Eski sevgilimin yeni sevgilisi bana mesaj attı?

Eski sevgilim ruh hastası sapık manyak bişey. ayrılalı nerdeyse 1 sene olcak hala aşkım diye mesaj atıyo cevap vermiyodum bu sefer verim dedim bir kaç saat sonra sesli cevap geldi dinlemeden önce aklımdan da tam nefes sesi veriyodur yine bu falan diye düşünüyodum :D normalde çünkü gizliden falan arıyp nefes sesi çıkarıyodu o yüzden slak salk hareketler işte aman. neyse sesli msjı atan sevgilisiymiş dediği şey şu; bu numarayı siliyosun, bidaha mesaj atmıyosun ben sevgilisiyim tamam mı güzelim. dedi. uln nasl sinirlendim sanki ben atıyorum mesajı :D ama ben naptım o picin bana attıgı askım karıcım mesajlarının ekranının resmini çekip yolladım hemen altına da yazdım sevgiline söyle bana hergun böyle mesaj atıp kaşınmasın diye sonra görüldü mesaj sonra baktım yazıyor gözüküyo sonra siliyo yazıp siliyo anlamadım :D ardından arıyo açmadım engelli numarası cünkü herifin. sonra baktım tanınmadık numarada arıyo. dedim bunlar kesin kapıştı bana sövcekler ohh iyi oldu :D sizce iyi mi etmişim? normalde umrumda olmazdı ama çok çektim o çocuktan o yüzden böyle intikam aldım. ayrıca benle cıkarkende beni aldatıyodu 2-3 kişiyle belki daha fazladır
Eski sevgilimin yeni sevgilisi bana mesaj attı?