Sevgilinizi diğer kadınlardan/erkeklerden uzak tutmak için neler yaparsınız?
1- Onun kendi alanına çok müdahale etmem arkadaşlarıyla vakit geçirmesine müsade ederim kendine ait zamanlarını yaşamasına müsade ederim (Ama arkadaşlarını benimle tanıştırması önemlidir kim olduklarını bilmeliyim bunu ben söylemeden yaparsa zaten bana göre iyi bir ilişkidir o kızlarla fazla görüşmese bile sosyal medyadan konuşmasını sorun haline getirmem konuşabilir yani ama görüşmeleri ortak yapabiliriz birazcık kıskanç bir insan olabilirim :D )
2-Ona kendisini değerli hissettiririm ilgimi ve sevgimi elimden geldiğince gösteririm gerek mesajlarla gerek telefonda konuşarak
3- Ona gereken vaktimi ayırırım sonuçta sevmek zaman ayırmaktır boş vakitleri doldurmak değil
4-tatli dil yılanı deliğinden çıkarır olayı gerçekten de doğru istediğimiz bişeyi ters bir şeklde kızarak söylersek gerçekten bir anlamı olmuyor yani erkeklere neyi yapma dersen cazip geliyo o yüzden yapma demiyceksin aksine gayet rahat olucaksın onun için vazgeçilmez kadın olmalısın aldatsa bile zaten ne yaparsa yapsın sana dönücektir mutlaka sakin kalmayı bilmelisin bir kızla konuşsa bile tepkisiz kalırsan kıskandığını belli etmezsen oda bunu kullanmıycaktır bişeyin üstüne ne kadar çok düşersen o kadar sıkıntı kaçan kovalanır ;)
uzak dur seni lanet olası derim 😨😨😂
vuuu bide o kadar kız görüsü var tenkss 🌹🌹🌹😂😂
Eğer gerçek : Isınma, saygı, sevgi, empati ve hoşgörü ile anlayış birde vefa ile olgunluk üzeri bir ilişkiniz doğmuş, geçmiş ilişkilerinizde'de karşı tarafın vefasızlığı ve bencilliği üzeri ilişkinizin bitmesiyle yeni tanıştığınız insanda geleceğinizi görüyor ve onla devam ediyorsanız? Sıkıntı olmaz..
Ancak : Sizden yakışıklı, fizikli, ağzı iyi laf yapan ve karşı cinsle muhattaplığı ve etkilemeyi keşfetmiş vede sevgilinizden etkilenme ihtimalli olan hiç bir insan ile yakın simasal, işsel, sosyal, dertleşme ve bir birinizin yaşanmışlıkları vb. tarzda muhattaplığa girmemekte mantıklı ve esas faydalar var..!
Tecrübe edildi hemde bilerek deneme için arkadaşımı getirdim..! @yyavız bu konuda açıklama yap istersen..
kendisi ne yapması gerektiğini bilecektir bence
Cevap
80Cevap
hiç birşey yapmam
kendi uzak durmalı
duramıyorsa sevgilim olmamalı
Bu devirde böyle düşünen erkek var mı 😊
@Mademoiselle88 aksi davranislar bence bana göre sadece iliskiyi yipratir
Haklısın en iyisi..
İyi günler
Benim sevgili olduğum hiç bir kız istemediğim biriyle konuşamaz. Sevgilim kalacaksa yaparsa ağzına biber sürerim onun. Eğer ayrılmayı göze alıyorsada da herkesin içinde rencide ede ede alay ederim. Kendisi yok o kaşarla konuşma yok kıskanıyorum yok tipini beğenmedim yok çarpık deyip duracak ben konuşmamasını isteyince karşı gelecek öyle mi :D?
