Kendisi asker olacak, Instagram da kadın asker ve erkek asker yan yana olan bir fotoğraf beğenmiş ama ben asker değilim sağlık okuyorum anlamadim acaba asker bir kadın mı istiyor acaba bir de beğendiği gönderide bitmedi rüyalarım mutlu sonla yazıyor. Kesfette çıktı şansıma gönderi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gönderinin altına bakmayıp sadece kadınların da asker olduğu fotoğraf olduğu için beğenil geçmiş olabilir çok kasmayın
Kadın erkek vardı sadece yanyana durmuşlardi
İkisi de askerse olabilir
İkiside askerdi ama altında yazan söz bence sıkıntı
O zaman takılacak şey değil gibi geldi bu ama sen bilirsin
Artık ne yaparsa yapsın soğudum kendisinden bende beğenirdim öyle şeyler o zaman yani rüyasının mutlu sonla bitecek birini bulur umarım
Keyfin bilir ama fuzuli bir takıntı bence
Yanlış anlama ama sana değer veriyorum seviyorum diyen biri böyle bir şey beğense üzülmez misin
Valla pek takmam çünkü Instagram'da reels altındaki detayları ben bile nadiren okuyorum
Eğer fotoğrafın üstünde yazmıyorsa bence büyütülecek olay değil reels detayları çoğu kisinin dikkatini cekmez daha çok content çeker
Yanlış anlamayın ama o videoyu görüyorsa açıklamayı da görmüştür büyük ihtimalle benimde umrumda olmaz artık önüme çıkan erkekleri beğenirim illa böyle olması gerekiyor
Siz bilirsiniz
Birde çok kez ilişkimiz ilerleyecek mi diye soruyor
ayrıl sen ilişkiye hazır bir kadın değilsin
Ne alakası var
çünkü abicim böyle şeylere takılmak olgunlaşmamış bir aklın sonucudur ve böyle bir akıl varken ilişki falan yapılmaz
Beğendiği gönderide bitmedi rüyalarım mutlu sonla diyor sen ne düşünürsün
bir söz alt tarafı her beğendiği sözde bir anlam bir aksi durum arayacaksan ohoooooo hayatımız beğeni butonu olmuş ben instagramda gezerken her şeyi beğenirim bakmadığım şeyleri bile beğenirim alışkanlık olmuş ve beğensem ne olacak güzel söz diye beğenir çok fazla beğeni yapmışlar bende beğeneyim diye beğenmiştir.
Flört ettiğin biri var kız sana seni seviyorum falan dese sana değer veriyorum dese böyle bir gönderi beğendiğini görsen üzülmez misin
niye üzüleyim manyak mıyım ben alt tarafı bir paylaşım beğendiği için beğenmiş. Oraya bende böyleyim dememiş bu ben dememiş
Dememiş ama gönderi de öyle yazı yazdığını görmedi mi bu flörtüz sonuçta bilmiyor mu zaten yolumu ayırmayı düşünüyorum sürekli uzun süreli ilişkimiz olur mu sence diyip duruyor güvenmiyor herhalde bana
Ayrıl knk
Cidden komedi gibi geliyor seni seviyorum falan demişti nw bileyim bir değişik bu erkekler
Bu kadar kasmayın beğendiği normal foto ise
Ben asker değilim bir de gönderinin altında rüyalarım mutlu bitmedi yazıyor bir de benle flört olduğu zaman beğenmiş gönderiyi
O kötü işte evet biraz saygısızca olmuş
Şaka gibi ya cidden
Ciddi değilseniz birakarsknix
Ciddiydik ama bu yaptığı şey onun çokta ciddi düşünmediğini gösteriyor zaten o yüzden vaktimi boşa harcamam daha fazla onun için
Bitecekse eminseniz uzatmayın sonra bitmesi daha çok üzer
Öyle olacak büyük ihtimalle şaka gibi geliyor bir de o kadar seviyormuş gibi rol yapmış
Konuşun açık açık
Ne halt yerse yesin artık bende gider beğenirim öyle şeyler konuşmam da akıl etmesi lazımdı bende o tarz şeyler görüyordum ama beğenmiyordum
Madem o yaptı bende yaparım yanlış bir şey ama söz bilirsiniz
Ben yapmam zaten karakterim gereği ama cidden can sıkıcı bir durum madem asker biri istiyorsun benle neden vakit kaybediyorsun
bir begeni yaptı diye de öyle düşünmeyin bence
Valla bıktım artık ya cidden milletin belirsizliğinden ne yaparsa yapsın bu saatten sonra artık
Günaydın 😀
Bir de sürekli ilişkimiz uzun sürecek mi sence diyor sonra da buluşunca her şey netleşir falan dedi anlamadim gitti
Salla gitsin sen onu
Değişik ya anlamadım gitti istemiyorsq da söylese açıkça keşke. Mesela bulusacaktik benim yüzümden ertelemek zorunda kaldık Haziran da falan buluşacağız hep geldiğimde buluşuruz değil mi falan diyor konuştuğumuzda
Bir de 3 yıllık arkadaşımdı kendisi
İlginc durum 🤷♂️
Şaka gibi geliyor her şey bana artık
evet
Benle neden konuşuyor asker kadın istiyorsa bu erkekleri anlamıyorum ya bir de seni seviyorum falan demişti bende aptallık cidden
Umursamaz seni
Cidden inanmıştım herkesi kendim gibi zannediyorum