AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mantık devreden çıktığı için demiştir. Bence erken yaşlarda beyin ile hareket etmek zor;hata yaptıkça beyin de yanlışı-doğruyu çözdüğü için , ancak insan ayrışımı yapabiliyor hale geliyor. Darbe yiyerek olgunlaşırız ve mantığın daha akıllıca olduğunu öğrenirsek daha düzgün ilişkiler kurabiliriz.
Yemeden adam olmuyoruz çünkü maalesef
Maalesef o kadar gelişmiş bir sistemimiz yok.
Yapay zekayla kuralım gel 😂
Onlar da cevap vermiyor, bir yorum o kadar 🙄😂
Görüldü dahi atmıyorlar sonra🧘♀️
En iyisi yine iyi insanları aramak yapay zeka yalan haklısın 😂
Yalan Dünya 😅
Aslında asık olan kişiler ahmaktır demek istemiş adam açıkçası...
Okumuş adam diyememiş öyle 😂
Aynen onlar nazikan😅
Bence pek ilgisi yok aşk hormonlarla ilgili akıl da zeka işidir genellikle de genetiktir. ama aşık olan insan genelde mantıklı düşünmüyor ondan demiştir
Duyguların aklı ve mantığı körelttiğini düşünüyorum. Aşk büyük bir duygu karmaşası olduğuna göre, Bacon haklıdır.
Akilli olunabilir ama duygular yogun olunca mantik devre disi kalabiliyor. Ask kapidan girince akil bacadan cikiyor.
Olamaz bence, ben aşık olduğumda beynim elim de geziyorum sjksjs
Kızların çoğu tipten kaybediyor aşk meşk işlerine girince üzülüyorlar sonra
Hahaha aklın gidiyor dimi 😂
@Benaki aynen cunki türkiye de erkek ortalaması çok iyi ya, ilişkilerde kaybedilme nedeni bencillik, aldatilma, yalan gibi şeyler oluyor eğer birlikte olduğunuz kadını güzel bulamayıp başkasına bakiyorsaniz neden birliktesiniz ki zaten.
Kinaye yapmışsın ama tipim kötü değil bence
@Benaki kinaye yapmadım, kimsenin tipini de kimsenin yüzüne kotulemem hep kadınlar konuşuluyor sadece ama erkek boy ortalaması 1.68 falan yanlış hatırlamıyorsam ya da yakışıklılığı da öyle insanların elinde olmayan şeyler yüzünden laf yapılıyor, sonra kadınlar estetik yaptirinca o da ayrı laf yapılıyor herşeye bir laf var yani biz boyu sorun yapınca birçok kişi laf yapıyor ama siz göğüs boyu eleştirince sorun yok, biz boyu sorun yapınca laf var , ama siz kalçaya kadar konuşunca laf yok iki tarafında düzelmesi lazım
Kimseye çirkin diyecek bir guzelligim olduğunu da sanmıyorum zaten
Güzelliğin olduğunu sanmiyor musun? O kadar durum vahim yani 😂
@Benaki iddalı değilim knk eminim benden daha guzel kadınlar vardır sevgilim güzel buluyor yeterli👍
Merak ettim aslında yalan yok 😂
Bilim adamlarindan ask hayat tavsiyesi alinmaz... hepsi evinizde oturun atom parcalayin kafasinda
Olamaz doğru söylemiş
Akıllı düşünürsen zaten aşk olmaz o 😇
Çok haklı gerçekten aşık olan insan aklını kullanamıyor.
Francis Bacon bu konuda çok haklı
Benim aklım başımdan gidiyor
Haklı zaafı olanın aklı olmaz
Aşk insanı aptal eder diye demiştir
Hayır olunabilir birazcık sadece sekte yaşatabilir
Bacon boş yapmış
İnsan aşıkken aklını kullanamıyor demek ki
Haklı olabilir
Haklı haklı bence 😇
Doğru demiş jgjhh
Hak vermeden geçemezdi değil mi 😂
Kesinlikle😅