Tamam bende de oluyordu soğuma ama kendimi toparliyprdum ona birakiyorsum kendimi. Eşim ev işlerimde çok yardım eder benim için herşeyi yapar ama şimdi çok mesafeli diyorum eski kocami özledim bana yok artık öyle tepeme ciktin diyor. Nasil gönlünü alirim nasil eskisi gibi olmasini sağlarim bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSakin olup sabırla bekleyeceksin. Rahat bırakacaksın. Kendin ve kızınla ilgileneceksin. Adamı yabancı madde kullanmaya itiyorsun kendi elinle. Kırılan hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Bildiğin üzere adam seni s*kmek dahi istemiyor. Tüm bunları adamı evden kovmadan önce düşünmeliydin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru diyorsun da yaw canım çocuğun vitamin ve kan damlasi bitti yumurta kalmadi çocuk için almaya gitmedi ya 5 gündür kan damlasi kullanmiyor çocuk bugin git dedim gitmedi kendin ala bilirdin diyor ya
En İyi Cevaplar
Erkeğin gönlünü almak için ona kendisini aslan gibi hissettirin. Bir süre birsey beklemeden en sevdiği aktivite, yemek ve onu sıkmadan anlamaya çalışın. Bunları yaparken mesafenizi iyi ayarlayın
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamda tüm kapılari kapadi bana adam yüzüme bile bakmiyoe hevesim kacti ne hali varda görsün ya
+1 yılEskisi gibi davranarak.
Belki sen de kendini saldın ve ondan öyle davranıyor. Eskisi kadar cilveli misin mesela?
Kötü bir şey yaptığında da eleştirdiğin gibi iyi bir şey yaptığında da takdir etmelisin.03 Yorumla
Soran+1 yılCilveliyim tabiki sadece bıktım diyor adam tüm evi temizlerdi benim için herşeyi yapti ama işte bıkmış benim hal ve hareketlerimden
- +1 yıl
Hangi hareketlerinden oldugunu ogren ve duzelt. Evliligin yikilmasin 💕
Soran+1 yılDüzeltme yolundayım 5 gündür cabaliyorum ama dam bir daima tmiyorsun değiştir normalim diyor ama yüzüme bile bakmiyor salrimiyor sürekli telefonda nargile öyle yani
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
27Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılo zaman sevmiyorsa.. sende ondan ayrıl
00 Yorumla Hiçbişi yapma as suratı otur evde hiç konuşma bile gülümse sadece konuşmaya çalışınca tatlım şimdi müsait değilim sonra de. Yaklaşmaya çalışınca uzak kal. Neden böyle yapıyorsun derse de ya ben senle yakın olunca senin kalbini istemeden de olsa kırıyorum ya, yine seni kırmamak adına senden uzak kalıyorum de. Bak bakalım bi daha sana kırılıyor mu ya da tepeme çıktın diyebiliyor mu? Bunu beş altı kez yap
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama şu an yapamam çünkü açmaz delirttim önce bi gönlünü almam laziö eski haline dönmesi laziö yoksa şu an bu bi işe yaramaz çünkü aymisin o bana yapiyor kavga olmadin diyet
+1 yılAma seninle samimi olup arasındaki perdeleri kaldırdığında sen sözünü esirgemezsen, kalbi kırılır mı kirılmaz mı düşünmeden hareket edersen ve sana gösterilen sevginin kıymetin ilginin ve alakanın arsızıymış gibi davranırsan eger sana gösterdiği iyiliği ve güzelliği haketmediğini düşünmesi bence çok normal.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yıltepesie çıkacak kadar naptın adamı iyi soğutmuşssun kendinden fazla mı konuşuyp trip atıyosun herşeye
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayni dediğin givi eşimde bana dedi
- +1 yıl
şımarıklık
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdama ne yaptıysan yormussun cidden sanirim biraz şımarıklik yapmışsın bekle biraz zaman sonra düzelir
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu az. Da bi düzelsin artık sikisi givi oalşim istiyorum adam yaklaşmiyor sarilmiyor bile bana. Ben iyi olursam sana hemen gene aynisi olursun bu sefer aramiz hiç olmaz giderim dedi
- +1 yıl
Sende eskiso gbi olmicagini kanitla adama ne yaptın gül gbi insana ya
Soran+1 yılKanitlayamiyorum
- +1 yıl
O zaman zamana yay bunlari
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılSen muhtemelen bıktırmışsındır onun anahtar yönü vardır ama senin keşfetmen zor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda öyle dedi ya bıktım diyor sürekli
- +1 yıl
Erkekleri kazanmak kadınlar gibi değildir dikkatli ol
Eski kocan o da eski karısını özlemiş galiba sen eskisi gibi davranırsan olur gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılKız kocamın eski halini özledim diyorum eski koca değil eşiminde eski karısı yok hshshs
Soran+1 yılHmmm cabaliyorum aşkim ya daha napim bilmiyorum sanki büyülenmiş gibi ya
Kavga ettiğiniz sorunları sorun yapmayarak devam edebilirsiniz. Bir daha gönlünü almak zorunda da kalmazsınız.
00 Yorumla
+1 yılİyi buluyonuz keriz niyetine kullaniyosunuz adamları
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kiz asma herşeyi yapti benim için ev temizliği bir müddet sonra sliştim ama işte ben farkinda olmadan adamın üzerine çok gitmişim bunaldim bıktım diyor ya
Soran+1 yıl1 ay oldu hala düzelmedi anam şu an 5 gündür bariştik adam tamamen değişik biri ikna edemiyorum
+1 yılBen olayı anlamadım madem sana yardımcı oluyor, her şeyi yapıyor neden tartışıyorsun adamla.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim ya cikiyordu işte şimdi bam başka biri oldu eksikleri bile almak istemiyor artık böyle diyor ya sacmaliyoe
Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. ne yaptığını yazmamışsın...
kim bilir neler yaptın da adamın sabrını taşırdın
02 Yorumla
Soran+1 yılBen farkinda değildim işte çok kdıkanclik herşeye trip hem benim istediğim olsun bunalttim çok ne bilim öyle dedi bana yeni yeni farkına vardim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bu yeterli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıladamın başının etini yemişsindir kesin yapmayın artık şunu ya biraz susun da nefes aslın adamcağız
03 Yorumla
Soran+1 yılTamamda napalim şimdi dedim düzeltme yolundayım ama adam ters bana yüzüme bile bakmiyor sarilmiyoe etmiyor sürekli kendi halinde en son çocuğun damlasi falan hitti 5 gündür kullanamiyor git al diyorum sende ala bilirsin diyor ya
Cevap sahibi+1 yılabla sen bana bi özelden yazsana sana dayımın hikayesi ni anlatayım tıpkı sizinkine benziyor burada ailevi özelimi başkaları görmesin sen yaz o hikayede de dayım bitirecekti evliliği 2 çocuktan sonra bizim yengemle konuşmamız düzelttti o evliliği
Soran+1 yılYazdım sana
+1 yılYatakta bam bam bam yaparak
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam yüzüme gile bakmiyoe başka adam olsaydı bin kes tavkanmişti kadınlığımı bile kullanamiyoeum adam o derece katı
+1 yılufak süprizler yaparak
011 Yorumla
Soran+1 yılNe givi aşko
- +1 yıl
burdan anlatamam site siliyor
Soran+1 yılAnladim da adam yüzüme bile bakmiyor hevesim yok o şeylere sarilmiyor bile bana
- +1 yıl
hevesin olması lazım ama
Soran+1 yılHadi oldu kocamin hiç yok adam biz barişali 5 gün oldu kendisi öpüp sarilmadi bile adam yüzüme bakmiyor ya
Soran+1 yılKendi halinde sürekli
- +1 yıl
yaptınızmı hiç
Soran+1 yıl1 hafta ayırdık annesi gildeydi geldi 2. Veya 3. Gün yaptik oda zevk bile almadim berbatti
- +1 yıl
neden almadın
Soran+1 yılOnun harici hic sarilmadi öpmedi yüzüme bile bakmiyor o derece
Soran+1 yılTatmin etmedi beni
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tartışma konunuz maddi mi idi?
011 Yorumla
Soran+1 yılYok ta küçük şeyle işte ya
Soran+1 yılKıskanclik şimariklik kurgular
Soran+1 yılBenim ama bir kaç kez yakalamiştim kadına baktipini
Soran+1 yılVe misal kasiyer kadın olursa torba istermisiniz sorduğunda teşekkür etme birzahmet deme dedim
Soran+1 yılSacmaliyorsun diyor işre
Soran+1 yılÖylede işte ikna ettim geri evimize getirdim ama adam tavirli değilim diyor ama değişti iyicene kendi halinde sürekli telefon oyun saçma saçma şeyler
Aile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı. Çocukluk yapmasın bence yoksa sonra çok geç olacak
04 Yorumla
Soran+1 yılEver çok uzatiyor yeter diyorum oda diyor ki kaç kez öyle dedin kaç kez uyardim seni diyor gene stnisin şimdikte mesafe kpyuyorum ki kavga olmasin diyor sen gene bildiğini yaparsin diyor
Soran+1 yılNe gibi
Yani sanırım eskisi artık gitti
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya düzelir bir kaç kez daha öyle olmuştu düzeltmiştim adami
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuları kapat sadece şefkat göster
11 Yorumla
Soran+1 yılGösterimde adam istemiyor ben normale fönmesi için dil döküyorum sus diyor delleniyor
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir erkek soğuyorsa final yakındır
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmadan döndük işte bana istemiyorum bıktım dedi şimdi elimden geleni yapiyorum ya çok zor
Soran+1 yılAdam kendi halinde resmen
Soran+1 yılBeni öpmek sarilmak bile istemiyor vakit geçirmek hiç istemiyor
+1 yılReis tatlı bı taktık yapıor:) sakarlık yap bol bol
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi? Ama dedim ona aşkim dedim hadi eski kocişim geri ver valla kendime çeki düzen verdim böyle devam edersen ben kötü olucam dedim bilmiyorum
Soran+1 yılNasil bildiğin sakarlikmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılhak etmissin iyi olmus az kadin gibi davran
02 Yorumla
Soran+1 yılNapim farkinda değildim ki şimdikte toparlamaya calişiyorum işte
Cevap sahibi+1 yılgonlunu al. bisey ya. ceyizlik saten geceliklerini giy orumcek tutmustur onlar 🤪
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazen köprünün altından akan sular geri gelmiyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞiiyatakra biraz ilgiyi artır
00 Yorumla
+1 yılSürprizler yap
15 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi aşko
- +1 yıl
Sevdiği tatlılar olabilir ikinizin resmini puzzle yaptırabilirsin beraber tamamlamak için sinemaya bilet alabilirsin güzel film çıkmış 3391 km beraber gidersiniz çok aktivite var
Soran+1 yılAşko doğum günüm vardi o zaman evde değildi neyde geldi sormadan bile kutlamadi ya
- +1 yıl
Öküzmüş aşko
Soran+1 yılAynen
+1 yılGüzel yemekler yap
01 Yorumla
Soran+1 yılYapiyorum elimde. Geleni givik ama genede eksik var diyorum gidio almiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sürpriz yap ona gece süslenmesi
00 YorumlaGüzel sözler ve sonra yatak barışır hemen
04 Yorumla
Soran+1 yılYok be rahat birak beni diyor kendi haline adam sarılmak bile istemiyor
Soran+1 yılYok valla öyle bir şey yok adam delirdi
İşte kafayi
Yedi
Aile & Toplum konusunda 838 cevap paylaştı. Tepesinden inerek