Aslında böyle bir şey yapmam.. Sonuçta ben onun için neleri göze alıyorsam ve o söylemeden onun hoşlanmıycağını düşündüğüm şeyleri yapmıyorsam oda benim için aynı fedakarlığı gösterebilmeli... Zaten beni erkek arkadaşlarına her zaman tercih ediyorsa ya da benim yanımda faln başka bayanlara bakıyorsa kadınlardan uzak tutmam ben uzaklaşırım.. Sonuçta böyle uçkursuz birini nereye kadar uzak tutcan :D
Kıskanç değilim. İstediği kişiyle konuşabilir.
origin.komedi.com/...ik-boyutlari-vol1_o_17982.jpg
Önceden eğitirim o uzak durması gerektiğini bilir. Eski sevgilim yediği yemekten bile bana haber verirdi ben sormadığım halde vede başka bir şehirdeydi istese haber vermezdi benim hiç bir şeyi ruhum duymazdı. Yani kişilik meselesi biraz da. Eğitim şart 😁
link acilmiyor mu :)
Bir şey yapmam? Pitbull köpeği mi bu uzak tutayım? Tasma mı takayım? Uzak tutmak ne demek? Zaten sevgilimse "benimle"dir bir başkasıyla olmaz zaten..
akıllı bir sevgili kime ve nereye ait olduğunu bilir. olur olmaz yerlerde aklımı bırakıcak işlerden uzak durur zaten.
Eve kitliyorum ben üzerine de gprs cihazı taktım benden habersiz bir şey yapamaz 😂
Evet var burdaki kızlarla aldatıyorum onu 😂
30 yaşına gelip de bekar kalmış insanlarla karıştırıyorsun beni herhalde 😂
Rezil etme beni sus 😂
Hic birsey... insanin karakteri bu yane ADAM degilse sen istedigin kadar e gel olmaya calis bir sekilde senden gizli yapacaktir aldatacaktir seni. Sen yapman gereken böyle bir durum ile karsilastiginda asla ama asla AFFETMEMEK !!
:D alanımı belli ederim ;) bütün sosyal alem profillerinde beraber fotomuz olmalı, ardından ilişki durumu var olmalı, ardından erkek arkadaşlarıyla tanışmalıyım gözümün tutmadıklarını kibarca uyarıp ortamından soyutlamalıyım ;)
Zaten sevgilimse başka erkeklerden uzak durmak zorunda. durmayan birisiyse zaten benim sevgilim olamaz. heeee ama o düzgün duruyorsa da onu rahatsız eden varsa profildeki meşhur sopamla artık Allah ne verdiyse biliyorsun 😂😂😂
Bir şey yapmam, yapamamalıyım. O bir birey, özgürüz ikimiz de...
Seviyeyi bilmesi yeterlidir, samimi olmamalı karşı cinsle.
Normal şekilde arkadaşlarımız olabilir, gayet doğal.
uzak tutmak demek o ilişkideki güven eksikliğini gösterir ki bu zaten yaşadığınız ilişkiyi de sizi de yıpratarak bir süre sonra ayrılma noktasına getirir.
Kuş mu besliyoz da kafese koyalım uçmasın?
Köpek mi gezdiriyoz ki tasma takalım da kaçmasın?
İnsanoğlu bu gideceği varsa kapıdan bacadan her yerden yolunu bulur. 🤓
Beni tanistirdigi surece ve sevdigim kisilerle takilabilir sevmedigim birinden uzak tutmak icin de acikca soylerim yuz goz olmucaksin diye kabul etmezse de kendi bilir
İlgisiz bırakmamalı değerli olduğunu hissettirmeli yoksa bu eksikliği sosyal medya ya da reel ortamlarda arar ki arıyorlarda...
Pek birşey yapmam. İnsanların ne tarafa baktığı önemli değil benim için Sevgilimin ne tarafa baktığı önemli.
tabii ki hiçbir şey yapmam, insan başkasının baskısıyla ya da kurallarıyla değil, kendi kişiliğiyle kime karşı ne mesafede duracağını bilmeli.
bunu dusunmeme gerek yok cunku benı sevdıgı ıcın baska kadınları gozlerı gormuyo erkeklerle ıstemedıgım kısılerle gorusmez
benim sevgilim olacak adam yapmaz yaparsada boğarım onu ama elimden geldiğince sevgili olduğumuzu çevreye gösteririm.
