Maddi manevi yanımda olacak yaşı olgun birini arıyorum.
Mutlaka bir problem oluyor ama ya off
Mutlaka bir problem oluyor ama ya off
Bıktık hep bu düşünceler ile kullanılmaktan. Maddi manevi de ne demek hanfendi? Bir insanı sadece ve sadece aşk ile seversiniz. Başka sebebi olmaz birlikteliklerin. Nedir bu paralı olsun, her istediğimi alsın, yapsın, beni rahat bıraksın, takılayım kafama göre, her türlü naneyi yiyeyim, sıkıştığımda da korusun, kollasın, arkamda dursun öyle mi? Gerçekten buna inanıyormusunuz? Oysa bir erkeğin sizi sevgili, eş olarak gördüğü noktada bu kadar rahat ve sorumsuzca at koşturacağınıza inanıyormusunuz? Adam size maddi manevi kol kanat gerer ama çatır çatır da s.. er haberiniz olsun. Kusura bakmayın, bu kafaya bu laflar az bile...
E cinsellik neden olmasın ki zaten bir ihtiyaç evlendiğim adamla neden birliktelik yaşamayayım
Ayrıca benim ailemin durumu iyi evlendikten sonra çocuklarıma bana sunulan imkanlardan daha azını vermek istemem yani
Sözüm meclisten dışarı. Genelleme yapıyorum, sana özel sözüm yok. Bu devrin kadını işin sadece parasal ve maddi boyutunda olunca, erkeğin şkına, duygularına, sadakat ve bağlılığına maalesef dikkat eden de, önem veren de yok. Hal bu olunca da ilişkilerimiz çok saçma bir hal alıyor. Kim sadece para için birlikte olmayı kafasına koymuş kadını? Aşk var ise zaten cinsellik te dolu dolu alacak. Ama bu devrin kadını olayın sadece maddi yönünde. İş aşka, sevgiye, tutkuya, sadakat boyutuna geldimi de maalesef sıfırlar, hem de sıp sıfır...
Bizde maddi manevi yanında olacağımıZ tüm ihtiyaçlarını karşılayacağımız bir çıtır arıyoruz. Ama nerde evde kalmış 40 lık numune var onlar denk geliyor.
Hahahaha sesli güldüm
Cevap
17Cevap
Birini aramayı bırak anı yaşa kendiliğinden olması daha güzel.
yeni nesil kadınlar da erkekler de evliliğe pek uygun değiller biraz zor bulursunuz
Bunu bulmak zor olmasa gerek :) bir çok kez bunu denedim... Ama sadık birini bulmak gerçekten zor.
Maddi manevi yanında olacak kişi seni beğenmiyor demek ki
yok mu zengin koca şu kıza alalım 😂
Bu şey değil mi sugar daddy
Fazla istekli olduğun için olabilir mi
Tüh ya gene fakir olduğum zamana denk geldi
Nerede yaşıyorsun acaba
çok var ama görmesini bilene
Bulalım
Bnd eoyle bişey istiyorum ama yok maalesef
Kendine göre bulmak zorr
Bulunca Ne Yapacaksın
İllakş olur yaaaa