Yusuf'u özledim onu okadar uzun zamandır görmedim ki artık rüyalarıma bile gelmiyor sesi aklımdan silindi ama yüzü gözleri özellikle gamzelerini asla unutmadim. Onu unuttuğumu zannediyordum doğum gününü geçmişiz çoktan daha yeni farkettim normalde hep farkeder ve üzülürdüm ama bu sefer kesin unuttum ben ya diyordum ama nasil oluyor bilmiyorum ama yine bir şekilde aklima düşüyor ne zaman eskilerden konuşsak onunla olan anılarım aklima geliyor ben onu bu kadar cok sevicegimi ya da aklimda bu kadar yer edicegini asla dusunmemistim eskidende hep ağlardım onun için özlerdim onu ama tek temennim onu zaten unutucam tabikide de aklıma gelmez çoktan unuturum diye düşünürdüm ama öyle olmadi ben aslında hala onu sevip sevmedigimi anlayamadim ben kafamdaki hayallerimdeki yusufumu seviyorum acaba diye düşünüyorum bilmiyorum bazi zamanlar hiç aklıma gelmezken bazi zamanlar hic aklimdan çıkmıyor 1 ay sonra bizim sevgililik yil dönümümüz ve üzerinden resmen 4 yıl geçmiş nasil olabiliyor aklim almiyor o beni hiç sevmedi mi acaba diye düşünüyorum ben onu hic bir zaman tam anlamiyla unutmadim ama o sadece bir ara bana döner gibi oldu ama sonra ben ona döndüğüm zaman asla takmadi egosunu tatmin etti bir nevi dsha önceleri de beni cok kolay kestirip atabiliyordu ne zaman onunla anilarimin olduğu şarkıları duysam cok garip hissediyorum nasil anlatabilirim bilmiyorum bazen diyorum acaba ilerde olur mu ama bilmiyorum kendimi çirkin hissediyorum onun için mi acaba diyprum ben bile begenemiyorum ki kendimi artık onun sevgililerini görüyorum bazen storylerden cok güzeller özellikle nehir ben onun yaninda hic biseyim bir keresinde nehir için cok cabaladigini duymustum ben icin hic cabalamadi en küçük şeyde bitirme gozuyle bakıyordu belki de beni gerçekten hic bie zaman sevmemisti ne biliyim ilk sevgilisi olduğum için o hevesti sadece çünkü sevseydi böyle olmazdi gerçekten olmazdi ya o bana bir adım atsaydi brn ona 10 adim giderdim ki yaptimda ama o hiç adım atmadi evet gerçekten beni sevmemiş sanırım. Bunu kimseye soyleyemiyorum oyuzden içimde yasayip tekrsr bitirmeye calisicam baska carem yok onu her yerden cikartmistim ve artık bitmesi gerektigini dusunmustum ama onu çıkardığım an okadar ağladım ki bir yanim eksilmis gibiydi artık hic bise olamaz gibi ki öyle de sanırım ben tekrar bir adim daha atamam kabul etmiycegini bildigim icin ona neden bu kadar baglandigimi gerçekten anlamıyorum neyse artık her şey için cok gec bidaha beraber olamayiz bunu biliyorum sadece onu özlediğimi yazmak için girmiştim cok uzadi
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi