Benim ablam (teyzemin kızı/evli) aynı iş yerinden bir tane çocuğu bana beğenmiş onla ayrı benimle ayrı konuştu görücü oluyor sanırım bu çocuk beni beğenmiş tanışmak istemiş falan neyse ama ben çocuğa ve ablama ünive gidicem sınava giricem bu sene 2 senelik düşünüyorum dedim kararsız olduğumu söyledim 'ben 21 yaşındayım çocuk 29 yaşında' yaşı gereği evlilik yaşında yani öyle düşünüyorum. İlk konusmada bana benim acelem yok gözün korkmasın demişti. Biz 2 kere yüz yüze kafede görüştük ilk buluşmadan sonra devamını istedi pazar günü de başka bir ilçeye gidip vakit geçirmek istedi bir kaç saatlik yani buda iyi bir şey sanırım ben ablamı mahcup etmek istemiyorum evlilik düşünen de biriyim ama okulda var kararsızım ama cocuguda beğendim kaçırmak istemiyorum buluşmalarda nasıl davranacağımı da bilmiyorum ablamla aynı iş yerindeler diye yanlış bir şey yapmaktan da korkuyorum o yüzden rahat hareket edip adamla konuşamıyorum yan yanayken temaslık durumlar olması gerekse bile yapamıyorum sırf utandigim için ve yanlış biri olarak anlaşılmamak için bende böyle olunca adamda hâliyle yakınlaşamıyor buluşmada da normal olarak uzaklık hâli oluyo ikimizde de sırf bu yüzden. Nasıl davranmalıyım ne yapmam gerekiyor? sıkılır mı benim böyle soğuk gibi olmamdan yanaşmamamdan utanmamdan? Hayır erkeklerede belli olmuyor çünkü bir öyle davranılması gerekeni oluyor birde başka türlü. Beni ciddi biri olarak görmesini istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum akıl verir misiniz ya birde çocuk rahat biri alkol falan kullanıyor banada ters dün arkadaşıyla meyhanede story attı bende geceden öğleye kadar hiçbir şey yazmadım kizdigimi anladı yokladı saçma sapan tavrımdan sonra toparladık yaşıda gereği ona nasıl davranmam gerektiğinide bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta 30 oldu sayılır 2 sene beni bekler mi birde kafamda sürekli soru oluyor çünkü bende buda olmazsa başkası olmaz çok yanlış kişilerle tanıştım buna şans vereyim dedim de anca
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben erkek olarak yorumlarsam Burada beklentin ve hissettiğinin çatışması var aslında iki arada kaldığın için zorlanabilirsin erkek sana ters gelen halleri varsa bu halleri terk edede bilir etmeye de bilir ama korkun var bu sana hatada yaptırabilir ya da tam istediğini de bulabilirsin kızlarda benimle evlenmek mi yoksa sadece zaman geçirmek mi ama alkol kötü alışkanlık benim tanıdığım böyle olanlar var evliler geneli anlaşabiliyorlar kabulleniyor kadın evlenince ama belki onu sen de iyileştirebilirsin erkek ne istediğini bilen biriyse eğer sana da bunu hissettirir karar senin aslında iyi erkek her kızın kadının hakkı
18 yaşından beri arkadaşlarından dolayı başlamış 30 yaşında bunu terk etmesi imkansız o kadar sene var çünkü birde alkol içmekten ziyade meyhane gibi ortamlardan rahatsız oluyorum yoksa alkol konusu için bu seni ilgilendiren bir şey demiştim clup'e falan da gidiyordur bu ve böyle bir şey olsa bile asla ruhum bile duymaz onun dışında ters bir hareketini görmedim yaklaşımı da normal şekilde dokunma yılışma falan yok oda benim gibi davranıyor mesafeye dikkat ediyor yani
Birde ben anlaşmak önemli yaş değil şimdilik dedim oda aynı dusuncede olduğunu soyledim ama yinede düşüncesi farklı dediği farklı olabilir aradaki 9 yaşı sorun ediyor olabilir mi ya da zamanla eder mi
Arkadaş çevresi insanı kötü alışkanlık sahibi yapıyor belki sen onu bu kötü alışkanlıktan kurtarabilirsin alkol kötü babamdan biliyorum asla kullanmadım alkol insani duyguları hem öne çıkarır hemde tam tersi kötü yönleri de ortaya çıkarır belki seni kaybetmek istemediğini gösteriyor şöyle düşün bazen insanın tek şansı var eğer onu yitirirse herşeyin kötüye gideceği hissi istediği kızı alamayıp alamadığı evlenemediği için hiç evlenmeyen tanıdığım kişiler var ben evli değilim mesela bir kez nişanlandım ama evlilik kısmet olmadı aynı yaş aralığındaydık şu an senin olduğun durum gibi hiçbir kötü alışkanlığım da yok ama olmadı daha çok tanıyın birbirinizi pişmanlık duymayın
şu an öyle yapıyoruz inşallah sorunlar çıkmaz iyi gidiyor
İnşallah her şey umduğun gibi olur eğer seninle bir aile kurmak hâyâli varsa tabi hep iyiler çıksın karşına ve hep iyi ve güzel kal Allah gönlünün muradını versin inşallah
Olmayacak gibi olmuyor sorun bende sanırım 🙃
Alkolle aran yoksa veya mezhebinde yoksa bu senin için sorun ikincisi üni için önlisans değilde lisans düşün ön lisansın lisden farkı yok
Alkol için aslında ben ablamada onada dedim o onu ilgilendirir icmesinde mahsur yok ama meyhane gibi ortamlara giren bir erkek clup vs.'e de gidebilir bu bir kaç gündür kafamı kurcalıyor zaten ben kapalı biri değilim açığım Hanefi mezhepiz zaten şafii falan değiliz dindarlık yok ama ailem daha çok bu alkol konusuna aşırı karşı olduğu için onlardan etkilendim eski kafalılar biraz o yüzden bu kafadayım ve zaten içtikten sonra kendini kaybediyo musun diye soru sormustum daha sakin durgun oluyorum evli arkadaşlarım var bazen onlarla gidip oturuyoruz içiyoruz diye cevap vermişti bende bir sey demedim asıl olay böyle alkollü ortamlarda bulunması öyle ortamlarında nasıl olduğunu herkes biliyor ve eve kaçta gittiğini bile bilmiyorum sormadım tatsızlık olmasın diye de böyle basit bir şeyi bile düşünmesi gerekiyor bence kadınlar küçücük bir şeye bile kurulur kafasına takar ve binbir türlü şey çıkarır mayamızda var bu ve elimizde olan bir şey değil
Eee.
Sorular yazıyor ya işte kardeşim buluşmalarda, konuşmada nasıl olmalıyım beni ciddi olarak görmeyi düşünmesini korumak için ne yapmam gerekiyor daha bussuru soru yazmışım