https://imgyukle.com/i/yZbzbv
Ugrasma engelle veya gorusunu kaldir diyeceklere; maalesef 5 ten fazla gorusu silemiyorum. Bu nedenle bu sekilde duyuruyorum. Cevabini alan yallah
5 dakika 15 dakika? 😄
Erkeği tavlamak diye bir şey yok. Erkek, zaten doğuştan tavlanmış bir varlıktır. 3 yaşındaki bir erkek çocuğunu bile kadınların olduğu bir ortama koyun. O erkek çocuğu hepsine sarılır. Ama kız çocuğu sadece sadece annesine ya da babasına sarılır.
Erkeği tavlamak diye bir şey yok. Erkek, cinselliğe dünden razıdır. Erkeği duygusal olarak kendine bağlayamadığın sürece düşürmüş olmuyorsun.
Erkeği tavlamak diye bir şey yok. Bir kadın, niyeti bozup bir ortama girse 5 tane erkeği sevişmek için evine götürür. Bu kadın için bir başarı değildir. Ama bir erkek, bir mekanda bir tane kadını bile ayartıp evine götürebiliyorsa bu o erkek için bir başarıdır. Çünkü hipergamik yaratılışa sahip olduğunuz için kadında arzu yaratmak zordur.
Sonuç olarak; erkeği tavlamak diye bir şey yok. Erkek doğuştan kendi kendine tav olmuştur zaten. Erkeğin kadını tavlaması diye bir şey vardır. Görsel maddi sosyal nitelikleri ortalamanın üzerinde erkeklerin başarabileceği bir şeydir çapkınlık.
''Erkeği duygusal olarak kendine bağlayamadığın sürece düşürmüş olmuyorsun.''
burada tavlamaktan bahsediyoruz asik etmekten degil. Kimse iliskiye baslarken asik olmaz, hoslanir veya etkilenir ve bir iliskiye baslar. Zamanla ya asik olur ya da ayrilirlar.
5 dakika hatta bir hareketin bir sözün ama hepsi için geçerli değil. Mesela beni tavlamaniz zor. Oto kontrolü yüksel olan kendini geliştirmiş bir erkek eğer sevgilisi olmuş cinsellik yasamissa o erkeği tavlamaniz zor olur.
Sen bilirsin ama yardımcı olayım beni seç 😎
Kanka uykun gelik senin 🤣
Cevap
148Cevap
Erkeğine göre değişir. Her erkek, her zaman ilişkiye hazır bir şekilde kadınların emrine amade beklemez. Önce bu fikirden kurtulmanız iyi olur bence..
Vallaha kral bu fikri TC erkekleri verdi bu kızların ellerine suç varsa bizim cinsimizde var.
Nasıl erkek aradığına bağlı
Erkek beğenmediyse hiçbir şekilde tav olmaz.
Kadına bağlı, zeki akıllı kadın hemen tav olmaz.
soruyu yanlış okudum; erkeğe göre değişir ağır başlı erkek hemen tav olmaz
Kalbini tavlaman bayağı imkansız ama cinsellik için gelen ilgiyi adamı tavladim sanıyorsan sana geçmiş olsun Gerçek ilgi ile sahtesini ayirdedeniyorsan sana bayağı geçmiş olsun Genelde kadınlar çok akıllı değil hatta gerçek ilgiyi sahte sahtesini bayağı gerçek saniyorlar sana tavsiye olgunlas içinde gerçek sevgiyi ilgiyi bulunca fercegini bile en ve jekolara tem olmayacan yoksa hayatın kayar
Ne ülkesi canimcim? Türk erkeği daha doğru yazayim düşük bilincli, varoş Türk erkeği, romenler, Ruslar, Bulgarlar, Araplar geldi hepsinin tadına bakti kullandı biz tenezzül etmedik
Amaca bağlı.
Sevgisini, kalbini kazanmak birkaç gün sürebilir ama pipisini kazanmak sadece birkaç dakika. Pek seçici değiliz o konuda. Bekar olanlarımızın %95 lik kısmı yoklukta çünkü. Hoş evli olanların da çoğu sadakatsiz. Kolay elde edilirler 😂
Küçük bir not. Görüş genele göre cevap içeriyor. Kendimden bahsetmiyorum 😂😂
Görüşünde sonuna kadar haklısın. Ama tek bir konuya itirazım var.
Etrafımda benden daha tipsiz üstelik kısa boylu bütün arkadaşlarımın en az bir tane sevgilisi var. Adamların çok parası da yok üstelik. Yani bekarların %95'i yoklukta dedin ya bana pek gerçekçi gelmedi. Bence yalnız erkekler azınlık. Ben de o azınlığın içindeyim.
