1. Erkek : Çok yakışıklı, 1.70 boyunda, babası zengin, egolu
2. Erkek : Tipsiz, çok efendi, 1.97 boyunda, asgari ücretle çalışıyor
1. Erkek : Çok yakışıklı, 1.70 boyunda, babası zengin, egolu
2. Erkek : Tipsiz, çok efendi, 1.97 boyunda, asgari ücretle çalışıyor
Para için seçersen 1. De bi ömür aşağılanmaya ve önemsenmemeye hazır ol. Çünkü o parasıyla her daim seni ezecek açık ya da kapalı şekilde. Sanki bahsettiği paranın hepsini kendi mi kazanmış? İkincide ise evet imkanların kısıtlı olabilir ama hastalığında kötü gününde seni gerçekten seven birinin yanında olmasını hiçbir maddiyat satın alamaz. Sevgi istiyoruz, samimiyet istiyoruz, iç güzellik ve sadakatli erkek istiyoruz diyorsunuz sürekli. İşte buyrun eğer bunlara talipseniz ikinci seçenek. Para olsun gerisi mühim değil derseniz birinci seçenek.
Cevap
9Cevap
Sen zengin misin
Ev araba para? ( Yok )
O halde birinci için fakir para peşinde koşan bir paçavra olursun asla sana sevgili gözüyle bakmaz
Kullanır oynar atar
2 cisede senin gibi maddiyati on planda tutan biriyle işi olmaz
2 si ac kalir acikta birakmaz efendilik parayla sahip olunabilecek birsey degil birincisini seceneklere koymana bile üzüldüm ama bundan 35 40 yil sonrasini düşün derim hangisinde yakisiklilik kalir ayrica baba parasiyla caka atan kari parasiyla raki icer sözü de sana gelsin
Zengin kiz fakir oglan sadece romanlarda mutlu olur. ama bi meslegi varsa, ileride bisey olur diyosan 2 nci oglan
Birinci çocuk çok egolu böyle herkese tepeden bakıyor her fırsatta parasız erkeklerle alay ediyor parası olmayan adam adam değildir yazmış mesela spor arabası ile story atıp. İkinci erkek ise çok merhametli birisi çok saygılı gerçekten. 20 bin kazaniyor ve özel güvenlik görevlisi bir özel hastanede
İkinci neden zor
Bende güvenliğim 🤣
Yok o havaalanında çalışıyor ben sitede güvenliğim benim ki çok rahat nizamiyede oturuyorum tüm gün
Hislerin ne diyor, kim sana senin istediğin gibi yaklaşıyor?
1. Zengin yakışıklı ama insanları asagiliyor. Story atmış parası olmayan erkek erkek değildir filan yazmış arabasıni videoya almış
2. Olan özel güvenlik ama herkes çok seviyor onu çok efendi çok merhametli birisi. Kendisinden 3-4 yaş büyük olanlara bile abim diyor ablam diyor
Ben bilmiyorum ne yapicam
Sana kim hitap ediyor, hangisi ile daha iyi zaman geçirirsin, eğleniyorsun, anlaşıyorsun vs.
Hayır ikisi ilede sevgili değilim şu an ikisi de çıkma teklifinde bulundu benimle aynı mahallede ikinci olan birinci olan ise aynı unideyiz ve ikisi de beni gözlemlemiş benim sohbetim yok
Sohbetin yoksa nasıl teklif oluyor bu ne garip
Soba borusuyla sevgili olurum yine de bu iki tipten birisinin koluna sevgili diye girmem.
Bu yaştan sonra giremezsin zaten asdf
Bu yaşımda senin şu tarif ettiğin ayı yavrularından iyisine sahip olurum. Sen derdine yan varoş.
🤣🤣
Kart faise 🤣
Bu seneden mi bahsediyoruz 2024 Türkiye si dersen git 1 İ al. Diğeri değer kaybediyor kendimden biliyorum akıllı ol sanayiden çıkamazsin
Manavdan meyve mi seciyorsun
Evet
Bi tanede bana minyon 90-60-90 zayif kiz bul
170 le boy bu kadar kıstas olmamali
İkisi ile idare et :)
İkisi de değil
Ya ikincisi ile ol ya da ikisiyle de olma.
Dış görünüşe ne zaman önem versem üzüldüm. Bu çocuk hiç yakisikli değil ama çok efendi merhametli birisi. Bilmiyorum ne yapsam
Aynı durumu ben de yaşadım, böyle iki seçeneğim vardı. İkinci çocuğa evet diyecektim ama sonra kendime dedim ki, sevmediğim biriyle mutlu olabilir miyim ki? Sonra onunla da olmadım, iki çocuğa da yol verdim. Umarım gelecekte karşımıza düzgün birileri çıkar, sen sıkma canını.
1. jsjx
yav biii dittirgit