Babamın arabasıyla başka bir arabaya çarptım.(çizdim)?

Arkadaşlar bir yardımcı olun. transporterla dönerken başka bir arabaya sürttüm. dönüş yeri akılsız şoförler yüzünden dardı. hemen dönülecek yere araba parketmişler birde paralel yapmışlar bunu. (yani sağa dönüş yaparken paralel kaldırımlarda iki araç var) yol tek yön olduğu için sola dönemezdim. bu yüzdende bir şekilde sağa dönüp gitmem gerekliydi. ben dönme çabalarındayken bir aracın sahibi geldi. ben çekeyim arabayı dedi. ben de tamam dedim. adam arabasını kontrol etti. burayı çizmişsin dedi. ben içimden "" hasskkkktrr" dedim. babam duyarsa sıkıntı. adam ne yapcaz şimdi dedi. ben nerden bileyim ehliyeti yeni almışım daha. buda ehliyetli ilk kazam. bir 5 dk bekledik. ben tabelalara baktım. Ulan adam hem ters yöne girmiş hem yallnış park etmiş ( kursta dünüş yerlerinden hemen sonra park edilmez dedinlmişti) polis çağıralım dedim. abi dedim sen yalnış park etmişsin dedim yani buraya araba konmaz dedim. tamam dedim ben çizdim arabayı sizde ters yola girmişsiniz ve arabayı yalnış park etmişsiniz dedim. babamı çağırayım dedim. adam sonra gerek yok dedi. abi dedim hak geçer ben haramı helali bilirim. telefon numaramı verem dedim. adam gerek yok dedi. gitti. şimdi bu adam benden arabamı tamir ettir deseydi kaç para masraf çıkardı.(arabada işaret parmağı ucu kadar alanda boya kalkmış). bizim arabada birşey yoktu.
Babamın arabasıyla başka bir arabaya çarptım.(çizdim)?