NEDEN BENİ SEVEN BİRİ ARTIK ÇIKMIYOR? BİZİ GERÇEKTEN SEVECEK BİRİ KÜÇÜK YAŞTA ÇIKABİLİR Mİ?

Arkadaşlar yani ben artık gerçekten bıktım, yani kaç gündür sinirliyim ağlıyorum moralim bozuk, çaresizim. Allah'a hep dua ediyorum namaz kıldıktan sonra tam o duayı ederken işte birini seviyordum ama emin değildim, o beni sevmiyorsa ya hayırlısıyla bizi kavuştur ya da benim için en hayırlısı, gerçekten istediğim bir şekilde bir insanı çok yakında çıkar karşıma diye dua ettim Rabbime, şimdi hoşlandığım çocuktan artık hoşlanmıyorum ama başkasından hoşlanıyorum ama acaba Allahın karşıma çıkart dediğim kişi bu yeni hoşlandığım kişi mi diye hep düşündüm pek inanamadım ama o kişide benden hoşlanıyor sanırsam, inanamamamın sebebi de onun üst sınıflarda olması birbirimizi görecek ve kavuşmamız için çok engelin olmasıydı beni inandırmayan şey, bilmiyorum. Yani çok erkek ilgi gösteriyor ama bana gösterenler sonradan ben yüz vermeyince gidip sevgili yapıyorlar ama tabii yüz vermediğimden mi bilemem neyse yani ben gerçekten seven biri çıksın istiyorum, sabrediyorum ama yaşım da daha küçük olduğu için yani küçük sayılır, sırf küçük sayılırım diye beni seven çıkabilir mi bilmiyorum. Okuduğunuz için TEŞEKKÜRLER... ☺
NEDEN BENİ SEVEN BİRİ ARTIK ÇIKMIYOR? BİZİ GERÇEKTEN SEVECEK BİRİ KÜÇÜK YAŞTA ÇIKABİLİR Mİ?