Eski eşim sevgilim 16 yıllık beraberliğim gözümün önünde hayat kadınına dönüştü?

Arkadaşlar merhaba başlıkta da belirttiğim gibi 16 yıllık beraberliğin bir dönem eşim uzun bir dönem flörtüm olan kız arkadaşım bugün başka bir erkeğin arabasına binip dağın başında bir bağ evine giderek ellerinde alkollerle 2 saat aklıma bile getirmek istemediğim şeyler yaşadılar aslında konuyu yazınca bizden ne istiyorsun diyebilirsiniz eski eşimin kız arkadaşımın daha önce size sorduğum gibi borçları vardı ve muhtemelen evine gittiği adam bu borçları ödemeyi kabul etti şu an kendimi hem aldatılmış hem o borçları ödemediğim için suçlu hem de o eve girerken müdahale edip durdurmadığım için hatalı görüyorum lütfen bana iyi bir şeyler söyleyin ve bunu nasıl atlatacağım bana taktik verin lütfen çok kötü bir dönemden geçiyorum gözümün önünde eski eşim borçlarını ödetmek için hayat kadınına döndü belki çok ağır bir itham ama objektif olarak bakınca konu aynen böyle

Eski eşim sevgilim 16 yıllık beraberliğim gözümün önünde hayat kadınına dönüştü?