Riskli bir durum olduğu kadar bunun ne anlama geldiğini bilen kadınlar var. Sonraları çok saçma gelmeye başladı tabi, çocuksu duruyor, sinir ederek dikkat çekmeye çalışmak. Merak ettiğim: Bu bir hoşlantı gösterme şekli olabilir mi?

Herkesin duygularını sunuş biçimi farklıdır.

Sinir etmekte dikkati kendine çekmek için bir yoldur. En büyük aşklar kavgayla başlar mantığından da yola çıkarsak tutma olanağı var.

Ama ben olsam bu yola başvurmam , o kadar tatlı seçenekler varken bu son çarem bile olmazdı sanırım ^♡^
En son flörtüm beni sinirlendirirdi ben tabi ona aşıktım o zaman sert durmaya çalışırdım saçını temizletirdi omzuma yaslanıp, cüzdanımda kondom vardı bu kız da ne var ne var diye cüzdanımı almaya çalışırdı (korkmayın her ihitmale karşı kondom şart) sakızını bana verirdi sakla derdi, kağıt gönderirdi öpücük olurdu dudağının izi falan olurdu, elimi bir iş yaparken tutardı sıkı sıkı, yani kısaca çok güzel günlerdi ama bir gün geldi onunla sevgili olmayı kabul etmediğim iççin haftalar sonra bana ihanet etti çok kötü bir şekilde de iftira attı, hiç sevgilim olmadı bu kızdan çok umutluydum iyi birine benziyordu ama beni ağlatacak ve zayıflatacak duruma düşürdü. Ben o gıcıklığına sinirlendimesine bir şey demem mutlu olurum ama ihanet olunca iş ciddi olduğu için aş falan kalmadı sadece güzel anılarımdaki bir hayal
Evet bence bu uygulanan ve gerçekten duygusal ilgi sonucu ortaya çıkan bir durum. Hepimiz duygularımızı başka başka yansıtıyoruz. Kimimiz direkt söyleyebiliyor hoşlandığını kimimizse içine kapanıyor ya da dediğiniz gibi sataşıp gıcık etmeye çalışarak ilgisini belli etmeye çalışıyor. Ama bence atışmak ve tatlı tatlı sataşmak hoş bir olay ya. 😊 Keyifli geceler
Evet ama bunun dozunu iyi ayarlamak gerek bilmek gerek. Zira karşı tarafı usandırırsınız. Farkına varmadan uzaklaştırırsınız kendinizden
Voila
Anlamadım ama 🙄
İşte bu diye kullanıyorlar.😕
Bunu deseydin daha iyi olurdu sanki 🙄
O zaman: İşte bu!
İşte bu! Olabilir işte 😂
Durduk yere kullanmamıştım o kelimeyi.👀
Yine sen ve yine bilinmeyenler.
Ben en iyisi Nihat hatipoğlu ile dosta doğru izliyim bunun üzerine biraz düşünim.
Genç yaşta biri ile evlenmiş diyorlar doğru mu?🤔
Kimmiş o bir o kadar zeki yakışıklı ve kaslı adam
Mösyö diye hitap ettiğin için dediğimi anladın demek. Bugün karşılaştığım, benim için söylenen en iyi kelimeleri kullandınız, teşekkür ederim matmazel..
Hayır o evlenen adam için dedim ben kimmiş o?
Hatipoğlu için demiştim. Bu ara sazana çok benzer oldum.😕
Sazan kimya ⚗ anladım. Hatipoğlu gibi seninde paran olsun bak kimler kimler gelir. Sen gitmezsin onlar gelir seni ister
Aaa adamın parasını mı seviyorlar yahu nefesi kuvvetli nefesi. Oralarda bir yerde ağlıyordu bir sahabi.
Onun kendine hayrı yok nefesi kuvvetliymiş. Gördü en son nefesi hastanede
Sözde okuyup üflemişlerdi Corona bize teğet geçecekti ama Adıyaman seferleri anında durdurulmuştu. Ben bunlara itimat etmeyin dedikçe büyüklerim bana çarpılacan diyordu geçen hafta nenem dolandırıldı kimler tarafından? İki dini bütün üfürükçü.
Cevap
15Cevap
Gıcık etmekten kasıt sertlik yapmaksa hoşlantı belirtisi olamaz. Karşı taraf da bunu hoşlantıya değil, kendisinden nefret edildiğine yorar. Ancak yüz güldürücü sataşmalar başlı başına hoşlantı belirtisidir.
Hayır ben hobi olarak gıcık ediyorum insanları. Sevdiğim insanları apayrı gıcık ederim karıştırmamalı. Sevdiğimi gıcıklık ile de gösterebilirim. Gıcıklık benim için yaşam stili gibi bir şey :D
O 7 yaş çocuklarının taktiğidir aslında. Yetişkinlerde de bu varsa ilginç tabi 😂
