Bu yüzden mi iyi giden ilişkiler mahvolmaya başlıyor? Tabi ki tüm sorumluluk erkeklere yuklenemez ama genel olarak soruyorum. Spesifik bir ilişkide aramız bozuldu o zaman sen suçlusun denilemez yani.
Ama genel olarak erkekler kendinden soğutucu, nefret ettirici, sinir bozucu hareketler yaparlar mı? Neden yaparlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Eğer kaybettikten sonra elde etmeye çalışıyorsa ilk başta elde etmek için uğraşmamıştır kız ona gitmiştir ve zaten cepte görüp değersiz hissettirmiştir kaybedince de eşekten düşmüşe dönmüştür ve evet erkeklerin genel olarak öyle huyları var kaybedince anlıyorlar
Soru başlığı ve datayı aynı şeyler değil, ama bazı erkekler gerçekten tükürdüğünü yalıyan cinsten ki çevremde çok denek geldim.
nasıl aynı değil? başlıkta başlayıp detayda devam ettirdim..
Yani şahsen bir kadını elde ettiysem "kendinden soğutucu, nefret ettirici, sinir bozucu hareketler yaparlar" bu dediklerinizi yapmam bunları yapan kişiler karektersiz insanlar ve elde edilen kadın olsun erkek olsun saygıyı hak ediyor ayrılmak isteniyorsa bunlar karşılıklı konuşulup saygı çerçevesinde yapılmalı çünkü yaşanmışlıkların hatırı ve hatırası var. Kendini sana açmış bir insan bunu haketmiyor...
çok haklısın. ama bilmeden de yapıyor olabilir davranışlarını. konuşarak bu davranışların beni rahatsız ettiğini söylemeliyim. o zaman konuşma ve iletişim önemli. konuşunca da beni duyması, anlaması, duymazliktan gelmemesi önemli. sözünü yerine getirmeyen, konuşunca duymazliktan gelen bir adam da bir ilişkiyi hak etmiyor gerçekten..
Kesinlikle konuşun, eğer sizi dinlemiyorsa dinlememekte ısrar ediyorsa incindiğinizi kırıldığınızı görmüyorsa gerçekten hak etmiyordur sizi.
aşkta insanın gözü kör oluyor bazen
ama benim yavaştan açılıyor. tebrikler artık aşık değilsiniz! 😆
Berilli bir yaşa kadar duyguların güdümünde oluyor insan tamam bunlar güzel şeyler duygusuz hiçbir şey yaşanmaz ama duyguları doğru insanlara kanalize etmek gerek :) "Dilerim aradığınız güzel aşkı bulurunuz"
doğru. duygularımı bana hizmet edecek kanallara kanalize edeyim 😆
Köle gibi çalıştır onları :)
Elde etmiş oldukları kadını başka bir kadın için bırakıp, aradıkları şeyi ya da alıştıkları şeye geri dönmek isterler daha çok. Yani genel izlenimim bu yönde. Her genelleme doğru olmadığı gibi bu da tamamen kişisel görüşlerimi içerir
bu kadar psikopat erkek zor bulunur. ama kadın versiyonu çok oabilir.
😄😄😄
gülüçe bakılırsa sende onlaran birisin. :D
yoo hayır ne alakası var
hı hı anladım ben anladım
yazdığına guldum. o kadar psikopat erkek bulunmazmis. ne kadar psikopat erkek bulunur. bu kadar psikopat olması kafi 😄😄
şuradan bir tutam psikopat verelim...
ver ulan 😄 teker teker gelsinler
Al :)
İnsanlar bağımlılığı bağlılık sanıyor çünkü.
bi fikrim yok eski bir söz var biz başka sevdik o yüzden başka sevemedik.
Yaradılışta var. Mağara adamlığı.
Çalışabilirler komşi
Öylesine çok şahit oldum
Hayir, boyle bisey yok bence.
Ben öyle çabalara girmem
Tekerleme gibi oldu
Elinde yoksa bişeyler yapar
Hayır
Calismazlar
Karak