Yok miyop oldum , laboratuvarda fazla kalıyorum , niye aglıyim ruh hastası gerçekleri söylüyorum ben sen inkar ediyosun ve hemen toksiklemeye çalısıyosun klasik çirkef TC kadınısın işte , kanka sevdalısı
Ne mi etti sert mizaçlı değilse tehditkar tipe sahip değilse , serseri değilse bakmadılar bakmıyosunuz bu nedenle 24 yaşıma giricem Ağustos'ta hala bir kızın elini bile tutamadım 😆 sizin sayenizde
@cemmerennn bu kadar kasma takıntı yapma çok çirkin erkekler bile bir sürü kızla takılıyor. sen çok çirkinsin demiyorum. Sadece rahat tut zihnini her şey istediğin gibi olur o zaman
@cemmerennn hayır ya çirkin değilsin. takıntı yaparsan sap kalmaya devam edersin rahat olacaksın bamgum gidiceksin birinden hoşlanıyorsan iyi geceler aşko
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beni çok seven olmadı. olsaydı da bırakmazdım onu
Ayrildim gramda pismanliğim yok sevmiyoruz napalim
bence ayrılmadım bana kalırsa ama birilerine kalırsa ayrilmişim
Evet onun ahlarimidir bilmiyom yüzümüz gülmez oldu amw ya da tipte sıkıntı var
Parası olmadığı için şutladım zaten sevmiyorum bide onu mu çekicem ezik
Ruh hastası
Bakire olmadığın için birileri de seni şutlar
Ağlamayın aşkolar
Aha kezo çıktı
Senin bir taraflarini kaldıranın ağlaması gerek sana kadar düştüğüne göre
Aynen ağlıyordur şu an zaten onu terk ettiğim için 🤣🤣
Parası olan seninle ilişki yaşayabilir o halde esc'dan farkın yok 😊
@Cihat4245 ilişki yaşamıyorum tatlım
İlişki derken cinsel olandan bahsetmemistim
@Cihat4245 ölüm ne yasamaması ya keç kez vermiştir bu
@cemmerennn cemreye birisi peçete versin ağlamaktan helak oldu 🤣
🤣🤣 ruh hastası ya
Klasik kanı bozuk ruh hastası
@cemmerennn ağlamaktan mı bozuldu gözlerin ondan gözlük takıyorsun heralde yazık sana 🥺😓
Yok miyop oldum , laboratuvarda fazla kalıyorum , niye aglıyim ruh hastası gerçekleri söylüyorum ben sen inkar ediyosun ve hemen toksiklemeye çalısıyosun klasik çirkef TC kadınısın işte , kanka sevdalısı
Ciddi ciddi gözlüklerden dalga mı geçmeye calıst8n oha
Sen cidden rezilsin
🤣
Neys daha yazma da kanser olmiyim , malum ruh hastası TC kadınısın
@cemmerennn TC kadını sana ne etti be takıntılı cemre
Ne mi etti sert mizaçlı değilse tehditkar tipe sahip değilse , serseri değilse bakmadılar bakmıyosunuz bu nedenle 24 yaşıma giricem Ağustos'ta hala bir kızın elini bile tutamadım 😆 sizin sayenizde
Pislik seviyosunuz
@cemmerennn bu kadar kasma takıntı yapma çok çirkin erkekler bile bir sürü kızla takılıyor. sen çok çirkinsin demiyorum. Sadece rahat tut zihnini her şey istediğin gibi olur o zaman
Dediğin gibi olsaydı 24 yaşında bakir ve sap kalmazdım
Evet sende kabul ettin çirkin olduğumu 🤣🤣 neyse ya
Çok çirkin olanlar sert mizaçlı oldukları için elde ediyorlar
Neyse iyi geceler
Resmen kendi ülkemin kadınlarından nefret ediyorum, insan gözüyle bakamıyorum artık
@cemmerennn hayır ya çirkin değilsin. takıntı yaparsan sap kalmaya devam edersin rahat olacaksın bamgum gidiceksin birinden hoşlanıyorsan iyi geceler aşko
Bam güm benim gibilerde işe yaramıyor, sert mizaçlı seviyosunuz , neyse sana da iyi geceler 👋🌹
Hayir 🖤 senn
Evet
Evet
Evet çok pişmanım
Ahh galbüm