Aşk İlişkileri Sevginizi hareketlerinizle mi yoksa sözlerinizle mi göstermeyi tercih edersiniz? Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sevginizi hareketlerinizle mi yoksa sözlerinizle mi göstermeyi tercih edersiniz? Sevginizi hareketlerinizle mi yoksa sözlerinizle mi göstermeyi tercih edersiniz? Cevapla Sevgi Soruları En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 58b cevap paylaştı. Eylemlerim ile hissettiririm 1 0 Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Benim için söylemden çok eylem gerekli. Eylem konusunda da TOMA getirtecek kadar, biber gazı sıkılacak kadar iddialıyım 😄 1 3 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Küçük çaplı bir 2. gezi yaparım diyorsun ona karşı yani. :D Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl Ayıpsın 😄 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Adamsın :D Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 101 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hepsini kullanarak potpori şeklinde gösteririm duymayan bilmeyen kalmaz. 1 2 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Heyt be. :D Yorumla u cαssíєєє 1 yıl 😄 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,4b cevap paylaştı. Hareketlerim ile de, sözlerim ile de göstetiririm. Soğukluk hissediyorsam zaten hiç açılmam. 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Davranışlarla gösterilen sevgi her zaman daha etkilidir. Ara sıra sözlerle de gösterilmeli tabi ki 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hareketlerle daha samimi oluyor ve ben de öyle yapıyorum zaten 1 0 Yorumla
hücresiz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hareketlerimle gösteririm yer gelince sözlerimle de 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha cok hareketlerimle. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 226,3b cevap paylaştı. Ben her ikisiyle de tercih ederim 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. her ikisiylede gösteririm bencede 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sözlerimle gösteririm. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı. Ben sevgi göstermeyi beceremiyorum. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. hareketlerimle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eylemlerim ile hissettiririm
Benim için söylemden çok eylem gerekli. Eylem konusunda da TOMA getirtecek kadar, biber gazı sıkılacak kadar iddialıyım 😄
Küçük çaplı bir 2. gezi yaparım diyorsun ona karşı yani. :D
Ayıpsın 😄
Adamsın :D
Hepsini kullanarak potpori şeklinde gösteririm duymayan bilmeyen kalmaz.
Heyt be. :D
😄
Hareketlerim ile de, sözlerim ile de göstetiririm.
Soğukluk hissediyorsam zaten hiç açılmam.
Davranışlarla gösterilen sevgi her zaman daha etkilidir. Ara sıra sözlerle de gösterilmeli tabi ki
Hareketlerle daha samimi oluyor ve ben de öyle yapıyorum zaten
Hareketlerimle gösteririm yer gelince sözlerimle de
Her ikisiyle gösteririm
Daha cok hareketlerimle.
Ben her ikisiyle de tercih ederim
her ikisiylede gösteririm bencede
Sözlerimle gösteririm.
Ben sevgi göstermeyi beceremiyorum.
her ikisi diyelim 😅
hareketlerimle