Aşka inanmadığım için zaten aşk düşünmüyorum şu an komple uzağım.. ama olsaydım da.. yalancı iki yüzlü ya da egolu bir kadını sevmezdim.. veya narsist sadece kendini düşünen biriyle ilişki olmaz
Fiziksel özellikler üzerinden karakter analizi yapmak mantıklı değil. Kişi az çok kendini belli ediyor. Aile ilişkilerinden uzak, narsist, bencil ve dedikoducu insan gördüğün andan kaçacaksın.
Aşkta egoist güzellik maddiyat aşığı kişiliklerden zihinsel. ve kişisel gelişimini tamamlamamış insanlardan ve yürüyen cinsellik olan şahıslardan uzak olmak isterim.
Şımarık ana kuzusu boş boş konuşan keko temizliğine dikat etmeyen her kızla konuşan sadece yanımda bir kız olsun kafasında olan g*rizekalı insanlardan🙂
Şımarık zubbe sadakatsiz sevdiğine değer vermeyen argo kelimeler kullanan ve bu şekilde kendini havalı sanan malıyla hava atan parayla her b*k alabileceğini sanan sapık saygısız maymunlar dan🙂
Aklıma tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama sözü geldi 😂