Boşanma aşamasında ki eşim ile 7 yıl önceki eski sevdiğim?

Lütfen yargılamada yorumlarınızı rica ediyorum ben 4 yıllık evliliğimi eşim ile anlaşamadığım sürekli kavga şiddet vs olduğu için bitirdin yani boşanma asamasindayiz kendi sürekli beni tehditler eden çocuğumla beni tehdit eden biri bundan yaklaştık 8 yıl önce 17 yaşındayken sevdiğim çocuk 4 yıl sonra beni instagramdan buldu yazdı nasılsın vs bisanma aşamasındayım dedim evlenmistin en son iyi gitmedimi dedi sen nerden biliyosun dedim uzaktan bakıyordum profiline dedi aynen dedim iyi gitmedi az çok biliyordu zaten ailesi beni biliyor çocuğum olduğunu şimdi ben eşimle brisabilirim çocuk için dedim bana cocugunu düşünüyorsun haklisinda ama onun ne kadar kötü olduğunu biliyorsun yaşın genç 25 daha ne hayat var önünde onla barisirsan ben olmam zaten yazmam bidaha sana işte barışmak istiyorsan barış ben sana dil döküyorum ona gitme diye ben sana asla git demem senin kararın yarın bir gün bana diyceksin suç atcaksin sen dedin git gittim diyceksin işte esimin benim ile ilgili ne yaptıklarını atiyo sürekli bana bak kötü biri neden Erkan neden o bunu diyor neden sizce bana biz evlencez ben bekliyorum seni de demiyor

Boşanma aşamasında ki eşim ile 7 yıl önceki eski sevdiğim?