kızla karşılaşınca kıza bakmaya başladım. o da bunu fark edince yavaşladı ve benim tarafa bakarak gülmeye başladı. fakat bana değil de benim tarafa bakıyor. sonra gülerek yavaşça başını çevirdi ve arkadaşlarının yanına gitti. sizce bu ne. burada yeşil ışık var mı yoksa başka bişey midir. acaba flört başlangıcı olarak mı gördü
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız sana ışık yaksa geceliğini de beraberinde yakacak
anlamadım ya ne demek bu
büyük ışık mıdır bu demek istedin
Yoooo seni alanın Allah belasını verdi demek
neden ama. açıklar mısın
Ay neyse dur söyliyim kız anlık etkilenmiştir senden sonrada sıkılmış ve seni itici bukmaya başlamış
20 gündür görmedim kızı o günden beri. sonra tekrar gördüm bu sefer de sanki benden rahatsız olmuş gibi davranıyor. özellikle toplum içinde. küçük düşüyorum. sarkıntılık yapan biri gibi sanki. sence bunu nasıl çözebilirim. beni bu durum rahatsız etti
Kızın yüzüne bile bakma ne oldu bu çocuğa der ilgisizliğine şaşırir ve senin yeniden ilgi duymani ister o yüzden ilgini belli etme
onu zaten yapıyorum. geçen gün amca babam ve ben konuşurken yanımızdan geçerken öyle bir duraksadı gene ama bu sefer bakmıyodum. o duraksayınca baktım ve arkadaşlarına sanki birinden bahsediyormuş gibi "pislik ya" dedi. muhtemelen bu laf bana dır. iyi de bu lafı yiyecek kadar bişey de yapmadım. bir kız arkadaşıma anlattım durumu o da "bırak aran kötü kalsın. kız sana pislik dediyse bu onun yanlışı senin değil" dedi. sen ne düşünüyorsun. amcam bunu duyunca benden şüphe etti. bi de dedikodumu yaptı. şimdi gene biri denk gelir sıkıntı çıkarır kız. yarın gene onu görmek zorunda kalacağım ne yapsam acaba
Ay ne takıyorsun ya s... Et
ya kızı takmıyorum da. şimdi saçma sapan şeyler yapacak rezil olacağım. amcama oldum zaten
Onu uyar
nasıl ama. hafiften uyarı niteliğinde bir davranış sergiledim anlasın diye ama daha fazla cıvıttı. daha saldırgan oldu
Ay ne bileyim ben ya
tamam peki. bakalım yarın ne olacak.
Hayırlısı olsun
son bişey sorayım sana. bu saldırılardan sonra da beni görünce başını dik tutup yandan yandan izliyor. bu neden sence. "bakalım ne yapacam" diyemi bu bakış.
Evet olabilir
yarın hiçbir şey olmamış gibi yapacağım. hatta yüzüne de bakmam.
Evet öyle yap ne yapıyor sonra bana da söyle sinir oldum kiza allah belasını versin
sana yazsam yardımcı olur musun. yarın bakayım ne yapacak gene
Tamam yaz bakalım
Kardeşim delikanlı adamsın bu kadar düşüneceğine git açıl en fazla olmaz
ya haklısın ama 20 gün kızı görmedim. şimdi ise rahatsız etmişim gibi davranıyor bana
Git konuş kanka baktın istemiyor yoluna bakarsın
konuşmak daha kötü yapar. kız toplumda ters davranıyor şu an zaten
Evet ışık yakmış sana bir adım at bence
20 gün oldu gitmedim ve bir daha da görmedim. şimdi ise ilk karşılaştığımda ters davranıyor bana
rahatsız olmuş gibi yapıyor