Sevdiğiniz halde birini bırakıp hayatınıza devam etmek zorunda kaldınız mı?
Mesela başka kimseyi sevebiliyo musunuz?
Aklın yoksa hep onda mı kalıyor?
Şöyle ben biriyle konuşuyordum 3 ay ve çok sevdim çok iyi anlaşıyorduk, bu yaz bi kaç düğünde gördüm ama o benim ailemi göreceğini bildiği halde kullanğında sigara, dar mı dar pantolon, hiç çalışmıyor yani Zibidi idi bırakmak zorunda kaldım. Ama halen seviyorum.
Böyle bişey yaşayan oldu mu, nasıl oluyor unutur muyum acaba
Mesela başka kimseyi sevebiliyo musunuz?
Aklın yoksa hep onda mı kalıyor?
Şöyle ben biriyle konuşuyordum 3 ay ve çok sevdim çok iyi anlaşıyorduk, bu yaz bi kaç düğünde gördüm ama o benim ailemi göreceğini bildiği halde kullanğında sigara, dar mı dar pantolon, hiç çalışmıyor yani Zibidi idi bırakmak zorunda kaldım. Ama halen seviyorum.
Böyle bişey yaşayan oldu mu, nasıl oluyor unutur muyum acaba
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevmedim ve beni seven de olmadı hiç.
Sana değer vermeyen birisini sevmek düşünmekle kendine haksızlık ediyorsun
Yani şöyle bende buraya takılıyorum, tabi insanlar artık biliyosun yani beni mesaj üzeri kandırmış olabilir kimse onun hakkında iyi yorum yapmıyor ama yorumlar sadece görünüşü üzerine yapılıyor, tamam bıraktım bırakmasına ama aklıma olan soru ya bir de içi aslında çok iyi biriyle
İnsan ister istemez özlüyor ya da aklına geliyor ama bu sevmek değil bence senin yaşamını yanında ki kişi çok etkiler giyim tarzı farklı olabilir ama saygı önemli anne babalar bunu daha iyi anlar sanırım hiç çalışmaz demişsin yani şöyle düşün tamam para her şey değil ama olmayınca da olmuyor senin canın bir şey istediğin de onu yapamıcaksa ya da sen tatile çıımak istediğinde gidemicekseniz o ilişki seni yıpratır sonradan keşke dersin ama geç olur en güzeli geç olmadan önüne bakma geçmiş geçmişte kalıyor
Evet aynennnn senin dediğin gibi bu düşüncelerle bitirmek zorunda kaldım, para önemli değil ama tabi olmaz sa olmaz. Yanlış anlama benim babam çok varlıklı ama mesela ayağında ayakabı olamayarak 14 yaşında burada sıfırdan çalışmaya başladı, ben bile 17 yaşımdan beri çalışıyorum. Şimdi bunun gibi 23 yaşında biri gelir de çalışmayıp babamın parasına gözü dikerse o da olmaz
Bırakacağım eli asla tutmam 😎
Her zaman öyle olmuyor ama, önüne ne çıkacak bilemiyosun
Herkesin ne düşündüğü bilemem ama kendimi taniyorum. Ben bana yakışanı yaparım
Yok la niye birakim ya. uk yapmadiysa
Ya kimseden onun veya ailesi hakkında iyi bi yorum duymadım, yani kimse mi iyi demez herkes çok havalı yaw he zibidi dar giyiniyor diyor ama bu yorumlar tüm görünüş üzeri belki aslında içi bana anlatıpı gibi biri dir ben bunu çözemiyorum
Knk sure ayir tanimaya calis milletin dedigine takili kalirsan ilerliyemezsin kendin bak gor tevrube et
3 ay mesaj üzeri konuştuk çok iyi biri gibi işte kim zaten kötü huyunu anlatır ki, ama bu yaz ben Türkiye geldim işte geçen düğünde gittik, bilmiyorum yani kulakta sigara nedir orada babamın olacağını biliyor, birde bunun babası geçen millete dermiş ki benim oğlum zibidi gibi anca dolanıyor hiç çalışmıyor demiş
Knk olgunlasmamis itin kopugun teki 1. Ay muq 2. Ay muq 3. Aya geecek yuzunu ortaya koyar ha yok vakit kaybedecem sanane mk diyorsan git konus
Yani sence doğru mu yapmışsım, evet zibidi kendisi ve bende mal gibi bi zibidiye tutuldum ama sonu yok gibi
Yoluna bak 3 ay mesajlasmayla kimse asik olmaz hoslanmissin o kadar oda tek konustugun o diye
O da doğru😬
iyi yapmmışsın
Öyle mi diyosun
kesinlikle, kendin de söylemişsin zaten hayır gelmeyeceğini sende biliyorsun
Evet öyle, tek şey işte bana aslında kötü bişey yapmadı o yüzden unuta bilirmiyim ki diyorum
çok uzun sürmez dert etme bir kaç yıla düşencelerin çok farklı bir hal alır
Oldu bırakamıyorsun özünde
Nasıl yani
bırakıyorsun ama kalben bitmiyor bırakamıyorsun dönüyo geliyo git diyemiyorsun
Napıcam ben🥹
sal gitsinnn
Hayır..
Bırakmadın yani
Evet
Napıcağımı hiç bilmiyorum
Zamanla her şey unutulur, farklı şeylerle meşgul olmaya çalış..
Acaba diyorum, şimdi o aslında bana göre yanlış bişey yapmadı, ben mantık olarak bıraktım onu, onu üzdüğüm için artık işlerim yolunda gitmez mi ki🥺 ben çok ince düşünürüm
Detaylara takıldığın için unutamıyor ya da vazgeçemiyor hatta vicdan azabı çekiyor olabilirsin ama dediğim gibi meşgul olacağın şeylerle ilgilen onunla ilgili konulardan düşüncelerden uzak durmaya çalış..
Aynen öyle yapmaya çalışacağım, hiç bi zaman bilemeyecek doğru mu yanlış kararı mı verdim
Zor konular, ama zamana da her zaman güvenmişimdir bir şekilde bir şeyleri alıp götürüyor unutturmuyor ama alıştırıyor..
Bende bıraktım meğerse koz yolun yolcusuymuş
Mecbur olarak evet