Ya nişanlıyım 22 yaşındayım evlencez inş ben hiç yemek yapmadım nişanlımda yemek yapmami. istiyor. oda çalışıyor beraber yaparız akşamları diyor bende istemiyorum sizce kim haklı kimi. beni. kimi onu haklı. buluyor anlamadım yapmak istemiyorum dalga geçerler benden diye korkuyorum
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Iyi misin kardesim? Bunda senin kabul etmen gereken bir durum yok. Yapmak zorundasin. O ev ikinizin ve ikinizde calisiyorsaniz her seyi boluseceksiniz siz ne hakla bunu kabul etmeme luksune sahip oldugunuzu dusunuyorsunuz?
Niye sadece erkek?
@Emirbey082 okuma yazman olduguna emin misin? E tabi bir de anlama
Neyse tamam kel kel konuşma.
@Emirbey082 kes ya
Keltoş
Çocuk haklı
Yap bakalım tepkisi ne olacak tam olarak istediği şey onu öğrenirirsin
Bilmiyom ki yapmayı o öğretirim. dedi ben istemiyorum
Tamam sen yinede bir dene bakalım
Olmaz dalga geçerler bana kadın derler bana evin hanımı derler
elin tutuyorsa yap zaten evlilik tek taraflı değil
Kadının erkeğin görevi farklı onun çalışmasina gerek yok benim. param ona yeter ben kalkıp yemek yapacak adam değilim
kendi karnını bile doyuramayacak kadar mı beceriksizsin bunun kadınla erkekle ne alakası var
Ya ne alakasi var ben bekarken yani nişanlanmadan önce dışarda yiyordum annem. istedigim yemeği. yapmayinca şimdi evlencez dışarda yemem o yapmak zorunda görevi o sende kadınsın sende evlensen. kocana yemek yapmicanmk
eğer bütün yük bende olacaksa evlenmem kimsenin hizmetçisi değilim
beraber yapacağız temizliği de yemeğide
yorgun olur ben yaparım ama yardım etsin
Ben kimin için çalışıyorum peki acaba sabah akşam ona bakabilmek için dimi ben enayimiyim ozaman
Allah kocana yardım etsin
o keyfindne mi çalışıyor
Allah senin gibilerken uzak etsin
Ne alakası var benim gibi birini bulmuş sukretmesi lazım
hizmetçi gibi gördüğün için mi
kendini ondan daha üstün sandığın için mi
Ne alakası var ben seviyorum onu çalışıp yorulmasını istemiyorum ben ona evlenince araba alicam sıfır daha ne yapayım swncr. benmi onu hizmetçi olarak görüyorum
Hayır estağfurullah üstün sanmıyorum sadece çalışmasın evde dursun ev işi yapsın görevini bilsin diyorum
görev ne ya isterse çalışır sana bakmaya mecbur değil
Sen manyakmisin ben tamam ya sen haklısın ben senle tartışmam hep haksız çıkiyom. yoksa tamam sen haklısın yemek yapcam ev işinide yapcam
bölüşün diyorum hepsini demiyorum
bir tabakta masaya götür
bu sana zarar vermez
Bır tabak götürsem nolur zaten iki kişiyiz
lafın gelişi işin ucundan tut yani
Ee oda yapmak istemez ac kalirsiniz madem öyle
O yapmak zorunda knk. Bence
Nisanlina üzüldüm
Ne alakası var bende çalışıyorum ama
Yapmak zorunda değil böyle düşünmen yanlis
Bende çalışmiyim oda yapmasın yatak yuvarlanak evde
😅 acliktan koltuklari kemirin