Sınıfımda bi kız var bana çok samimi davranıyor ama aynı zamanda farklı erkeklere de sanki biraz öyle davranıyormuş gibi geldi. Öyleyse bu hoşlanma belirtisi değil midir?
Bu arada diğer erkeklerle birçok konuda konuşurken benimle iletişimi hal hatır sormaktan ve havadan sudan konuşmaktan öteye geçmiyor.
Bu arada diğer erkeklerle birçok konuda konuşurken benimle iletişimi hal hatır sormaktan ve havadan sudan konuşmaktan öteye geçmiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence hoşlanma belirtisi değil. Herkesle öyleymiş sonuçta. Başka davranişlarını bilemem ama bu kadarı hoşlanıyor dememiz için yeterli değil
Keşke kızlar da hoşlanınca söylese. Bu arada bu kız Instagram a bir hikaye attığımda anında görür hep buna ne dersin
Aktif kullanıyor olabilir. Bilemiyorum
Sen hoşlanıyorsan sen git söyle
Beğeniyorum onu fakat sınavların tamamında kaldım bu sene. Kötü bir zamandan geçiyorum yoksa gidip söylerdim. Hem zaten tıp öğrencisiyiz sınavlardan kaldığım için beni zayıf erkek olarak görüyordur bence kabul etmez diye tahmin ediyorum. Tıpçıların çoğu başarısızlardan kaçıyor diye biliyorum. Hatta tıpçılar da değil kızlar diye genellesek yeridir
Üstelik aynı sınıftan farklı bir kıza açılmıştım ve reddedilmiştim 6 ay önce. Yine aynı sınıftan bir kız tarafindan rddedilme ihtimalim yüksek
Bende diş hekimliği okuyorum. Bizimde dersler çok sıkıntı olduğu zamanlar oldu ama kimseye o gözle bakmadım ezik diye falan . Ama ilk hedefin derslerin olsun tabi o öyle düşünür diye değil kendi kariyerin ve başarın için. Bazı şeyleri de akışına bırak nasipte neyse o🙂
Akışına bırak dedin. Bu son söylediklerimden sonra açılmana gerek yok mu diyosun?
Açılma o zaman emin olana kadar. şu an da kendine odaklan derslerine falan olacağı varsa olur
1. sınıf mısınız😅
Bu arada ben akışına bırakınca hiçbir kız benimle ilgilenmiyor. Bugüne kadar hiçbir kızdan dışarda birşeyler yeme içme teklifi bile almadım.
Hayır açılma şimdilik
4. Sınıfım bu sene yatay geçişle geldim ve bu kızla da 4. Sınıfta tanıştık. İlk defa bu yıl birbirimizi gördük
Kızlar etmez genelde😂. Bende hickimseye yemeğe gidelim demedim erkeklere yani
Ama arkadaşlarımın dediğine göre onlara kızlardan dışarı çıkıp birşeyler içelim teklifi geliyormuş?
Hmm anladım
Yani arkadaşlarıma teklif gelip bana hiç teklif gelmeyince kendimi kötü hissettim. Üstelik arkadaşlarımdan daha yakışıklıyım
Yaşadığiniz yere göre değişir o. Ben etmem mesela doğudayız biz. Buradaki kırolara teklif etsen olacağı varsa da olmuyor🤣
Ben de doğudayım 😅
Batıda idim doğu ya geldim
Ağızları iyi laf yapıyordur. Ondan
Ben de cesaretliyim aslında da. Ama bir yerden sonra pek konuşasım gelmez. Sakin bir insanım
Çok konuşan bir yapım yok. Sakinliği huzuru severim
Biraz özgüvenli ol😂. Tıp okuyorsun yakışıklısın olmaması çok zor. Sınıfından da olmak zorunda değil alt sınıflardan olabilir başka bölumden olabilir...
Bu arada beğendiğim kızı başka erkeklerle konuşurken görünce kötü hissediyorum. Bu kız a teklif yapmasam daha iyi diyorum Kendi kendime. Başka erkeklerle konuştuğunu görünce biraz soğuyorum doğrusu 😏
Hmm bende uğraşmayı sevmem. Görücü usulüne razıysan böyle devam et😅
Ben öyle yapicam bu gidişle🤣
Hmm görücü usulü olmaz ya. Aslında derslerim beni zorlamasa kıza kesin teklif yapardım da
Hangi şehirdesiniz peki😅
Ama işte dersler beni çok zorluyor. İlk iki stajdan kalınca saldım çalışmıyorum artık moralim bozuldu çünkü
Önce sen söyle hangi şehir olduğunu 😅
O zaman derslere bak şimdilik kız dursun. Dersleri toparlayınca kıza teklif edersin. O zamana kadar birini bulmazsa tabi dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır😂
Ya dalga geçme. Zaten hayatım iyi değil 😐
Erzurum😅
Ben de Diyarbakır
Aynn bende hiç iyi durumda değilim psikolojik olarak😂
Hayırdır senin neyin var
Diyarbakirlı misin ne işin var orada birde batıdan gecmişsin😂
Iğdır lıyım. Sen nerelisin
Aynı sebepten işte dersler vs diş diyip geçmeyin o da çok sıkıntılı😂
Sen kaçıncı sınıfsın zorluğu ona göre değişir çünkü?
Erzurumluyum😁
4. sınıfım
Hmm anladım. Diyarbakır siyasi şehir falan diyolar ama buraya geldim normal büyükşehir. Siyasi bir şey görünürde pek yok. Güzel şehir beğendim valla
Hmm Allah yardımcımız olsun dersler konusunda ne diyeyim..
Siyasi olması falan değil mesele de. O kadar doğuda olmana şasırdim. Oralısındır diye düşündüm
Amin😅
Güneşin ilk doğduğu şehrimiz olan ığdır da büyüdüm ben 😅
Sen geç mi başladın diş hekimliğine? Yasin 26 üstü görünüyor da?
Hayır ya 22 yaşındayım oraya doğum tarihi sallamıstim doğru değil yani orada yazan😂
Peki 😅😅
Senin için de uygunsa arkadaş olmak isterim instadan 🙂
tamam. Hayırlısı olsun hakkınızda. Derslere de kolay gelsin😀😅
Inst kullanmıyorum pek sagol:)
Sana da kolay gelsin derslerde 😁