Güncellemeler
1 yıl
Babasının fotosunu aldım vurduğum adam bu maalesef :( sctık arkadaşlar ne yapıcam ben şimdi?
Güncellemeler
10 ay
ADAM BENİ TANIDI LAN
Dangalağın birisiyle kavga ettik adam sapur supur küfür edince çaktım yumruğu. Mahalleye yakın bir yerde oldu bu olay.
Neyse akşam manitle konuşuyoruz annem babama pansuman yapıyo güzel kardeşim biriyle kavga etmiş falan diye arkadan da babasının küfürleri geliyo baktık aynı ses. Kızın bütün hesaplarına Baltım facebooktan bir dayı var aynı soy isimli eski bir fotosu var ama bu gün mi adama çok benziyor o olabilir mi?
Manite babanın fotosunu at denir mi?
Eğer oysa ben ne bok yicem lan?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
seni gördükleri yerde indirirler bencede çok dikkatli olmalısın bu hatayı nasıl yaptın ya?
Nerden biliyim adamın kızın babası olacağını ya
Aileni girmek baban kim bende sana atiyim sende bana at de emin ol bi
Şansa bak ya
Ne yapıcam ben 6 ay geçse yüzümü unuturmu acaba?
Bilemiyorum olacağı varmış bence bunu kiz arkadaşına şöyle ve sonuçlarına da katman söylemediler ilerde sıkıntı olur
Ağzın açık gezme, seni gördükleri yerde yedirirler.
Yav yedirirler de ben bu kızla evlenecem abi ne boktan bir şey oldu böyle ya
Olur öyle😂İnşallah benzetmişsindir
Ya varya sesi fotoyu benzettim mantığım o diyor da umut garibanın ekmeğidir belki değildir diye o ufacık umuda sarılıyoru şu an
Bu sefer dayağı sen yiyeceksin gibime geldi😀 dikkat et
kaderin işi ya sen ne yapasın ki hayat bu her insanın başına gelebilir fazla takma
6 ay 1 yıl geçse bu adam yüzümü unuturmu acaba?
Ne kadar sürdü tartışma? Polislik oldunuz mu? Ve ya seni unutamayacak kadar uzun mu gördü? Birde adamın hafızası güçlü ya da değil mi onuda bilmiyoruz annem mesela 1yıl önce sadece yüzüne baktığı kişiyi bile tanıyor
Polislik olmadık anı yaşarken uzun gibi geldi ama ben adama vurduktan sonra ayırdılar hemen bizi bağırış çağırış sonra dağılma 3 5dk sürmemiştir belki de. Senin annen gibiyse benim iş nanay
Erkeklerin hafızaları normalde fazla kuvvetli değildir sen rahat ol biraz zaman geçsin aradan tanımaz bile, belkide hiç o değildir bile
Oydu o :( benim ki hiç kuvvetli değil yarına kalsa anlamazdım o olup olmadığını
Relax
Bir şey olmayacak stres yapma boşa
Nasıl olmayacak adamın dudağını patlatmışım biz 2 3 ay a tanışır aileler diyoduk
Sen kendine bir kahve yap o zaman otur içerek iyice düşün😂
Gülüyo bide :( başına gelsin diyeceğim de 18 milyonluk şehirde gidip kızın babasını nasıl buldum ben şansımı...
En büyük aşklar nefretle başlar ya olabilir kısmet yani hayat küçük bir şey olmaz trafikte herkesin başına gelebilecek bir durum çünkü, özür dilersin bir şey olmaz
Tanımıyormuş gibi yaparsın, adam tanırsa özür dilersin, biraz zaman geçsin bırak, stilini falan değiş biraz bir şeycik olmaz
Ben manitaya söylicem bir anda patlamasındansa yayarak öğrenilmesi daha iyi bence
Söyle, hem netleştirirsiniz
Babanın neyi var at bakayım bi resim de belki atar
Babasına pansuman yaparlerken fotosunu mu çektircek adam
Ya ne bileyim seni seviyorsa her şeyi bi kenara atıp çeker herhalde gizli de olsa 😂
olaya gel