Uzak olmuyorsa zaten ilişkinin bir eksiği, bir geldiği var demektir gerek duygusal gerekse fiziksel doyum anlamında...
diyer bayanlara ilgi ggösterir gibi yaparım benle ugraşırken dikkati ni başka bir yere veremiyo 😛😅
Gözü bende gönlü Allah'ta birini istiyorum duam bu her zaman böyle biri olsa bakmaz zaten
sürekli gündemini doldururum :D sürekli düşünmesi gereken problemler cıkartırım dslkandm
kendi uzak dursun durmuyorsa zaten ilişkiyi yürütmem
Araya koyması gereken mesafeyi bilmeyen biriyle sevgili kalmam.
Guveniyorsam oyle bizeye gerek yok sadece derim herkezle mesafeli ol diye o yapar
Bir şey yapmam, kendi uzak durursa durur zaten.
-Gecen bol olsun.-
Her daim peşinde koşamam herhalde, ya da bilemiyorum belki koşarım ama çaktırmadan :p
Hiçbir şey ona ne yapması gerektiğini ben öğretecek değilim çocuk yok karşımda
Tutmam gözü dışarda ise yol alsın bir zahmet kendine mukayet ola mıyorsa onun problemi uğraşamam
hiç bir halt yapmam :D ama o kızları benimle tanıştırması şartıyla
sevgilimin illa kizlardan uzak surmasina gerek yok ona guveniyorsam istedigiyle takılabilir
Ben ona güveniyorsam ve o da bana güveniyorsa birşey yapmam... zaten bana aşıksa diğerlerine bakmaz ❤️
Sütü bozuk insana hicbisey yapamazsın, kişi kendini bilmeli.
Hiçbisey yapmam beni seviyorsa kendi zaten uzak durur.
Uzak tutmaya çalışmam canım niye çalışayım. Psikopat mıyım ben?
İnsanın içinde olucak kimseyi kimseden sürekli koruyamazsın
o kıza bakarsan yanına gidersen bir kız arkadaşın olursa kabusun olurum bebeğim diyom ben valla
Eşin olsa uzak tutardın ama sevgili olduğu için uzak tutamazsın
ben niye bişey yapıyorum onu uzak tutmak için o bilmiyor mu uzak durması gerektiğini?
Bişey yapmak saçma bir davranış olur giden gider , kalan kalır.. istek meselesi
valla bişey yapmam gerek yok beni bilen zaten uzak durur yok durmuyorsa o zmanda benim bir bildiğim var zaten o da öğrenir
kendime iyi bakip giyim ve kuşamıma özen göstererek.
Seviyeli olduktan sonra kendini bildikten sonra neden çaba sarfedeyim elbet her iki tarafın karşı cins arkadaşı olacak önemli olan seviyeyi korumalı dozu ayarlanmalı
ben ne kadar uğraşırsam uğraşayım gözü dışarda ise illa ki bir yol bulur bakar
bisey yapmam.
erkeklerle samimi olan birisi, benim yakinimda olamaz zaten
Eger uzak durmazsa iliskimizin devam edemeyecegini soylerim gerisi ona kalmış
Bir bok yapmam, azıcık karakteri varsa uzak durur zaten sevgilisi olan adam gibi davranmasını bilsin
Neden uzak tutayım zaten bir toplum içinde yaşıyoruz mümkün değil asosyal bir sevgili istemem
Bisey yapmam adam gibi solerim durmazsa yolu açık olsun..
Uzak durmasını benim sağlayacağım adamla işim olmaz.
Kendi uzak durur, ben bir şeyler yapmam.
akıllı bir sevgili seçmekle başlarım. zaten başka bişey yapmama gerek kalmaz
Ne kadar uzak ttumaya çalışsanda , insanın içinde kendi isteğiyle edebiyle uzak durmadıktan snra bir faydası yok görünürde uzak olunur oda baskıyla..
Hiçbir şey yapmam.
Bazı şeyler insanın içinde olmalı.
"Sokma akıl, sekiz adım gider" demiş atalarımız..
Karşımdaki insanın iradesinde olan bir şey ben ne yapsam olmaz onun karakterine kalmış
ben napiyim yaa kendisi uzak durmassa kızlardan kendinden olacak, birde bunu mu öğretecem
Birşey yapmam nasıl davranacağını bilecek olgunlukta olmalı
Hiçbirşey yapmam. O yapmak istedikten sonra benim müdahale etmem birseyi degistirmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar