Aşk İlişkileri Sevgilisi olan kişileri görünce üzüldüğünüz oluyor mu? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevgilisi olan kişileri görünce üzüldüğünüz oluyor mu 🤔#Aşkİlişkileri Sevgilisi olan kişileri görünce üzüldüğünüz oluyor mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MrKuzey Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Her gördüğümde üzülürsem işimiz var bu hayatta o yüzden kendi hayatımıza odaklanmamız lazım 2 0 Yorumla
Lizay Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Üzülüyorum hayıflanıyorum kimi zaman da Sonra da iyi ki yok diyorum ama içimde de ukte kalmıyor degıl ( ama o gördüğünüz ilişki ne kadar iyi gidişata ya da mükemmel iyi mi ) diyorum kendime Cevabım kendi içimde çalıştı belki de olumlu ve olumsuz şekilde... 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 73% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Beni seven sever sevmeyen kendi kaybeder Kimsenin aşkına da özenmiyorm onlar benm yalnzligima özensn hıh 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Biraz üzülüyorum evet Ama varsın gerçekten sevenler mutlu olsun 1 0 Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yoo zirve tek kisiliktir. s 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. nadir 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı. Hayır olmuyor 1 0 Yorumla
kusurunabakarım Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Yoo bana ne 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Her gördüğümde üzülürsem işimiz var bu hayatta o yüzden kendi hayatımıza odaklanmamız lazım
Üzülüyorum hayıflanıyorum kimi zaman da
Sonra da iyi ki yok diyorum ama içimde de ukte kalmıyor degıl ( ama o gördüğünüz ilişki ne kadar iyi gidişata ya da mükemmel iyi mi ) diyorum kendime
Cevabım kendi içimde çalıştı belki de olumlu ve olumsuz şekilde...
Beni seven sever sevmeyen kendi kaybeder
Kimsenin aşkına da özenmiyorm onlar benm yalnzligima özensn hıh
Biraz üzülüyorum evet Ama varsın gerçekten sevenler mutlu olsun
olmuyor çünkü fazla sevmiyorum sevgili olaylarını
Yok niye üzüleyim ki her şey Kader kısmet bro
Yoo zirve tek kisiliktir. s
Hayır umurumda değiller
banane onlardan
Hemde nasil mk icim parçalanıyor🥺🤧
nadir
Hayır olmuyor
Yoooook