Yemi paylaştığım fotoğrafımı beğendi az da olsa hoşlanıyor mudur sizce
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Duygularınızı keşke sosyal medya ile ölçmeseniz. Kullanmadığım için tekrar mutlu oldum...
ilgisiz flört nasıl oluyor..🤷♂️şutlaaaaaaa..
Şunada yol yapayım yedekte kalsın planı uygulamış
Bende öyle düşündüm
Tabi kesin
Ehh bence
Senden nefret ediyor bence
Niye etsin ki
Sen vermiyorsun o da senden nefret ediyor amacı farklı istiyorsan çocuğa bir kereye mahsuz ver bi tadını alsın senin sonra naparsan yap.
Bir kere görüşüp yakınlaştık zaten 😂 bir kaç kez de konuştuk ama görüşmek istemedi. Bakire olmasam iyi oluşmuş 😣
Bırak bakireyi makireyi ben o çocuğun yerinde olcam var ya seni patlamış mısır gibi tavada patlatırdım hemde ilginin kralını gösterirdim. O çocuğun allah belasını versin nasıl seni ilgisiz alakasız bırakır mk. ben olcam şimdi var ya seni kız kulesine uçurmuştum mk
Evlenmediği kişiyle tam ilişkiye girmezmiş :(
İlgisini çekmek için napabilirim sence
Sende ona ilgisiz davrancaksın her zaman ilgi soğutur o yüzden meraklandırcaksın adamı + ateşli fotolar koycaksın sağa sola. mesaj attımı geç cevap ver sanki meşgulsün gibi.. her zaman anında cevap veya ilgi soğutur çünkü biliyor her zaman yaninda olcagini biraz soğuk yap birazda şık fotolar koy ilgisini çeker... (keşke sen gibi biride beni bulsada gece gündüz bi dadına baksam dadsam. Hic takılmam evlilik vs. Vurur gecerim yav
Bir haftadır yazmadım işte. Bu çocuğun yakın arkadaşıyla da benim kız arkadaşım konuşuyor. Geçen mesaj atmış arkadaşımın konuştuğu çocuk arkaşıöa dördümüz takılalım evim boş demiş. Benim için de hoşlandığım çocukla ilgili fırsatı olur kız arkadaşının vakit geçirir arkadaşımla demiş. Yani ondan çok hoşlandığımı düşünüyor 😃
Sonra plan iptal oldu görüşemedik arkadaşlarımız anlaşamadı. Ama oda bana yazmadı hiç görüşelim diye felan.
Anladım ama keske o cocuk yerine bana denk gelseydim cidden hem yakisikliyim hem uzun boyluyum cidden üstüme çıkmak isterdim asfalt düzleme makinesi gibi düzlerdim. O cocukta malmi mk kız bulmus istemiyor eşek ya
M degil n olcak yazilar mq 🤣
Seçeneği çok demek ki 🥺 napayım ya sence nasıl bana yazmasını sağlarım özletirim kendimi. Görüştüğümüzde oda eğlenmiş gibiydi ve enerjimiz çok tuttu aslında. Keyifliydi de demişti. Niye daha görüşmek istemiyor ki.
Bugun elbiseli çok hafif dekolteli fotoğraf attım beğenmiş ama mesaj felan atmadı ya :(
Fotoğrafları kendin ayarlıycam güzelmisin bilemeyiz. 2 aşama ise ona ilgi duymadığını hissettirmen lazım eğer sevdiğini biliyorsa dediğim gibi rahat davranır çünkü istediği her dakka yanında olduğunu biliyor bu yüzden hayatının ondan ibaret olmadığını hissettir. Yazarsa da soğuk davran ilgisiz davran ama sohbetide bırakma devam et ama çocuk ilgisiz olduğunu anlasın eğer belli edersen çocuk daha çok soğuk yapar sana.
Ya tamam da hiç yazmıyor yazacak gibi de gelmedi bana :( fotoğrafımı beğenmesi iyi bir şey mi sence
Yok mk öyle tıklayıp geçmiştir bende günde kaç kişinin fotosunu isteksizce begenip geciyom. Sen sansizsin bu cocuk konusunda. Bence baska çocuklara yönel hem bu devirde erkeklere kız olsunda nefes alsa yeter derdinde mk. Bu sala takılı kalma seni daha iyileri zıplatır mutlu ederler
Ama aklım bu çocukta kaldı ya :( çok tatlıydı. Anal teklif etsem görüşür mü acaba
Ya şöyle şeyler yazıpta beni kudurtma burada ya : ( keşke ben olsam o çocuğun yerinde analı bırak naparsan yap bana elimi kelepçele işkenceyle anal yap😅 valla çok üzüldüm şu an aşırı moralim bozuk. Bende tatliyim beni kimse takmıyor yav. Hayat adaletsiz işte ben senin gibi isterim o çocukta seni istemiyor mq
İşte her şey yakışıklılık değil ki çekim de önemli 🥺 hala yazmadı ve instgram durumuna bir söz bırak yazmış. Kesin başka kuzularım dikkatini çekmeye çalışıyor moralim çok bozuk
Benimde senden dolayi bozuk
Geçmiş olsun 😂
Eyw analcı bremın
Bu çocuğu kendime nasıl yazdırırım ya bir çaresi yok mu 🥹
Çocuk neden yazmıyor acaba güzel mi değilsin veya kilonmu var yanlış anlama? Yoksa her erkek bir kızı asla kaçırmaz her erkek için geçerli bu durum bana normal gelmiyor yani ben olsam senin gibi birine dil bile atardım orasına burasına : )
Ya aman aman güzel değilim de çirkin de değilim yani dün bi çocukla görüştüm mesala bayağı yazıyor ama bende onu arzulamıyorum.
Bari o çocuğa verde çocuk niyetlensin azcık kendine gelsin hem sen rahatlarsın hem çocuk cağız.
Enerji meselesi çok hoşlanmadım. Diğeri büyülemişti beni :(
Yakışıklılık olarak bu daha erkeksi diğerinin mimikleri gülüşü beni bende aldı ya
Offff yavrum yaa
Akşam akşam kule gibi ettin
Oylesinedir