Örneğin ınstagramda her atılan fotoğrafı beğenen ya da her hikayeyi izleyen kişi hoşlanıyor mudur?
Evet hoşlanan yapar.
Hayir hoslanma ile alaksi yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşırı meraklı ve araştırmacı insanlar da stalklar, hoşlananlar da, psikopat ve manyaklar da! Şimdi hangisi olduğuna şöyle karar veririz. Stalklama işini reel hayata döküp sürekli işyerinizi, sizi , evinizi, aile hayatınızı, ortamınızı takipleyip sizi görmek için bahane yaratırsa bir insan bu hoşlanmaktır. Hergün bir veya birkaç insanı stalklayıp hiçbişey yapmayan insanlar meraklıdır ve bu nasıl bir insan diye düşünüyor olabilir? Hiç alakanızın olmadığı veya bir zamanlar bir şekilde tanımış olduğunuz birini gayette stalklayabilirsiniz. Fiiliyata dönerse iş o zaman tehlike çanları çalar
Yeni dünya anlayışına göre evet. Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar filminde buna benzer bir yorumlama vardı. Artık fotoğrafınızı güncelleyerek ve bilgilerinizi güncelleyerek bakım yapmadan her şeyi takip ederek dikkat çekebiliyor ve sevdiklerinizi bulabiliyorsunuz.
Asla degil ben stalklamayı baya geçiyorum ama Gine’de degil :)
İşsizlik belirtisidir
Cevap
22Cevap
Tam olarak hoşlanan yapmasa da bir belirti sayılabilir. Stalk sonrası bulunanlarla kalbin iç kısımlarında bir ısınma ya da soğuma olabilir. Bununla bakılarak hareket edilmelidir.
Belli değil ben herkese bakıyorum yani gördüğüm ama bu onlardan hoşlandığım anlamına gelmiyor
Ben zaten sürekli takip ettiğim hikâyelerine her saniye baktığım çok kişi var 2 aydır işssizim ne yapabilirim
İnşallah
Bence evet.
İlgimi çeken beni tetikleyen biri olmasa. Neden yorayım ki kendimi.
Gerçi ben hiç stalk yapmıyorum ya.
Stalklamak?
Yeni Türk neslinden iyice soğudum arkadaş.
İstisnasız her şeyi beğeniyorsa vardır göndermek istediği bir mesaj.
hoşlananda yapar düşmanında yapar meraklı olan da yapar
sanmam takip ettiklerimin hikayelerine bakıyorum öyle zaten bitane açınca diğer birininkinde geçiyo aklına yakıldıysa sorabilirsin
Genelde hoşlandıkları için ama kızlar durur mu merak ettikleri kişileri de stalklarlar
biz hoşlanırken yaptığımız için evet hoşlantı belirtisidir hemde en ağırından :D
Sanmam. Paylaşımlarını sevdiği birisi vardır stalklayabilir
Evet hoşlanan insan bakar bence
Evet
iyi aksamlar :)
ne alaka hoşlanma daha derin mevzular olabilir.
kıskanıyor olabilir.
tam da bu sebeblerden. elini sallasan psikopat ^^
Göz koymul demek bence 😅 aşık olsa uzaktan izler
Takıntı bence.
Herkesi stalklarım. HERKESİ...
tek sebebi merak
Kiskanclikta olabilir.
ben merak ettiklerime bakıyorum ne yapıyor diye
Evet yoksa neden stalklasın
Çoğu zaman öyledir.
Yani genel olarak evet
meraklı diyelim