Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Okuduğum kadarıyla benim dişi versiyonum gibisin.. Bırak birisiyle sohbet etmeyi ölsem tabutumu taşıyacak 4 kişi bile yok.. arkadaş, dost hak getire.. menfaate ve çıkara dayalı bir ilişki içerisinde olacaksam yalnız olmayı tercih ederim.. galiba yaş geçince insan çok daha fazla seçici oluyor.. Ben insanların kalbine bakarım, sadakatine bakarım, vicdanına bakarım, merhametine bakarım, yüzü, vücudu mühim değil.. Allah herşeyi güzel yaratmıştır.. ve belki de Allah bizi birilerinden korkuyordur, hataya düşmemizi istemiyordur, yıpranmamızı, üzülmemizi istemiyordur. Bu sebepten dolayı yalnız bırakıyordur bizi diye düşünüyorum.. şüphesiz ki Allah abes iş yapmaz.. vardır bir bildiği diyorum ve bu konuyu kapatıyorum…
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Şimdiye kadar bu sitede bu şekilde yazan kimle tanıştıysam dön arkanı kaç şeklindeydi. Ya fizik tip kötü ya zeka yok ya da her ikisi yok şeklindelerdi. En son bir kız kendisini övüyordu. Zeka yok eğitim yok hayalleri bile yok fizik desen 150 boy 1 deri 1 kemik çirkin bakımsız sonra güzelim ama bana bakmıyorlar yazıyordu.
07 Yorumla- Soran1 yıl
Aman ya zaten kısa boylu kızlar normalde de biz uzunlar düşman ve durduk yere bizimle bir yarışa giriyor.
Ben kisalari bu yönden pek ciddiye almıyorum. Kısa kızlar uzun kızları esmer kızlar beyaz kızları, kısa erkekler uzun erkekleri kıskanır. Bu benim gözlemim. - Soran1 yıl
Ayrıca görmeden de benden kaçabilirsin. Zira ben erkekte kara göz seviyorum. 😈
- 1 yıl
Ben kıskançlıktan bahsetmedim. Sen güzelim şuyum buyum dedin bende sitede tanıştığım herkesin vasat olduğundan bahsettim. Belki sende yazdığım kategoriye uyuyor olabilirsin.
- Soran1 yıl
Evet çirkinim. Acayip çirkinim. 😃
- 1 yıl
Bu arada tek kriterinin uzun boy olması çok ilginç
- Soran1 yıl
Uzun boy, kemerli uzun burun, kalın dudak, geniş omuz, ince bel
Bunlar da var
Hepsini yazınca herkes ohoooo yazıyor
Çaktırma şimdilik uzun boy diyelim susalım 😂😂 - 1 yıl
Ne diyeyim ki umarım aradığını bulursun.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sanırım her insanın böyle bir dönemi oluyor. Bereketsizlik diyelim. Bazen biz erkekler hani böyle iddialı, güzel ve kendine güvenen kadınlara pek yürümüyoruz, nasılsa vardır bi sürü bu hatuna yürüyen diye düşünüyor herkes. İşin aslı hiç öyle olmayabiliyor. Biraz zamana bırak, zaten olacaksa olacak
00 Yorumla
- 1 yıl
Nedenlerini düşündünmü? Acaba kendinde bir eksik insanlari uzaklaştirici bir yonun mu var sohbet edersen buyur laflar iki lafin belini kirabilirim. Ama hayat bu insanlar ve beklentiler vardir herkese uymasanda uyan bulabilirsin bulamiyorsan biraz kendine bakmalisin
02 Yorumla- Soran1 yıl
Düşündüm. Ben tipe çok bakıyorum. Sonra buluyorum o tipi ama tipini beğenip anlaştıklarım ile kültür nedeniyle pek anlaşamıyorum. Çünkü hem tipi güzel hem huyu güzel yabancılar oluyor. E bu ülkeden istiyorum ama olmuyor. Ya ca hil ya tpsiz oluyorlar.
- 1 yıl
Kriterine ve istediğıne uygun umarım biri bulursun demekten başka bana birsey düşmez. Hakkınızda öncelikle hayırlısını istemek en guzelidir. Iyi günler

Erkekler Ne Diyor
Sizi mutlu edecek şeylerin fiziğiniz veya yüz güzelliğinizle orantılı olduğunu düşünüyorsunuz yanılıyorsunuz. Elmas dünyanın en pahalısı ama kapkara kömürün içinde çıkıyor. Bence şekilden çok duygula önem verin göreceksiniz hayatınız nasıl değişecek.
017 Yorumla- Soran1 yıl
Hayır öyle düşünmüyorum. Ben çirkin olsam kimse yüzüme bakmaz. Ben boy hariç bir şey bakmıyorum. Boy dışında bütün isteklerim zeka bilgi görgü. Erkeklerde bu yok. O yüzden bulamıyorum deyince herkes senin gibi dışa değil içe bak diyor.
- Soran1 yıl
Ayrıca hiç kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmiyor. Bu bütün insanlar için geçerli.
- 1 yıl
Dediğiniz şey sadece kapağına bakıp bir kitabı okumdan değerlendirmek gibi bir durum oluyor buna katılmıyorum. Ayrıca bütün insanlar diye bir genelleme yapmakta yanlış :) yani kendim şahsen bir kadının fiziğinden önce gülüşüne ve neye güldüğüne bakarım. :) Ne diyeyim umarım hayalinizdeki gibi bir insanla tanışırsınız
- Soran1 yıl
Gülüşüne bakmak yine dış görünüş. Bir kadının bakışı gülüşü beni etkiliyor derseniz bunlar da kitabın kapağı oluyor. Umarım hepimiz hayalimizdeki insanın buluruz :)
- Soran1 yıl
Benim idealim 192. Ama 190 da olur.
- Soran1 yıl
Boyun yalanı mı olurmuş? Net 173.
- Soran1 yıl
Ah ah normalde fizigimi aşırı beğeniyorum
Sırf yanıma uzun erkek bulamadığım için bazen içerliyorum
Diyorum yani kısa olsam isim daha kolay olurdu. Bir de düşün bu boya topuklu ayakkabı giymeye bayılıyorum.
Çok iyi yürürüm ayrıca. E bütün bunlar varken ben nasıl kısa erkek isteyeyim. Topuklu giysem oluyorum sana 185 😂😂
O da yani yemin ediyorum 15 cm topuklu ayakkabı hastasıyım
Boyum yüzünden giyemiyorum 190 oluyorum 😃😃 - Soran1 yıl
Ben herkes değilim. Topuklu ile herkes güzel yürüyemez. Ördek gibi değil manken gibi yürüyorum ben. Zaten üniversite zamanları harçlık için ufak defilelere çıkardık 15 cm ile küçük adımlarla o kıyafetler ile yürümek mankenlere saygım arttı. Saniyeler içinde kıyafet değiştirmek filan gerçekten çok zor.
Boyumu da çok seviyorum ama bana göre uzun erkek pek yok. Çünkü sadece boy elemesi değil uzun biri olunca sonra diğer kriterler için eleme başlıyor. - Soran1 yıl
Ben özelden kimseyle konuşmuyorum
Ayrıca 42 yaş bana bayağı büyük - Soran1 yıl
Ben de teşekkür ederim:)
- 1 yıl
Valla malsın, muhabbet etmeyi bilmiyorsun, ya kriterlerin çok değişik uçuk ya da nasıl bulacağını bilmiyorsun. Veya sana gelenleri reddediyorsun tanımadan.
Bu ülkede damacanaya tecavüz ediyorlar, 31 yaşına kadar illa ki bir sürü kişi hayatına girmek istemiştir.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 40,4b cevap paylaştı. Olmayınca olmuyor bazen bende beğendiğim birine yeni denk geldim o umursamadı knk 😂 Ciddi düşündüğüm halde eğleneceğimi düşündü biraz koydu bana ilk defa hislerim oldu diyebilirim ama yine olmadı.
Sanırım arayanlar birbirini bulamıyor öyle bir sorun var 😂00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkek olsan bir nebze anlardım, ama kadın olarak böylesi bir toplumda ilgi görmemen ilginç.
Muhtemelen bulunduğun ortamla ilgili sınırlı bir sosyal hayatın olabilir.03 Yorumla- Soran1 yıl
Ilgo görmüyorum filan yazmadım. Uçan kuş bile bana ilgi gösteriyor. Ben kafama göre kimseyi bulamıyorum. Sanaldan da bulamıyorum. Kimse beni beğenmiyor demedim. İlgilenmiyor demedim. Ben istediğimi bulamıyorum.
- Soran1 yıl
Haklısın
- 1 yıl
Çevremde gerçekten çok güzel kızlar var Bazen sohbet ediyoruz da bana da sitem ediyorlar Yahu diyorlar bizim neyimiz eksik Gerçekten ben de soruyorum bunların neyi eksik
01 Yorumla- Soran1 yıl
Şans mı desek artık ne desek
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Artık kimse birisini istemiyor herkes takılacağı cinsellik yalayacağı birisini istiyor o yüzden düzgün bir ilişki isteyen kişiler istedşğini bulamıyor, erkeklerde naz çekmek yerine direk sonuç odaklı ilerliyor olay bu
020 Yorumla- Soran1 yıl
Böyle bir soru soran kişinin cinsellik yaşamadığını nerden çıkarıyorsunuz? Kafama uyan gönlüme uyan olursa seks yapılır neden yapılmasın?
Ben tip ve kültür yönünden bulamıyorum. Bunlara da bakmasam ben günde 50 erkeği nikah masasına oturturum. Derdim tip ve kültür. - Cevap sahibi1 yıl
Tip çoğu insanda varda, kültürlü birisini bulman zor 😂 hele Türkiye gibi bir ülkede kültür çok düşük ihtimsl
- Soran1 yıl
Ben onu daha önce sorduğum bir soruda anladım. Satranç, kitap ve dans dedim. Sadece bu 3 şey için bana herkes ohoooo sen de çok istiyosun yazdı. orada bayağı hayal kırıklığı oldu bende.
- Soran1 yıl
Ayrıca tipte yok ya. Ben fazla seciciyim. Belkide herkes ne kadar çok kişiyi etkilerse o kadar az insandan etkileniyor. Bu da olabilir bilmiyorum.
- Cevap sahibi1 yıl
Satranç ve kitap normal olması gereken şeyler her insan yapabilir, dans etmeyi çok isteyip edemeyenlerdenim belki o arkadaşlarda öyledir
- Soran1 yıl
Genelde satranç ve kitaba laf ettiler o soruda
- Cevap sahibi1 yıl
Onlarda direk bize şart koşma gel direk seks yapalım demişler arkadaş hahaha
- Soran1 yıl
Diyorlar da ne oluyor? Kendilerini geliştiremeyen erkekler sırf seks için hemen evleniyor sonra boşanmak için 30 takla atıyor. Sonra da nafaka için laf ediyor. 2 kişi tanıyorum biri 30 yaşlarında biri 40 yaşlarında. Sırf seks için evlendiler. Hayatlarında kimse yoktu ve kendilerini geliştiremeyen tiplerdi. İki tane de ca hil kadim aldılar. İkisi de ikişer çocuk yaptı. Şimdi o iki adam boşanmak için 40 takla atıyor. Hatta biri aldatildigindan bile şüphe ediyor.
Hani diyorlar ya boşanma en çok okuyanlarda. Bu çok büyük bir yalan. Boşanma ve aldatma genelde ca hil insanların yaptığı bir şey.
Kendini bilen insanlar ciddi ilişki için benim gibi bekleyip doğru insanı arıyor.
- Cevap sahibi1 yıl
Cinsellik için evlenilir mi ya, az mantıklı olsa evliliğe gidecek para ile harem kurarsın ama benimde çevremde o iş için evlenen tanıdığım çok insan var o yüzden bende kendim gibi birisiyle birlikte olmak isterim birde boşanmakla uğraşamam, cinsellik çok önemli değil onu illaki buluyoruz zaten
- Soran1 yıl
Benim için cinsellik önemli. Ben önce fiziğe bakarım. Sonra kültüre bakarım. Eğer bu konularda anlaşırsam sıra cinsellige gelir ve ben açık açık sorarım her şeyi.
Ben sadece seks değil satranç kitap dans ben bunları da bir tek sevdiğim ile yaparım. Saçma gelebilir ama ben bazı kültürel aktiviteleri bile eşime saklıyorum.
Herkesle dans etmeyi de sevmem. Sevdiğim olcak yanımda. Bunlar benim için önemli. Ben kendime aşık biriyim. Her şeyi herkesle yapmayı kendime hakaret sayıyorum. - Cevap sahibi1 yıl
Haklısın fizik, kültür önemli cinsellikte önemli her şey önemli sen tam anlamıyla çok üst profil bir eş istiyorsun ama kainat sana böyle bir seçenek sunmuyor
- Soran1 yıl
Varda çok uzakta. Onun ülkesine gitmemi istiyor. Ben de soğuk ülkede yapamam. Çok kararsızım bu konuda.
- Cevap sahibi1 yıl
Rusya güzeldir madem öyle profil isiyorsun o zaman git o seni sevgisi ve kültürüyle ısıtır
- Soran1 yıl
Yok Rusya değil avrupada. Bilmiyorum ya. Tam da bugünlerde iş ciddiye gidiyor gibi eteklerim tutuştu belki ondan soruyorum bu soruları kendime.
- Cevap sahibi1 yıl
Her neresiyse artık, tabi yüz yüze geldiğiniz de neler olur ne umarsın ne çıkar bilemezsin bence ilk o gelsin tatile falan geliyordur buraya
- Soran1 yıl
Teşekkür ederim yorumun için
- Soran1 yıl
Daha önce de geldi benim için ben görüşmedim. Sadece görüntülü konuşuyoruz. Yine gelcek. Hatta savaş çıkmadan evlenelim sen buraya gel diyor 😂😂
- Cevap sahibi1 yıl
Rica ederim, mutlu bir yaşam sürmen dileği ile
- Soran1 yıl
Çok teşekkür ederim 😊🌸
- Cevap sahibi1 yıl
Rica ediyorum, iyi geceler 🍁
- 1 yıl
Ben de seninle aynı fikirdeyim. Sanalda bile olsa düzgün konuşacak insan bulmak gerçekten zor.
06 Yorumla- Soran1 yıl
👏🏻👏🏻
- 1 yıl
Sizinle tanışmak isterim
- Soran1 yıl
Boyun kaç 🙃
- 1 yıl
Kişilik karakter meslek bunların hiçbir önemi yok herhalde. Kavak'ta da boy var ama bir işe yaramıyor. Boyum 172
- Soran1 yıl
Olmadı bak 😂😂
- 1 yıl
Yapacak bir şey yok
- 1 yıl
Bazen ağzın laf yapması lazım gözünün açık olması lazım
15 Yorumla- Soran1 yıl
Ağzım laf yapsa
Artık hiç ahlardan kurtulamam
Bir ara fazla cilveliydim
Biri alkole vurdu kaza yapti biri intihar etcem diye haftalarca telefonda ağladı
Şimdi sadece eşim için cilveli olma planım var 😂😂
Biri işi birakti.
- 1 yıl
Ne canım erkeklerle konusmussun
- 1 yıl
Canım ye sansürledi ben badka bisey yazmıstım
- Soran1 yıl
S lk yazdın dimi 🤣🤣
- 1 yıl
Bi değişiğini
- 1 yıl
Hiç ciddi ilişkin olmadı mı ya da bu zamana kadar hiç sevgilin mi olmadı
18 Yorumla- Soran1 yıl
Ya ciddi ilişki dedim 2 yıl sevgili olduk herif evli çıktı
Ondan sonra kolay kolay sevgili yapamadım
O yüzden sanal takılmayı tercih ettim
Tatile bile yalnız gitmiş insanım
Anlayın lan o kadar kötü durumum 😂😂
Ha ilgilenen çok ama ciddi ilişki yok
Olmuyor
Dominant yapım var
Fazla nazliyim
Gerçi genelde Dominant halimi seven çok herkesin hoşuna gidiyor ama ben çok çabuk sıkılıyorum - 1 yıl
Hem dominant hem nazlı olunmaz dominant ve kaprisli olabilirsin yani
Tip görünüş olarak güzel olduğunu söyledin belki bu dominant halinden dolayı kimse yaklaşmıyor - Soran1 yıl
Hem Dominant hem nazlı öyle bir olunuyor ki
O yüzden bana yaklaşan havada kapılıyor
Ben kaprisim varsa işte bu begenmezlik
Yoksa hem Dominant hem nazlı olduğumu benden çok dile getiriyorlar - 1 yıl
Olmazki ikisi birbirine ters şeyler bencebaşka bişi var sende ya çok güzel alımlı bir kadınsın kimse cesaret edemiyor sana teklif etmeye
- Soran1 yıl
Dominant bir yanım var bu cepte. Yaşı büyük kadınlar yanımda çok güzel bir kız olsa bile bana bakıp çok kadınsı der. Erkekler de genelde fiziğim için estetik mi diye sorar her yerime. Hatta biri bir mekanda bütün kız arkadaşlarımın yanında sormuştu. Ağız burun değil her yerim icin soru geliyor. Bu yüzden pek iddialı giyinmem.
- 1 yıl
O zaman tek aklıma gelen şey güzelliğinden dolayı kimse sana teklif etmeye cesaret edemiyor
Şimdi ben erkek olarak şöyle düşündüm sen çok güzelsin fiziğin tipin on numara ya teklif etsem kesin sevgilisi vardır bana mı bakacak bana bakmaz ki bu kız diye düşünüp teklif edemem
Ve erkeklerin büyük çoğunluğu benim gibi düşünüyor emin ol - Soran1 yıl
Bilmiyorum ama bazen nasıl sevgilin yok ya filan diye şaşırmalar oluyor
- 1 yıl
O yüzden şaşırıyor insanlar güzel kızsın herkes kesin vardır diye düşünüyor işte
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. zor olmamalı ya güzel bir kadın için bir sürü yazan tanışmak isteyen illaki vardır
06 Yorumla- Soran1 yıl
Var zaten. Ama soru galiba yanlış anlaşıldı. Benim sosyal hesabım yok. Fotoğraf paylaşımı yapmıyorum. Sırf çok ekleyen var diye. Hatta geçen aylarda açtım sadece profil resmi koydum. Kapalı saç yüz o kadar. Her yaştan ekleyen vardı. Midem bulandı biliyor musun? Hatta uzaktan tanıdığım biri yazdı. Evli. Muhtemel o beni tanımadı. Abimlere kuzenlerle desem ağzını burnunu kircaklar. Yemin ederim kendimi çok kötü hissettim. Kapattım hesabı.
Ben asılma sevmiyorum. Sanalda her kadına o r sp muamelesi yapılıyor. 60 yaşında adamlar ya da 15 yaşında çocuklar 30 yaşındaki kadına çok samimi şeyler yazıyor ekliyor.
E normal hayat desen ondan da dilim yandı.
Ben güzelim. Gerçekten o konuda sorun yok. Ben istediğimi bulamıyorum. - Soran1 yıl
Ama denk gelenler hep düşük profil. Ben bundan dert yanıyorum.
- 1 yıl
Anlayabilirim. Biraz çevreni değiştirmeyi dene derim veya profiline daha böyle old money kıyafetlerle fotoğraf koyabilirsin. Şu aşikar ki her erkeğin vede kadinjn görünüşü sosyal statüsü ve bunların genele vurumunda bir değeri vardır. Sen ise sana ulaşanları daha duşuk değerde görüyorsun , ama unutmaki görünüş her şey demek değildir. Kim olduğunu çevrendekiler belirler. O çevreden yukselemiyorsan belkide gercekten oraya aitsindir bunu bilemem. Sadece gerçekten çaba sarfetmiyorsun gibime geliyor
- Soran1 yıl
Ben bu dediklerine katılıyorum. Ye kürküm ye her dönem için geçerli. Ama şu aralar onu yapamam.
Daha önceki dönemlerde yapıyordum ama o da konum nedeniyle. Aile olunca çoğu şey bana zor. Ama dediklerini tekrar gözden geçirmem lazım.
- 1 yıl
Kitsinizdir güzellik konusuna gelince uzulmeyin diye söylüyordur kendini geliştirmiş iletişimi iyi az albenisi olan birisi olsaniz burada aglamzdinız
01 Yorumla- 1 yıl
Yorumlara baktım da ben konuyu çok yanlış şey etmişim özür! Bu duyguyu çok iyi bilirim biri gelir yanınıza içiniz sıkılır boğuluyor gibi hissedersiniz vs vs sizin gibiyim demiyorum ha yanliş anlamayın siz zekiyim demişsiniz ben degilim sadece herkese ilgi duymuyorum bazen erkek olduğumu unutuyorum vs guzellik ve bur kenara sizi anlayan tamamlayan katma değer katan yanında costugunuz birini ararsınız hata bazen yahu boş ver birisi olsun işte der tahammül gostermeye çalışırsınız ama en fazla 1 saat çok zorladiniz 2 gün sürer her bur şey dediginde dösunuzü bagrinizı yirtmak istersiniz ve sonunda kacarsiniz farkı ve zor bir durum kısmen sizi anladığımı düşünüyorum ama kismen aramizda çok fark var siz çok akıllı ben ben degilim siz guzel ben degilim 😁😁 yazdıklarımın sıkıcı tarafı var ufff dedirtecek sebebi mi girgirigirina😉 Neyse umarm boslugunuzu tamamlayacak o kişiyi bulursunuz zira eksikliği ağır yara bilirim
- 1 yıl
Keşke yaşını 31 yapaydın, kesin bi yerde denk gelmişindir, bebeto diye görmezden gelmişimdir.
S. laklık 1 bu mesela
00 Yorumla - 1 yıl
Bu ülkede erkek bulamak diye bir şey yok kızlar için.
02 Yorumla- Soran1 yıl
Kardeşim herkese tamam desek dediğin doğru
Ama biz öyle herkese tamam diyecek insan değiliz - 1 yıl
Helal aga
- 1 yıl
Kaç yıldır böyle hep mi son bı kaç senedir mi kimse yok
03 Yorumla- Soran1 yıl
Aslında genelde böyle
Herkesin sohbeti beni sarmıyor - 1 yıl
Ozamn bu huyunu duzeltmeye çalışman lazım öncelikle denedin mi hiç
- Soran1 yıl
Pardon da ben niye duzeltcem neyi duzeltcem? Daha s lk daha ca hil olamam. Benimle konuşan bir zahmet daha bilgili olacak. Düzgün konuşacak. Ben güzel olduğum için o da güzel olacak. Benim gözümü gönlümü mest edecek. Nokta.
- 1 yıl
25 26 sına geldiğinde biriyle evlenecektin, çocuk yapacaktın işte. 30-35 i beklersen evde kalırsın böyle. d
00 Yorumla Hahaha ben 34 yaşındayım hala bekarım 😂 ben kendimi artık öğrencilerime adadım 🥰🌺🫠
07 Yorumla- Soran1 yıl
Boyun kaç?
- Soran1 yıl
Olmadı ama 😂
- Soran1 yıl
Sana yürücektim olmadı 😂😂
- 1 yıl
Kendini bir labirentin içinde zannediyorsun çoğu zaman; arzuların hayaliyle ilerliyorsun. Fakat kendi yolunu bulman için defalarca kaybolman gerekiyor. Umudunu kaybetmen gerekiyor bazen ve sonra yeniden başlaman. Mahzun olma, yolunu bulacaksın; bu labirentte tek bir çıkış var.
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Şimdi bende aynı dertteyim desem benim gibi yazan en az 30 kişi olacağından ve gözükeceğim şeklin tahmininden hiç topa girmeyeceğim hakkınız da en iyisi olsun
08 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Rica etsem benim yorumu kaldırır mısınız🙏 kendimi kötü hissettim ☹️
- Soran1 yıl
Ben kaldırabiliyor muyum?
- Cevap sahibi1 yıl
Evet görmek istemiyorum seçeneği var oradan kaldırabilirsiniz teşekkürler 🙏
- Soran1 yıl
O zaman tamamen kalkıyor mu?
- Cevap sahibi1 yıl
😮💨😮💨😮💨😮💨 evet evet evet 👍
- Soran1 yıl
Kaldirmiyorum o zaman gıcıklık değil mi 😂
Zaten kendini gizli yaptın.
Neyse bunu da öğrenmiş olduk kısa günün karı bilgi bilgidir 🤣🤣 - Cevap sahibi1 yıl
Yüce tanrının keskin kılıcına gelin o zaman ne diyeyim aman benden uzak durunda ne yaparsanız yapın ufff 🫤 iyi günler
- Soran1 yıl
Hain kostok tamam 😂😂
- 1 yıl
Bulursun bulursun bi laf var bilirmisin delikli boncuk yerde kalmaz diye
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Bu devirde erkekler olarak bırak evlenmeyi ciddi ilişki bile yaşamak istemiyoruz. Türkiye'de bile boşanma oranları %45 oldu. Ömür boyu nafaka vermek istemiyoruz. Sizin saçmalıklarını doymak bilmeyen tavırlarınız çekmek istemiyoruz. Kadınların cinsel devrimi en çok kadınları olumsuz etkiledi.
Erkekler olarak cinselliğe artık kolay ulaşıyoruz neden evlenelim ya da ciddi ilişki yaşayalım ki?
Bir bardak süt için inek beslenir mi?
00 Yorumla - 1 yıl
Biraz mesafeli dısardan sert görünüyor olabilirsin bence
00 Yorumla - 1 yıl
Ben senin sorununu anladım , çözümü ise çok kolay.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Her zeki ve bilinçli kadının yaşadığı bir olay. Biraz sabır göstermen gerekir.
00 Yorumla- 1 yıl
Kibirli olmayı bırak da insanlarla Muhabbet kur mütevazi ol
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. 30 yaşından sonra daha seçici oluyorsun birde canımsın aptal samimiyetsiz insan cok artık
00 Yorumla- 1 yıl
Burada kocaman bir aileyiz sana mutlaka destek olacak olanlar çıkacaktır
00 Yorumla boş ver bulup ta ne yapacaksin başına bela en iyisi tek takilmak
00 Yorumla- 1 yıl
ulan erkek olsan anlarım da kız halinle nası bulamıyon? hangi burçsun sen
00 Yorumla Cidden sohbet için neden kimse yok sanal bile itici bi yanınız mi var
00 Yorumla- 1 yıl
Belirli bir yaştan sonra seçicilik başlıyor
00 Yorumla - 1 yıl
Kriterlerin farklidir ya da seni isteyeni sen istememissindir olabilir bulursun inşallah
00 Yorumla - Daha fazla (102)
Detaylı bilgi