Kız Kankam benden hoşlandığını ama duygularını bastırdığını söyledi ışık var mı?

Şubat ayından beri tanışıp son 2 aydır samimi olduğum bir kız arkadaşım var birbirimize kanka olarak hitap ediyoruz ancak dışarıdan gören flört ya da sevgili sanıyor bizi kendisi de yaklaşıyor ben de, geçenlerde konuşurken sana karşı bastırılmış duygularım var dedi ve daha sonrasında şirket eğlencesinin afterına beni çağırıp evine bırakırken dudağıma yapışmaya çalıştı. açıklama olarak çok içtim kim olsa öperdim çok utanıyorum unutalım diyor daha da detayına girdiğimizde öpseydin sabaha hatırlamazdım hatırlasam da unutmuş numarası yapardım diyor. konuşmanın sonunda da seni seviyorum ama arkadaşım olarak dedi. frekanslarımız çok iyi uyuşuyor çok iyi anlaşıyoruz. ne dersiniz sevgili üyeler nasıl bir yol izlemem lazım? benim de ona karşı hoşlantım yok diyemem ancak arkadaş kalmaktan bile memnun olurum. nasıl bir yol izlemeliyim sizce? akışına bırakma gibi bir huyum var devam etmeli miyim?

Kız Kankam benden hoşlandığını ama duygularını bastırdığını söyledi ışık var mı?