He ya gülüyorum kendime bir zamanlar için.
Bilemiyore 😄
Bunu en iyi sen bilebilirsin
Hangi hissiyatla bunu yaptım diye sor kendine birkez daha:)
O zamana gidebilsem sorcam, şimdiki mantığım el vermiyor.
Ben de merak ediyorum bunun cevabını, bulursan bana da söyle medan abi :)
Cevabı biliyorum ama kimden gelecek ona bakıyorum, ifşa mı edeyim?
İlgisi yok genel olarak gıcık etmeyi severim insanları. Ama herkesle uğraşılmaz tabi kaldıramaz her insan. Ben eğlencesine yapıyorum tamamen. Kadın erkek ayrımı yapmıyorum.
evet öyledir ama her zaman öyle olması gerekmez sevebilir seni ama hoşlantı olarak değil arkadaş olarak da olabilir. Ya da benim gibi uğraşmayı seven birisi olabilir ya da samimiyet kurmak için bu yoldan ilerliyor olabilir. Yani bir şeye yormak için yetersiz.
Bu ancak dikkat çeker. Karşı tarafın da hoşlanmasına asla yol açmaz.
Hoşlantı gösterme şekli olabilir ama ilkokul çağında, gençlik çağında değil.
Çocuğun biri bana sen polat alemdara benziyorsun diyo gozlerin falan dogru olabilir mi
Polat erkek olduğuna göre?
Ben de kizim acaba cidden benzettiginden mi yoksa hoslanma belirtisi mi satasiyor mu
Gıcıklık, o kadar kadın ünlü varken örnek teşkil ederken..
Hııı aklıma dusurdun simdi bilemedim
Oyle mi🤔daha once kimseden hoslanmadigim icin bilemicem
Sana sataşan ve gıcık eden birisinin senden hoşlandığını düşünmek kezbanlık ve varoşluk belirtisidir
Hoşlandığı insanı deli eden insanlar da ne bileyim.
Net sıkıntılıdır bence.
Kimse kabul etmez ama evet ve az biraz yapılması normaldir.
Evet bazı insanlar böyle yapıyor hoşuna giden kişiye.
Olabilir. Okul da bir çocuk vardı sürekli bana sataşırdı. Meğer deli gibi aşık bana..
Olabilir eğer hoşlantı belirtisiyse benimki full benden hoşlanıyor 😀
Kesinlikle, kızların “gıcıık” kelimesi senden hoşlanıyorum gibi bir şey
Bence gıcık etmek hoşlantı belirtisi olamaz.
Bircok kişi sevdiği ve ilgi duyduğu kişiyle uğraşır
kişinin diğer insanlarada sataşıp sataşmamasına bağlı bence
Evet ödeşme gibi bir şey söz konusu değilse öyledir
Sürekli gıcık etmek için ugrasiyorsa bir süre sonra nefret başlar o yüzden değil bence
Belki insanları gıcık edip önünde kıvranmalarından haz alıyordur
Valla ben hic bilmezdin bole seyler arkadasim bana demisti sok olmustum dbjd
Erkeklere göre öyledir de kızlara gore degil sanirim
Saçma bir taktik olsa da öyle olduğunu düşünüyorum. En son ortaokulda falan olurdu öyle şeyler 😂
Kesin değil aslında kiminin karakteri böyledir herkese sataşabilir.
Yooo ben herkese sataşıyorum. Kendimi bu şekilde eğlendiriyorum. Kişisel algılamayın yani😊🙏💎
Hayır ergenliğine doymadığının belirtsidir
Kesin hoşlantı belirtisidir diyemeyiz
Karaktere bağlı bence
Bunları ilkokulda bırakmalıydık
sırf sinir ol diyedir
En buyuk asklar nefretle baslar sozu aklima geldi.
Herkesin yöntemi farklı. Ben pek sevmem
tatlı atışmalarsa evet hoşlantı belirtisidir.
kasap sevdiği eti fazla dövermiş.
Kardeşime yaptığım sey bence değil
Pek denemedim denenmesini de tavsiye etmem
Tatlı atışmalar tabi ki hoşlantı belirtisidir.
her zaman degil ama o da bir belirti
Yok aga çocukluk başka birşey değil
Kişiye göre olabiliyor...
Ilkokul bebeleri icin evet
Ben hoşlantımı böyle gösteriyorum :D
Bende öyle sevdiğim insanlarla uğraşır sataşırım.
Sevdiğimle uğraşırım ben.
İlginç ben olsam gıcıklık belirtisi derim
Kesinlikle
Yok gicikliktir
Bence evet hoşlantı belirtisi
Evet
Olabilir
Ölçülü olduktan sonra evet
Bence hoslanti belirtisidir rencide etmiyorsa
Olabilir
İlkokulda evet
Değil.