Lütfen akıl fikir bir verin ya?

Benim ablam (teyzemin kızı/evli) aynı iş yerinden bir tane çocuğu bana beğenmiş onla ayrı benimle ayrı konuştu görücü oluyor sanırım bu çocuk beni beğenmiş tanışmak istemiş falan neyse ama ben çocuğa ve ablama ünive gidicem sınava giricem bu sene 2 senelik düşünüyorum dedim kararsız olduğumu söyledim 'ben 21 yaşındayım çocuk 29 yaşında' yaşı gereği evlilik yaşında yani öyle düşünüyorum. İlk konusmada bana benim acelem yok gözün korkmasın demişti. Biz 2 kere yüz yüze kafede görüştük ilk buluşmadan sonra devamını istedi pazar günü de başka bir ilçeye gidip vakit geçirmek istedi bir kaç saatlik yani buda iyi bir şey sanırım ben ablamı mahcup etmek istemiyorum evlilik düşünen de biriyim ama okulda var kararsızım ama cocuguda beğendim kaçırmak istemiyorum buluşmalarda nasıl davranacağımı da bilmiyorum ablamla aynı iş yerindeler diye yanlış bir şey yapmaktan da korkuyorum o yüzden rahat hareket edip adamla konuşamıyorum yan yanayken temaslık durumlar olması gerekse bile yapamıyorum sırf utandigim için ve yanlış biri olarak anlaşılmamak için bende böyle olunca adamda hâliyle yakınlaşamıyor buluşmada da normal olarak uzaklık hâli oluyo ikimizde de sırf bu yüzden. Nasıl davranmalıyım ne yapmam gerekiyor? sıkılır mı benim böyle soğuk gibi olmamdan yanaşmamamdan utanmamdan? Hayır erkeklerede belli olmuyor çünkü bir öyle davranılması gerekeni oluyor birde başka türlü. Beni ciddi biri olarak görmesini istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum akıl verir misiniz ya birde çocuk rahat biri alkol falan kullanıyor banada ters dün arkadaşıyla meyhanede story attı bende geceden öğleye kadar hiçbir şey yazmadım kizdigimi anladı yokladı saçma sapan tavrımdan sonra toparladık yaşıda gereği ona nasıl davranmam gerektiğinide bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta 30 oldu sayılır 2 sene beni bekler mi birde kafamda sürekli soru oluyor çünkü bende buda olmazsa başkası olmaz çok yanlış kişilerle tanıştım buna şans vereyim dedim de anca
Lütfen akıl fikir bir verin ya?