Sevgilim eski flörtünü buluşmaya çağırdı. arkadaş kalarak bitirmişler sevgilim istemiş hatta kalmayı. pek görüşmezlermiş nadir buluşmuşlar. sonra bir gün karşılaşmışlar bi yerde sevgilim kızın yanına gitmiş sarılmış. aradan biraz zaman geçti sevgilim direkt kendisini etkilemeyen ama yayılması gereken bi story paylaştı kız da görmüş ss alıp paylaşmış ve sevgilim gördü bunu.2 3 saat sonra kıza emojisi attı kız beğeni atıp geçti.2 3 gün sonra da kızın bi storysine beğendi.1 hafta sonra kız sevgilime buluşma teklifi etti sevgilim kütüphanede olduğunu söyledi kız tamam o zaman dedi sevgilim haberleşelim ne kadar buradasın dedi tamam haber veririm dedi kız da. sonra kızın doğum gününü kutladı 1 ay sonra. o ara kız haber etti sevgilim de şansa şehir dışına çıkmıştı ama gelir gelmez kıza buluşma teklif etti. sorunca da beni darlıyor görüşmek istiyor hep senin varlığını söylemek için buluşucam dedi.
Sevgilimin gönlü bu kızda mı, bu kız yeşil ışık yaksa ona gider mi?
Güncellemeler
+1 yıl
!!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yalan kanka ayrıl bu ne aq dalga geciyo resmen o kadar konusuyolarsa bence bunu söyleyebilir cok belli yalan söyledigi haberi olmadan yanında gidebilirsin ya da neden sarılıyolar ki yani sonuc olarak önceden bisi hissetmissin yine hissedebilirsin sacma AYRILLLLLL
Bence de.. resmen kızla ileşime geçmeyi bekliyormuş. kız bi hikayesini ss aldı diye yanıt verdi. ve bunu gördükten birkaç saat sonra yaptı aklında yer etti umursadı sevgilim. 2 3 gün sonra da resmen kendini hatırlatmak için storysine beğeni attı. insan görüşmek istemediği birine ne geldim diye haber eder ne de kendini böyle hatırtalacak davranışlarda bulunur. kızı seviyor mu bilmiyorum ama belki tekrar olur diye düşündüğünü düşünüyorum. bitiren sevgilimdi oysaki
bence yani cok baglanma sogut kendini simdiden hem eski sevgilisiyle neden arkadas ki büyük ihtimal kız ondan hoslandıgını barısmak istedigini falan söyler sevgilinde sevgilim var der ama bence icten ice barısmak istiyo yoksa neden sen varken konusucak ki
Sana böyle bir şeyi hissettireble neden berabersin?
Çünkü emin değilim sevgilim doğru söylüyorsa diye düşünüyorum ona olan duygularımdan dolayı, kıza ilgisi mi var sence seviyor mu?
Ben nerden bileyim ya? Ne sâlakca bir soru onu taniyan sen bile bilmezken?
Kızın doğum gününü bile kız sabah story atıyor sabah görüyor ama direkt kutlamıyor akşam kutluyor. resmen unutmadım doğum günün olduğunu mesajını verir gibi..
Buranın kullanım amacı zaten soru sormak. olayları o yüzden yazıyoruz zaten
Kendine sor, kafanda kurmaktan iyidir
Allah düşmanımın başına bu durumu vermesin. Tabi aklı varsa bu duruma düşmez de işte...
Ay gözünün önünde birbirlerini seviyorlar bihter
Üzgünüm ama aldatiliyorsun yavaştan bunların aralarında bi gelişme oluyor araları ısınıyor gibi
Ayrıl konuşmaya değmez!
Ayril