Alışveriş & Hediyeler Sizce sevdiceğime hangisini almalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Özel bir gün değil öylesine alınacak bir hediye hangisini aliyim sizce😀 Sizce sevdiceğime hangisini almalıyım? Cevapla Hediye Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 326 cevap paylaştı. Sevdicegin ben olsam 2. ya da 3. olsun isterdim ama sorun şu ki ben sevdicegin değilim 😉Onu sen daha iyi tanırsın yani neleri sever nelere ihtiyacı vardır sen bilirsin 😉 0 0 Yorumla
yfarawayy Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bence hiçbiri. Saat almak istiyorsan yalnızca saat al. İsviçre orta segment bi şey. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Saat kullanmıyor 🥲 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı. Tespih şart değilse 3. görseli al bence. Daha şık ve sade. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Vazgeçtim ya bunları almayacam Yorumla Saddov +1 yıl Güzel karar olmuş. Ama sigara içiyorsa güzel bir çakmak olabilir. Ufak detay olarak alabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Bugün baktım da begenemedim malesef sigara içiyor Yorumla Saddov +1 yıl İnternetten baksaydın. Tabi vaktin varsa. Yorumla
aleyna5151 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bence o fiyatlarda sadece saat alabilirsin bu saatler kalitesiz ve çok çabuk duruyo aldığına değmez 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aslında saat kullanmıyor ben sadece baktıkça beni hatirlayacagi bir şey istiyorum Yorumla aleyna5151 +1 yıl Saç tellerinden tespih yapıyolar bence mükemmel bi hediye tespih kullanıyosa tabi Yorumla Soran +1 yıl Ben çakmak istiyorum aslında sigara içiyor çünkü 😅 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzel bir çakmak al yeter ya bunlar gereksiz bence 0 0 Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl 1. ve 2. gösel keko erkek hediye seviyesi 0 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 461 cevap paylaştı. Hiç biriisii... 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 527 cevap paylaştı. Saat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevdicegin ben olsam 2. ya da 3. olsun isterdim ama sorun şu ki ben sevdicegin değilim 😉
Onu sen daha iyi tanırsın yani neleri sever nelere ihtiyacı vardır sen bilirsin 😉
Bence hiçbiri. Saat almak istiyorsan yalnızca saat al. İsviçre orta segment bi şey.
Saat kullanmıyor 🥲
Tespih şart değilse 3. görseli al bence. Daha şık ve sade.
Vazgeçtim ya bunları almayacam
Güzel karar olmuş. Ama sigara içiyorsa güzel bir çakmak olabilir. Ufak detay olarak alabilirsin.
Bugün baktım da begenemedim malesef sigara içiyor
İnternetten baksaydın. Tabi vaktin varsa.
Bence o fiyatlarda sadece saat alabilirsin bu saatler kalitesiz ve çok çabuk duruyo aldığına değmez
Aslında saat kullanmıyor ben sadece baktıkça beni hatirlayacagi bir şey istiyorum
Saç tellerinden tespih yapıyolar bence mükemmel bi hediye tespih kullanıyosa tabi
Ben çakmak istiyorum aslında sigara içiyor çünkü 😅
Güzel bir çakmak al yeter ya bunlar gereksiz bence
1. ve 2. gösel keko erkek hediye seviyesi
En alttaki biraz daha iyi.
İlk gözüne hangisi çarptı
En sondaki
Hiç biriisii...
Bu devirde tesbih ne öle
3. gusell
Bence 2. Çok havalı duruyor
En alttaki
en sondaki çok güzelmiş