştık şu an bana çok soğuk davranıyor ne yapabilirim yardım edin lütfen?

Eşimi baba evine götürdüm Sivas’a orada kayınpederin evinde kaldık 1 hafta ama eşimin babası çok düşüncesiz görgüsüz biri ne benim için bir hazırlık yaptı nede bir şey sonuçta yeni damadın geliyor öyle değil mi bir de onlarda adetmiş yeni damada koyun filan kesilirmiş onu da yapmadı çok cimri ve parayı seven biri neyse bende giderken onlara kayınpedere kayınvalideye eşimin teyzesine filan bir sürü eşya aldım hediye filan ama karşılığını zerre görmedim ailesi tarafından kayınvalide hariç bundan dolayı da bende eşime soğuk yaptım işte ortam içinde onunla bir kaç gün konuşmadım sonra tartıştık tartışma büyüdü bana işte keşke seninle tanışmasaydım rezil ettin beni filan dedi hüngür hüngür ağladı filan annem filan konuşmuyor musunuz bir iki kişi daha sordu dedi filan neyse şimdi ben eşimi orada biraz daha kafa dinlesin toplasın diye bıraktım aramız soğuk tartıştıktan sonra bana çok soğuk davrandı ne yaptıysam yumuşamadı işte vedalaşırkende soğuk davrandı ama uçaktan indikten sonra mesaj attı yine ne yaptın indin mi filan diye ama işte canım cicim yok tabi düz bi şekilde yazmış sonra akşam oldu evdeki çiçeğimi sular mısın diye mesaj atmış bende olur dedim daha da konuşmadık şimdi ne yapmalıyım sizce ne yapmalıyım

Eşimle tartıştık şu an bana çok soğuk davranıyor ne yapabilirim yardım edin lütfen?