Dedigine göre arkadaşi olsam dert etmezmisim arkadaslik onun her ricasini yapmak gerekmiş ben arkadaşlık kavramini bilmiyormusum
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Madem arkadaşınmış 1 kez onu reddedince neden sırtını dönüyor sana.
Bana dedigi sey arkadaşlık kavramını bilmiyorsun arkadasim olsan bunlari dert etmezdin sanki senden dünyalari istedim bunlarin lafi yapilmaz ne bicim insansin dedi Allah istettirmesin senin gibi zihniyetle muhattap olmak istemiyorum deyip silip atti beni o an mal gibi kaldim dedim nasil her sey bu noktaya geldi😅
Bide beni düşman belledi sanki sevgilisini elinden aldim adimi kindara cikardi kizlarin yaninda ben şok onun bu yüzünü bilmedigimden sadece hayretlerle izledim
Neyin kafasını yaşıyorsa artık. Baya ilginç tepkiler vermiş. Baya karaktrsizmiş.
Vallahi bende cok sasirdim namaz niyazli bu günah mi bunu yaptim gunaha girdim mi diyen bi kız yani bu
Bana daha neler dedi bunlar en masumu neler oldu neler fdvfvc ama sorsan o haklı ben haksiz
Kul hakkından korkmuyormuş galiba.
Bilmiyorum galiba ama bana yasattiklarini o da yasadi hatta ağladı diyor ki diger kizlara ben bunlari hakedecek naptim surekli magduru oynuyor diyor ki benim gibi iyi insana bunlar yapilmazdi bizim kizlarda bu kizi teselli ediyo
İçide fesatmış arkadaşlığınızın bittiği iyi olmuş.
Aynen bencede zaten ben çok cabaladim arkadasligimizi kurtarmak için ama o tam tersine uzaklasmayi laf sokup sureklu kendime suçlu hissettirmeye çalışti ben çabaladım en azından o yüzden icim rahat o zerre umursamadi tek üzüldüğüm yaptığım iyilikler ve zamanım hic haketmemis
Ahimi aldi asla da hakkimi helal etmiyorum o da hep darbe yesin sevdiklerinden
Üzülmeye değmez. İnsanları tanımayı öğrenmene yardıcı olmuştur. Bunun iyi bir deneyim olarak düşün.
Aynen haklısın deneyim oldu cok deger verdigimden gitti zaten
Herkese hak ettiği kadar değer verince üzülmezsin.
Haklisin kardesim gibi gördüm ne istediyse kirmadim megersem bu arkadaslik benim cabamla yürümüş toksikmis tek tarafliymus zaten hayatimdan cikinca rahatlama hissi geldi bana yük olmus meger basta üzüldüm ama ruhen rahatladim
Insan anlayamiyo basta manupule edildigini narsistlik oldugunu ruhum daraldiktan sonra anladım
Zararın neresinden dönersen kardır. Zamanla umursamayacaksın bile onu.
Kesinlikle haklisin teşekkür ederim 😊😇😇
Rica ederim.
Kullanıyor seni
Zaten yazdim yukarda bitirdigim arkadaşlık diye
Bide suclu ciktim
Kurtulmussun bence
Bana dedigi sey arkadaşlık kavramını bilmiyorsun arkadasim olsan bunlari dert etmezdin sanki senden dünyalari istedim bunlarin lafi yapilmaz ne bicim insansin dedi Allah istettirmesin senin gibi zihniyetle muhattap olmak istemiyorum deyip silip atti beni o an mal gibi kaldim dedim nasil her sey bu noktaya geldi
🤣🤣🤣
Bide beni düşman belledi sanki sevgilisini elinden aldim adimi kindara cikardi kizlarin yaninda ben şok onun bu yüzünü bilmedigimden sadece hayretlerle izledim
Hala şok ben