1 güzel Saat hastasıyım şu sıra bende bakıyorum normalde altın sevmem ama altın rengi bi saattim olmadığını farkettim acil bu açığı kapatmam lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Kapalı olmasıyla alakası yok. Zevk meselesi sevgilinin hoşuna gidecek şeyi biz nereden bilelim. Sadece çoğunluğun beğenisine göre beğenir diye tahmin yürütülebilir ama gider o çoğunlukta olmayadabilir.
İlk baştaki herkesşn kullanacagı klaisk bir saat klasşk giyiniyorsa tarzı al derim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Kapalilikla alakasi yok ki bunun zevk meselesi 3 tane saat bir tane kar kuresi var kizin saat zevkini biz bilemeyiz kar kuresi genel olarak sevilir herhalde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer kız arkadaşın ciddi ve mantık insanıysa 2. saati duygusal tatlı çocuksu bir insansa sondaki kar küresini al.
1 güzel
Saat hastasıyım şu sıra bende bakıyorum normalde altın sevmem ama altın rengi bi saattim olmadığını farkettim acil bu açığı kapatmam lazım
Kapalı olmasıyla alakası yok. Zevk meselesi sevgilinin hoşuna gidecek şeyi biz nereden bilelim. Sadece çoğunluğun beğenisine göre beğenir diye tahmin yürütülebilir ama gider o çoğunlukta olmayadabilir.
Aslında 1 ile 4 arasında gidip geldim. Sevgilinizin saate ihtiyacı var mı? Yoksa 4 çok güzel. Hatta bazen müzikli falan oluyor daha güzel 😍
Kar küresi benim hoşuma giderdi herkes sevmeyebilir ama.
İlk baştaki herkesşn kullanacagı klaisk bir saat klasşk giyiniyorsa tarzı al derim
Kapalilikla alakasi yok ki bunun zevk meselesi 3 tane saat bir tane kar kuresi var kizin saat zevkini biz bilemeyiz kar kuresi genel olarak sevilir herhalde
Kar küresi secenlerdeki vizyonsuzluk nedir boyle😂 saat al
Hangi saat mesela
Ben 3 u beğendim ama diğerleri de güzel o kadının zevkine bağlı yani
3 kibar bir saat
Kapalı olduğu detayını niye verdin fjfjd
Hangisi uygun olur diye güzel bacım
Kapalı ya da açıkta fark ediyor mu hangisinin daha uygun olduğu?
Şort bakmıyorsun saat bakıyorsun hdkdg
İkile hadi guyo
Senin beynin yok mu kardeşim hdldv
Kar küresi diyorum
Birkaç kişi çocuksu ve basit kalır dedi karıştı kafam
Bana böyle bir hediye gelse mutluluktan uçarım, bir inci kolye de hediye edebilirsin ya da
Kitap aşığıysa ilgi alanına yönelik kitap da hediye edebilirsin
3 ya da 4 bence
2. Sıradaki color
2. saat güzel
3. tercih ederdim
1 ve 4
4 bence
stop the cap
Fick dich