Arkadaşlar Görücü Usulü Evlendiriliyorum Ailemi Bu Karardan Nasıl Döndürebilirim? Hayatımı Mahvedecekler Ya?

Arkadaşlar 1 ay önce ailem beni evlendireceklerini söyledi. İşte 5 yıl okudun, çalışıyorsun 27 yaşına geldin kendine bir yuva kurma zamanı geldi dediler. İtiraz ettim, istemediğimi söyledim hatta kavga bile ettik ama bana mısın demediler. Evlendirecekleri çocuk ve ailesi geldi nişanlandık. 17 yıldır aynı mahallede oturuyoruz ama daha önce onları hiç görmedim. Evlendirecekleri çocuk Kuzey Irak'ta uzman çavuş, tanıştık konuştuk çok iyi birisi ama o kadar kararsızım ki.. Hem görücü usulü evlendiriliyorum hem asker yani hadi çocuk oldu diyelim Kuzey Irak'ta çok az görüşücez, riskli bölgede bir de şehit olursa o zaman ne olacak? Tek başıma kalacağım. Sizce ne yapmalıyım? Ailemi bu karardan nasıl döndürebilirim. Herkesle konuştum akraba büyüklerden yardım istedim ama kimseyi dinlemediler.

Arkadaşlar Görücü Usulü Evlendiriliyorum Ailemi Bu Karardan Nasıl Döndürebilirim? Hayatımı Mahvedecekler Ya?