@FikretinMücadelesi cinsellik açısından dedim onu. Sevgilisi olsa bile başka bir kızın birkaç dakikalık ilgisi onun ağzını sulandırıp pipisini kaldırabilir 😂 teklif etmesi yeter. Geri çevirecek kişi çok az ne yazık ki. Geri çeviren azınlık da ya zinadan çekinir ya da gerçekten adamdır 😂😂
@akakeskinka Harbiden öyle ya. Bir erkeğin beş tane sevgilisi olsun gönlü altıncıyı da ister. Yokluk değil de bizim yaratılışımız doyumsuz abi. Doymak bilmiyoruz biz.
@FikretinMücadelesi bir şeye karşı doymayıp açlık çeken kişi o şeye karşı yokluktadır işte 😂
Karakter meselesi bu. Yaratılış deyip sıyrılmak olmaz işin içinden. Kadınlarda da var. Sadece bizde yok bu açlık. Onlar belli etmiyor bu kadar 😂😂
@akakeskinka Kadınlarda cinsel açlık yok hocam. Biz kadınlardan 19 kat daha fazla testosteron salgılıyouz. Penetrasyon evresi hariç hiçbir kadın, 70 yaşındaki bir erkek kadar bile arzulu değil.
Hocam bir kadın 1 yıl seks yapmasın umru olmaz. Sen 7/24 mastürbasyon yapan bir kadın duydun mu? Sen işyerinin tuvaletinde bile p. rno izleyen bir kadın duydun mu? Erkek öyle değil. Her gün 1 kız bulup 3 posta seks yapsa da o açlık yine bitmez yine bitmez. Bu mesele karakter meselesi değil hormonal bir mesele.
Kadın için cinsellik bir amaç değil değerli erkeklere ulaşıp onları elinde tutmak için bir vasıta. Biz erkekler içinse seks hem bir amaç hem de neslimizi devam ettirecek vasıta.
@FikretinMücadelesi cinselliğe "olmasa da olur" gözüyle bakıyorum. 30 yıldır bir eksikliğini yaşamadım. Hiç kafa yorup düşünemem üzerinde 😂 kim ne yaparsa yapsın 😪
Yaşamadığım için eksik hissetmedim kendimi yani 😂 30 yıldır zigişiyorum anlamı çıkar gibi durdu cümle 😂 açıklama yapayım dedim 😂
Beni asla tavlayamazsin diyen erkeklere bakma. Sözde alfalik yapıyor. Dışarıya çıktığında kesmedigi kız yoktur. Gözüyle soyarlar. Erkeklere tavlamak çok çok kolay tabi güzel kızsan. Beyler kimseyi kandırmayın çoğunuz tavlanirsiniz. Erkooolar kapatılsınnnnn
Gercek bunlar. Gönül ister ki herkes gözüne hoş gelene yürüsün. Ama sağolsun hemcinslerim yürüyen her disiye yürüdükleri için affedersin iyice kendini degersizlestiriyorlar. Bana da günde 100 tane mesaj gelse benimde gòtum kalkar.
Ben sadece örnek verdim. Kimin nasil olduğunu bende iyi biliyorum. Kadının da erkeğinde. Sosyal medya da herkes farklı. Gerçek kişiliğini gösteren insan sayısı bir elin parmağını geçmez.
5-15dk diye düşünen kızlara da üzülüyorum. Sonra sağda solda o erkeğin arkasından konuşup ağlıyorsunuz. 5-15dk'da tavladığım, düşürürüm dedikleriniz sizden alacağını alıp gidiyor zaten. Bu tavlamaksa eğer kim kimi düşürüyor bir kez daha düşünelim derim ben 😂 İyi-kötü farketmez üstüne gidersen erkek işini görüp gider zaten buna düşürdüm diyemezsin burada erkek sizi düşürmüş olur. He gerçek anlamda ciddi bir şeyler istiyorsanız eğer erkek beğenmediyse hele ki ilk aşamalarda karakterinizde falan herhangi bir şeyde içine sinmeyen kendine oturmayan bir şey varsa elde etmen gerçekten imkansız çünkü konu ciddi olduğu zaman erkekler sizden daha fazla seçici olabiliyor
Yaratılmış en güzel kadın dahi beni tavlayamaz ben emek vermedim hiçbir sofraya oturmam hiçbir gülü koklamam inanmadiniz değil mi bu sizin sorununuz ama gerçek ancak kişiliği oturmamış kişileri o bahsettiğiniz sürede tavlarsınız herkes hayran bu duası değil hadi canım güle güle
Canım ibaresini ben kullanmadım bunun için özür ama siz baya hadsiz bir şeysiniz! Sizin gibi birisi benim kullandığım mendil dahi olmaz 🙅 canımı yaksın🥹Neyse sizin gibi seviyesiz birinin sorusuna yorum yapmak benim hatamdı bir daha olmaz engelleyebilirsiniz beni daha fazla seviyemi düşürmeyeceğim güle güle
Ah Tanrım! Ne zavallı şey 😕 kendisi şartlandırdı bir koşulda erişemeyeceği bir şey görmesi e okuması için de kim bilir ne travmalar yaratmıştır ve o lanet üste çıkma çabası ah kahretsin 🤦♂️ sökmüyor hiç biri ne yapsın bu aciz zavallı? Cevap; yatağına gidip, sessizce anlayabilir 🤭😂😂😂
Bu canımsın algoritma her yazdığım sözcüğü değiştirmek zorunda mı?
