Erkek arkadaşıma (sevgilim) eski kız arkadaşı mesaj attı?

1 yıldır beraber ciddi bir ilişkimiz var seviyoruz birbirimizi. bir anda eski sevgilisi kız mesaj attı; merhaba rahatsız ediyorum kusura bakma yardımcı olabilir misin vs vs gibi bi mesaj. cevap vermedi zaten yan yanaydık o an ve sonrasında erkek arkadaşıma sorduğumda ben olmasaydım ne yapardın dediğimde insanlık hali noldu diye cevap verirdim sana da söylerdim bunda bişey yok diyor. ben buna çok üzüldüm aşırı tepki mi verdim? hayatında ciddi bir ilişkisi varken hiç yanında olamayacağı bir kıza cevap verse ne olur ne yanına gidebilecek ne sohbeti devam ettirebilecek, o kızda demez mi neden cevap verdin o zaman? ben mi abartıyorum sizce? diyorum ki kız senden bişey istedi o zaman ne olucak. sevgilim bana; o zaman sevgilim var kusura bakma derim diyor. bu açıklama daha saçma değil mi sizce? ne yapmalıyım aşırı mı tepki veriyorum?

Güncellemeler
1 yıl
Beni üzen bu konuyu erkek arkadaşımın fazlasıyla savunması. İnsan eski sevgilisi mesaj atınca neden cevap vermek ister eğer güncelde zaten birini seviyorsa. Merak ederim başına bir şey mi geldi diye sorarım diyor bana. Anlatmaya çalışıyorum o kız dünyada insan mı kalmadıda sana yazıyor yardım için ne alaka demeye getiriyorum olmuyor. Ben 1 ne telefonuna bakmışımdır ne gittiği geldiği yerleri sorgulamışımdır güvenirdim. exini merak etme endişelenmesi düşüncesi ilerde de olur diye aklımdn çıkmıyor
Erkek arkadaşıma (sevgilim) eski kız arkadaşı mesaj attı?