insanlar yalnız kalma diyorlar. Ben de isterim. Bayadır yalnızım flmmrt etmeyi de unuttum.
Korkuyor muyum acaba
Nasıl tanışacagım biriyle. Oldugum ortamlarda kimse olmuyor yaşıma uygun tanışabileceğim. Çalışıyorum da
insanlar yalnız kalma diyorlar. Ben de isterim. Bayadır yalnızım flmmrt etmeyi de unuttum.
Korkuyor muyum acaba
Nasıl tanışacagım biriyle. Oldugum ortamlarda kimse olmuyor yaşıma uygun tanışabileceğim. Çalışıyorum da
İpin ucu kaçtı artık maalesef. Kadınlar bozuldu erkekler de evlilikten vaz geçti ve tek gecelik ilişki derdinde. Herkes özgürlük istiyordu şimdi bedelini ödeme zamanı
Siz evli misiniz
Hayır tabii ki bu ülkede mümkün mü?
Yaşına bakmadan tanış insanlarla. Belki arkadaş olursun belki de ona göre yani. Olması zor değil, insanlar 50den sonra ikinci evlilik yapıyor demekki olabiliyor
Cevap
20Cevap
Zor değil. Bu arada bence yalnızlık en güzeli tek derdin kendin oluyorsunn diğer türlü vıttı vızık her şeyle uğraşmak zorunda kalıyorsunnn. Dertten başka bir şey değil. Ayrıca hayatında erkek olmayan kadınlar daha özgür, daha mutlu, daha güzelll. Biz bize yeteriz boşverrrr
Şekerim 20lerde ben de öyle düşünüyodum. Hiç umurunda bile değildi. Ama zaman geçtikçe insan hem yalnızlıktan sıkılıyor hem kendi ayrı bi ailesi olsun istiyor. Birine yaslanmak istiyor
40 yaşına gelip yalnız başına yaşadığın evde kedini severken görmek isterdim seni bakalım özgürlük sandığın yanılgıya ne kadar sahip olacaksın
@liber_tango aaayyy inşallah dediğin gibi bir hayat yaşarımmm kedilerim köpeklerim ve çiçeklerimle🥹🥹🥹🥹💖💖💖💖 dua edelim hep birlikteee
Kendine bu zulmü neden yapmak istiyorsun?
İllaki vardır birileri maalesef modern yanlışlar insanları yalnızlığa itiyor yalnız insanlar kafayı yiyor çok tanıştım gülümseyen foto atan sahte mutlu o kedili ablalarla, bende kızlardan soğudum ama zorla flörtleşiyorum sırf ruh sağlığım için eminim etrafında birileri vardır arkadaşça kızlarla bile tanışmak seni doğru erkeğe yakınlaştıracaktır ilk adımı sen at basit bir çaya davet et arkadaşça konuş yarım saat sohbet et okeyse devam edersin
24 yaşındayım ben. Şans isterdm senden 😅😅😅 yaşım uygun olsa yani. Hiç kimse girmed mi hayatına? Bu debrşde maalesef çok Zor inşallah hayırlısı karşılaşalaım
Yeni bir erkekle olman zor değildir. Sadece sevebilecegin bir adamı bulmak, bu zaten hangi yasta olursan ol zordur.
Vala yaşına gore arıyosan hiç bulamazsın
İllaki senden büyükler olucak
Umut dünyası
Ne zaman nasıl çıkacağını bilemezsin sende ara biranda çıkar karşına
Nerden arayayım mesela. İnstadan birilerine mi yürüyeyim
Ama evli nişanlı mı nerde yaşıyo. Hbi şey bilmeden tuhaf olmaz mı
Aynen
Tamam
Nasıl olmuyor yani en güzel yaşındasın bizde aklı basinda tanışacak kadın bulamıyoruz
Düzgünü denk gelmiyo. Zamanında geldi de bayadır denk gelemiyorm
Küçük bir yerde mi yasiyorsun
Hayır
Kendine bakan ne istediğini bilen biriysen aslında o doğru kişi sana geliyor
Gelmiyor o yolları karıştırmış
😁 yollar karışmaz zamanı var demektir nerede yaşıyorsun?
Daba ne zamanı
Uygun zaman
Aynı dertten ben de muzdaripim ama bunu bir bayanın söylemesi ilginç
Aynı ben 😂 ben girdim 33 e söyleyeyim 32 ile aynı oluyor.
Annene söyle, çevreye haber salıp görücü usülü hayırlı bir kısmet bulsun.
Sosyal medya yanda mobese dediğimiz mahalledeki yeyzelere başvuru yap
Sosyal medyadan tanıştıklarımın hepsi aynı çıktı. 1 kişi hariç o da isrisnaydı
Sosyal medyayı denesen istersen taktik verebilirim
Sosyal medyadan tanımadıgın bieileriyle konuştugumda hepsi aynı çıkıyır
Ben mi. Ne detayı vericem
Takılmalık arıyolar. Bikaç kişiyle konuşuyolar
Nasıl yani
Başta mağaradan çıkmış abazan gibi davranmasın dürüst güvenilir olsun tamam
Ecet anlayış saygı
Aynı kaderi paylaşıyoruz
Biz 33 olduk ne var ki
Seni abime alayim