Aşırı zoruma gitti bu hareketi 1 ay önce konuşmayı bıraktık sevgili yapmış ama kız biraz nasıl desem bana kendini anlatıgı tarzdan daha degişik bir kız biraz özgür aynı anda işte hesap kitlemeler cocuk profil resmini bile komple cıkartı kızın duruyo ama yeni hesap actı kız cocuk için oglan istedi utandı kızın eski hesabında 800 takipciai vardı nerdeyse hepsi erkek kızın tiktok videolarını gördüm nebilim bişey dahi demek istemiyorum zaten cocugun utanmaıgı bişey olmasa cocuk hesabı yeni açtırmazdı kıza ben bu cocuk peşimden öyle gelsin pişman olsun istiyorum aşırı zoruma gitti
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olmamış bitmiş işte adam da hayatına bakıyor, neden hala uğraşıyorsun ki?
Bana mesajı görüldü yapıp öylece bıraktı ben ona kaç kere bak iatemiyorsan yazma dedim hep peşimden koşan oysu bitirmek istemeyen sonra görüldü yapup yazmadı bigün bende asla geri dönmedim öylece birtik biz ama silmedik o hafta kızla atory atıncaya kadar storyme bile 1 dk da bakıyordu düşün bu firkeflik degil madem istemeddi beni neden oyaladı 3 ay yazıştık 2 kere gördük birbirimizi bu kızla 3 hafta içinde cıktı ve bana zamanında anlatıgı erkege bak kızın profiline baktım herşeyine baktım bana neler söyleyen o adam nerde şimdi?
Sen yazma diye ısrar edince bırakmış işte, böyleler erkekler fazla umursamamak lazım. Nefret anca sana zarar verir sen de takma ve kendi hayatına bak
Silcek tabi ekli mi tutacaktı birde. Seni seçmemiş kabullen sende kendine göre birini bul
Bana mesajı görüldü yapıp öylece bıraktı ben ona kaç kere bak iatemiyorsan yazma dedim hep peşimden koşan oysu bitirmek istemeyen sonra görüldü yapup yazmadı bigün bende asla geri dönmedim öylece birtik biz ama silmedik o hafta kızla atory atıncaya kadar storyme bile 1 dk da bakıyordu düşün bu firkeflik degil madem istemeddi beni neden oyaladı 3 ay yazıştık 2 kere gördük birbirimizi bu kızla 3 hafta içinde cıktı ve bana zamanında anlatıgı erkege bak kızın profiline baktım herşeyine baktım bana neler söyleyen o adam nerde şimdi?
Demesi kolay zoruma gidiyor
Böyle bir erkek için tavır alman bile saçma konuştuğunu bile unut hiç konuşmamış gibi yap bence adamda düzgün birisi değil ki
Zoruna giden ne? Senle görüşmeyi kesmiş işte. İyi ki de kesmiş baksana çirkefliğe
İsteseydi seni senle olurdu. Yazmamış açıklama gereği bile duymamış umursamamış yani neyini diretiyorsun
O kızla arası bozulunca seni tekrar eklemek isteyebilir. O zaman cevap vermezsen gereken cevabı alır.
Açıklamayı okumadım ama sen, n için en iyisini diliyorum. yardımcı olabild, ysem ne mutlu bana
Geleceğe odaklan
Giyimini kuşamını düzelt
Göremez beni hesabım gizli beni sildi
Yaptım zaten Göremez beni hesabım gizli beni sildi
Reelde görünmüyor musun ona
Aslında cok yakınımda ama işte karşılaşamıyoruz bitürlü
İşte biraz kadinligini kullan giyimini kuşanını düzelt öyle görsün seni
Boşsun be
Kimse kimseyi sevmez abisi öğren bunu kullan herkesi
Almışın zaten
Nasıl almışım
Seks yaparak
Yapmadimki öyle bisey ne alaka
Dokunmadı bile yani
Hayır
Sen ne okuyorsun
Nasıl bir ruh hastasısın lan
Haketmeyenlere şans vermeyi ne zaman bırakırsınız acaba
İyi olmuş beter ol
Ayrılınca
Umursama takma