- Sevgilimle 6 aylık ilişkimiz var ve dün ilk kez büyük bir kavga ettik. Ve ayrılmak istedi. Dün yemeğe gittik orada ben durmadan konuşuyorum. Arkadaşına ben desem trip atacağı şeyler söyöediği için trip atıyordum. Sonra konu arkadaşlara geldi. Dedimki senin için A kişisi neyse benim için en yakın erkek arkadaşım o. Klasik erkeklerle arkadaş olunmaz taraftarı. Bundan sonra yüzüme bakmadı ve soğuk davrandı. Ha bu arada ben yanına gittim konuştum. Sonrasında pes edip eve geldim. Evde bu sefer mesajlardan darladım. Çünkü bu soğuk davranma rutini gelenek haline geldi. Bir şey mi soğuk davran ve bana açma. Ben de beni yorultma dedim. Ona da alındı. Sonra hatırlamıyorum neye soğuk davrandığımı dediğinde sinirlendim yalancı hatırlıyorsun falan dedim. Bam küt falan ayrılma mesajı attı 2. Kez ben de karşı çıktım. Sonrasında dedim bak 3. kez ayrılma mesajı atarsan ilişki biter. Ne karşı çıkarım ne yazarım dedim. Beni tehdit edemezsin dedi. Ben seni düşünüyorumda benleyken mutsuzsunda derken görüşürüz dedik bitti. Sonra tekrar girdim. En yakın erkek arkadaşım hakkında saydırmış ve 3. Ayrılma mesajıma. Hatırlamayan kişi bir anda nedem doğuk davrandığı 2 3 saat bem çabaladıkttan sonra söylüyor. Sonra ben çıldırınca gözüm görmeez kimseyi. Ben de bunu ona durmadan hatırlatırım. Bunu da yüzüme vurdu. Yakın erkek arladaşıma da. Git onun koynunda ağla falan. Yine bitti yine sonlandırdık görüşmeyi. Sen beni mutsuz ediyorsun falan. Ya erkek arkadaşınla meesafe koy ya benim hayatımdan çık dedi. Ben de yazdım yazacağımı şu 4 yılda olacaksa olurdu arama zaten seti koydum (en yakın atkadaşımla ilk tanışıklığımızda bazı münasebetler geçmiçti ve genellikle kızdan çok yakın atkadaşım var bir daha bunun için kavga etmiştik o günden sonra sadece en yakın erkek arkadaşı la konuşuyorum) o biliyor. Seni üzen bir ilişkide de olmak istemiyorum diye. İyi etmiş miyimdir? Severek ayrılmak istemiyorum ama o izin vermiyor. Çok oldu okumak isteyene kolay geldin.
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada ayrıldık. Şimdi de peşinden koşacağım eski ben yok diyor. Kendisi bilir hasta olduğumda kendimle olduğum içün trip yemiş insanım. Bir iki güne pes eder.