Ailem zorla görücü usulü evlendirmek istiyor ama benim gönlüm başkasında. Kaçmak çare midir, hata mı?

23 yaşındayım açıkçası ben daha erken olduğunu düşünüyorum kendimi hazır hissetmiyorum evliliğe. Daha 2 senesi var yani. Pat diye evlenirsem hiç mutlu olamam hazır değilim. Benim 2 Senedir birlikte olduğum biri var. Çok seviyorum o da beni seviyor ciddiyizde. Ama ben ona bile en az 1-2 sene bekleyelim diyordum. Ailem görücü usulü birini bulmuşlar evlen bununla diyorlar. İstemiyorum defalarca anlattım anlamak bilmiyorlar. Zaten abimler konuşturmuyor bile. 2 Senedir beraber olduğum erkek arkadaşımı tanımak bile istemiyorlar. Oysa aileside o da mükemmel insanlar. Gayet sevdiler beni. Maddi durumları da süper. Ya erkek arkadaşımın işi var gücü var maddi anlamda güçlü hem beni seviyor kalbi temiz hepsinin. Nasıl ikna edicem ailemi ikna olmuyorlar abimlerden neredeyse dayak yiyicem. Diyorumki ya sevdiğime verin ya da hiç vermeyin istemiyorum. Ailem beni hiç dinlemiyor bile. Kaçmayı bile düşünür oldum gerçi yine rahat bırakmazlar ama sevgilim benden haber bekliyor. Ben istiyorum ki hiçbir şey aceleye gelmesin herkesin gönlü olsun gözüm arkada kalmasın ama başka çare bırakmadılar. Sizce ne yapsam?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bende kaçma tarafında değilim zaten ama anlamıyorsunuz galiba işler harbi ciddileşiyor haftaya söz keselim diyorlar. Tanışma isteme olayında bende ciddiye aldım bekleyim dedim inanamadım ama harbi ciddiler.
Ailem zorla görücü usulü evlendirmek istiyor ama benim gönlüm başkasında. Kaçmak çare midir, hata mı?