07 Yorumla
Soran+1 yılAşkiö işte diyorum adama kendime geldim işte farkına vardiö diyorum adam diyor artık eskisi gibi olmicak diyor benim geri gelmem bile çaba diyor ya
Soran+1 yılSorma ya hemde nasil yüzüme bile bakmiyor kiz nasil ayrılım ya 1 yaşinda çocuk var
Soran+1 yılYaw kız çocuğun kan damlasi falan bitti 5 gündür burada af edersin götümü yürütüyorum hatalarımı düzeltmek için adam diyor git kendin al benmi yapcam hem saçma saçma konuşuyor ya bir haller değişti bana diyor sana gene iyi olursam tepeme cikarsin diyor işte bende kavgayi önlüyorum dedi
Soran+1 yılİşte ben evden artim ben evde pek bir şey yapmadim tepesine ciktim ta ben bunu zorla ikna ettim anca eve geldi çok sinirli ve soğumuş bıkmış tamami
Soran+1 yılAma şimdi saca saçma tavirlar nedir ya ben söz verdim işte artık iyi olcam gibisinden cabaliyorum ama damlasini almamamakta nedir ya
+1 yılişin zor
06 Yorumla
Soran+1 yılZor ya günlerdir cabaliyorum adam iyicene kendi kabuğuna çekildi yok artık öyle eskisi givi diyor. Şimdi yine öyle olsam gene sen sacmalamaya başlayip tartişma cikaracaksin dedi
- +1 yıl
taktik vere bilirim.
Soran+1 yılVer
- +1 yıl
buradan olmaz.
Soran+1 yılCinselliğe girme adam bana sarilmiyor bile
- +1 yıl
sen bilirsin.
Yatakta oynasın tartışmada bitsin
011 Yorumla
Soran+1 yılYok işte adam yaklaşmiyor ayrica regl oldum bunun üstüne aksilik ya
Soran+1 yılBenimki öyle değil adam bana sarilmiyor bile o derece
Soran+1 yılBeraber uyuyoruz ztn ama o sarilmiyor ben yaklaşiypeum
Soran+1 yılBeraber yatakta uyuyoruzda o bana sarilmaz ben yaklaşirim hep
Soran+1 yılAdam sarilmiyor öpmüyor beni
Soran+1 yılBir kez birlikte olduk barişali 5 gün oldu ozaman bir şey oldu ondan sorma hiç yüzüme bile bakmaz
+1 yılsen ondan sogudun mu
09 Yorumla
Soran+1 yılYaw oluyordu öyle tabiki ama toparladim sonuçta sevgim ağir basti. Hemen tavlana biliyorum yani ama o çok değişik şu an
- +1 yıl
bence bıraz kendını agırdan sat
Soran+1 yılYaw tamamda nekadar ağirdan satim ben eski kocami özledim ya sonuçta adami ben o hale getirdim düzeltmem laziö değilmi ah bi eskisi gibi olsa
- +1 yıl
o zaman cılvelı ol
Soran+1 yılÖyleyim de adam sarilmiyor bile bana
Soran+1 yılBen sarilimcada rahatsiz oluyor sanki
- +1 yıl
taktık verebılırım
Soran+1 yılSöyle
- +1 yıl
burdan olmaz
Burcu ney
02 Yorumla- +1 yıl
Bak eşinden uzaklaş diyen hem cinslerine sakın inanma uyma onlara bunlar yuva bile yıktırır uzaklaşırsan daha kötü olur eğer yanına gelirse reddetme.
- +1 yıl
Naptığını da yazmamışın zaten
+1 yılEn sevdiği yemehi yap özür dile
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİkinci es mi anlamadım ben olay ne.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ikinci eş le
Cevap sahibi+1 yılEski eşim falan demissin
Soran+1 yılYok eski kocami istiyorum dedim yani kendi eşime çünkü değişti yani eski halini özledim demek istedim
Cevap sahibi+1 yılAnladım ilgili ol biraz sende
+1 yılÇiçek al
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimle bu aralar çok tartışıyoruz, o benden soğudu. Gönlünü nasıl alırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım