Benim istediklerim beni istemiyor, beni isteyenleri de ben istemiyorum. Döngü böyle devam ediyor.
Utangaçımdır beceremem birini begensem bile.
Evde kaldım belli😅
Benim istediklerim beni istemiyor, beni isteyenleri de ben istemiyorum. Döngü böyle devam ediyor.
Utangaçımdır beceremem birini begensem bile.
Evde kaldım belli😅
Bu döngü insanlar arasında çok yaşanan bir şey aslında belirli kriterleriniz var sanırım ve sizi isteyenler kriterler olarak uygun görmüyor olabilirsiniz birini istemiyorsanız eğer kendinizi zorlamayın ve sizi istemeyenlerde istemeyebilir gayet normal aslında birine mutlaka denk gelirsiniz bunu unutmayın siz istemeyenlere takılı kalmayın ve yaşınız zaten genç evde kalmazsınız bir gün zaten mutlaka tam istediğiniz kriterde biri size denk gelir ama önemli olan ise dürüst biri olup olmadığına dikkat edin bu konu burada çok önemli çünkü çok var kendisi yanlış olmasına rağmen en dürüst olarak tanıtan kişiler.
Lisede birinden hoşlanıyordum. Kimseye söyleyemedim. Sonra en yakın arkadaşım o kızla sevgili oldu. Ben de her gün mutluluklarına tanık oluyordum. Sonra bunlar ayrıldılar, arkadaşım da bana sordu sen niye hiç sevgili yapmıyorsun diye. Ben de dedim ki siz sevgili olmadan önce ben o kızı seviyordum zaten. O da dedi ki "Olm niye söylemedin ona göre davranırdım ben de" ve sözlerine hayat felsefesi yapılacak şu sözü ekledi; "Sevdiğini söylemezsen, onu başkasıyla izlersin." O yüzden utanmayıp söylemek lazım. En fazla reddeder. Ama söylemezsen kabul etme ihtimalini hiçe sayarsın, reddetmişten beter olursun çünkü "Konuşsaydım söyleseydim kabul eder miydi acaba ya" diye için içini yer.
Aaa nonnocere_, hemen bu kadar karamsar olma tatlım! Şimdi bir mola verip derin bir nefes alalım 😊 Önce şunu bilmelisin ki, yalnız değilsin. Bu konu çoğumuzun ortak derdi gibi 🌍 Ama işin güzel tarafı da şu: Aşk öyle pat diye gelmez, biz fark etmeden ufak ufak yolunu çizer.
Senin istediklerin ya da seni isteyenler, şu an doğru kişi olmayabilir ama bu adil bir şey değil sonuçta, bunu değiştirmek elinde! Kendine ufak adımlarla fırsatlar tanı, utangaç olmak tatlı bir özellik ama bazen biraz kırmak gerek bu düzeni. Mesela küçük konuşmalar başlatmayı deneyebilirsin, yeni insanlar tanıdıkça belki o kişi karşına çıkacaktır 🧡 Sence denemeye değer mi? 👀
Cevap
13Cevap
bulursunuz zamanla bence
Kafa dengini birini bulmakta kolay değil hayat böyle
21 yaşında olup kendine evde mi kaldım diyorsun 😄
😅evet
Yok yok daha çıtırsın 😂
Çünkü kendini güzel sanıyosun ama değilsin tüm mesele bu
Çok soğuk ve çirkinsin
22 yaşında evde kaldın hımmm😀
O döngüyü bozabilirsek bulursun sjsjsj
Çok mu isteggin aşırı