Fiziksel özellikler üzerinden karakter analizi yapmak mantıklı değil. Kişi az çok kendini belli ediyor. Aile ilişkilerinden uzak, narsist, bencil ve dedikoducu insan gördüğün andan kaçacaksın.
Aşkta egoist güzellik maddiyat aşığı kişiliklerden zihinsel. ve kişisel gelişimini tamamlamamış insanlardan ve yürüyen cinsellik olan şahıslardan uzak olmak isterim.
Aklıma tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama sözü geldi 😂
Aşka inanmadığım için zaten aşk düşünmüyorum şu an komple uzağım.. ama olsaydım da.. yalancı iki yüzlü ya da egolu bir kadını sevmezdim.. veya narsist sadece kendini düşünen biriyle ilişki olmaz
Şımarık ana kuzusu boş boş konuşan keko temizliğine dikat etmeyen her kızla konuşan sadece yanımda bir kız olsun kafasında olan g*rizekalı insanlardan🙂
Şımarık zubbe sadakatsiz sevdiğine değer vermeyen argo kelimeler kullanan ve bu şekilde kendini havalı sanan malıyla hava atan parayla her b*k alabileceğini sanan sapık saygısız maymunlar dan🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu tip erkeklerden uzak duruyorum
Sinan mıydı? 😂
Ta kendisi😄
...
Elbet bu soru sorulur diye hazır mı tutuyordun? 😂
Hahah hayııır 😂 benim mantıklı sorulara verecek her zaman bir cevabım vardır ☝🏻😂
Bunu unutmam benim ayıbım 😂
Fiziksel özellikler üzerinden karakter analizi yapmak mantıklı değil. Kişi az çok kendini belli ediyor. Aile ilişkilerinden uzak, narsist, bencil ve dedikoducu insan gördüğün andan kaçacaksın.
Aşkta egoist güzellik maddiyat aşığı kişiliklerden zihinsel. ve kişisel gelişimini tamamlamamış insanlardan ve yürüyen cinsellik olan şahıslardan uzak olmak isterim.
Yılışık daha tanımadan iltifatlar yağdıran samimi görünmeye çalışıp samimiyetsizliğin dibine vuran..
Egolu sadece kendini düşünen insandan
Kimleri düşünsün mesela? 😂
Beni beni bihterini😅
Aklıma tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama sözü geldi 😂
Nasıl ezberledin😅
Kopyala yapıştır 😂
Vayy 😅
Ne vay onu mu ezbeleyeceğim 😂
Dengesiz insanlar benden uzak olmalı
Aşka inanmadığım için zaten aşk düşünmüyorum şu an komple uzağım.. ama olsaydım da.. yalancı iki yüzlü ya da egolu bir kadını sevmezdim.. veya narsist sadece kendini düşünen biriyle ilişki olmaz
Pasif tembel saygısız ahlaksız egoist kendini bı b*k sanan insanlardan🙂
Say say.
Şımarık ana kuzusu boş boş konuşan keko temizliğine dikat etmeyen her kızla konuşan sadece yanımda bir kız olsun kafasında olan g*rizekalı insanlardan🙂
Yetmedi daha da say 😂
Hayvanları sevmeyen ailesine değer vermeyen karı kılıklı olan kendini ağa ilan eden şiddete meyilli olan n*mussuz ş*refsiz insanlardan🙂
Yeterli geldi. Eig seçelim.
Daha sayardım da neyseeee😂😂
Say lan 😂
Şımarık zubbe sadakatsiz sevdiğine değer vermeyen argo kelimeler kullanan ve bu şekilde kendini havalı sanan malıyla hava atan parayla her b*k alabileceğini sanan sapık saygısız maymunlar dan🙂
Daha var mı? 😂
Yok bu günlük bu kadar yeterli😂😂
Sen kitap yaz
Tamam yazarım😃
Her dediğimi de yapıyor 😂 aferin 😂
Sana aferin😏
Bana pek iyi 😂
Tamam 😂
Her çiçekten bal almaya çalışan doyumsuz tipler vardır, onları uzay boşluğuna fırlatasım geliyor. Umarım öyle birini sevmem
Seversen uzaya fırlatırız
🤝
karşı cinsle devamlı içli dışlı olan birini kesinlikle yanıma yaklaştırmam yani uzak durmayı tercih ederim
- Yalancı
- Suçlayıcı
- Kibirli
Uçan kuşla anısı olan erkekten hallicelerden uzak dururum
Narsist, ana kuzusu, yalancı, kumarbaz, iki yüzlü, prenses erkek, boyu kısa
Saygısız, dengesiz ve ilgisiz
Psikopat. Narsist. Şiddet uygulamayı seven.
Narsisttttlerden
Komple uzak duruyorum
Narsist olanlar 1123123km ötemden pls :D
Karakter olarak.. hayatina kiz girmemiş. Icguveysi
Kibirli ve hep haklı olduğunu iddia edenler
Değer vermeyi bilmeyen
Yalan
senden
Kibirli elbette