Sen kimsin la ite bak. Yok kimse tavlayamaz, havalara bak amanenko.
Erkek derken kopeginde erkeği var. Sadece erkekliğin ölenler erkekliginin peşine gider çabuk tavlarsinizin. Ama bir de adamlar var erkekliginin yanında adamligini duygularini karakterini bilenler eğer ki akrakterin yoksa zaten tavlayamazsiniz.
Karakterli ama "herif" kelimesi... Hmmmmmmmm
Bu kasintililik değil konuşma adabı. Hem neye kasacagim ki kendimi seni yanimam etmem. Konuşma tarzın hoş değil herif diyerek bunu söyledim. Ama maalesef kasıntı diyerek önyargılı olduğunda var. Herkes kendi gibi birini bulması dileğimle
Türk erkekleri Türk kadınları gibi egolu değil, beğenir se gider kendisi söyler zaten. Tavlanmayı beklemez.
Ellerinizden öpüyorum bu güzel yorumunuz için saygılarımla
@Desert_Lotus kendimi sayende yaşlanmış hissettim
Yaşlı hissettirme amacım yoktu nezaketen demiştim ben sevdiğim saygı duyduğum ve güzel gördüğüm kadınların elini öperim 😅
@Desert_Lotus Valla biz doğulularda hep yaşlıların eli öpüluyorda sjsj
ben türk değilim demekki
bu arada keramet sende değil herkese öyleler bu da iyi bir şey değil sizin için
neyse ben zaten türk kızının egosundan bıktım yabancılarla konuşuyorum artık
Çok da matah bir şey sanmayın. Max 15 dakikada yatağa atarsın ancak. Kalbine giremedikten sonra birkaç git-gel kısmını şövalyelik nişanı gibi görüyorsunuz. Daha çok üzerler sizi
Abazalık durumuna bağlı çok karısız kaldıysa dediğiniz doru. bizde aşağı normdan gelen çok kro var, senin muhitinde fazla ise karısından utanmaz sana asılır. karısı da bana.
Erkeğin seciciligine karakterine göre değişir.. Zor begenenen bir adamsa zor olabilir..
Valla abazan birini tavlamak çok kolay 😅 1 dakika bile sürmez ama gerçekten adam gibi adam olan seni tanıyıp ona göre karar verir
Karakterine göre değişir zor etkilenen olur kolay etkilenen olur bunun bir dakikası yok
Erkekler gorsellige baktigi icin tipini begenirse hemen tav olur. Begenmediyse biraz zor
Ama ikinci ihtimal kadar degil🤣
Alakasız çok güveniyorsunuz kendinize
@Micheal112 hemcinslerini daha yakindan tanımanı öneririm
Çok iyi tanıyorum :) kızlarda gereksiz bir özgüven var.
@Micheal112 bak mesela sen bana ozelden yazdin ama burdan cevap vericem. Sen ve senin gibiler yuzunden bazi kizlarin egosu bu kadar yuksek. Anladin?
Begenmemeleri
Beni, seks yapmayacak hiç bir kadın tavlayamaz. Kadının:kilolu, pkkalı, dinci aile yapıya sahip olmaması, toksik (ruh hastası olmaması) ve tecrübeli olması lazım. Aksi halde bir seks yapsak, bin bir sorun çıkartıyor başımıza aman!!
Bencede pkkli amca pkkyi destekleyen ile olur. Insanlar insanlarla, itlet itlerle takilir.
Ağzını topla, ben pkkalı olmayacak demişim. Benim gibi kemalist kızlar da çok fena seks yapıyor. Bunlarla takılıyorum, zaten. Sevgili olursa, değerlendiriyorum. Öyle seks yapmadan , ancak canım tavlarsınız. Ama bunlar, bir kere kazık yedikten sonra ; akıllanıyorlar ve bir daha tav olmuyorlar. Çünkü artık Red pil var
Ozmn oyle yaz grzkli benim burada sinirimi ziplatiyorsun. Neyse Kemalist oglan, sirt Kemalist oldugum icin tartismaya girmicem. Herkes aklini basina toplasin muqq
Gereksiz ukalalık..
Türk erkeği sadece fiziksel görünüşe bakmaz, en azından hepsi.
Dolayısıyla genelleme yapmak zaten yanlış.
haa haaaaytttt bi dene bakalim dk mi ay mi yilmi yoksa mezardami denersin
Eğer seçici bir erkekse biraz zor. Ama nefes alsın yeter modunda bir erkekse 3 dk enfazla.
Her türk erkeği hemen tavlanmıyor istisnalar da var arada 😏
İşte gerçekleri bilen biri daha :)
Hayır yaaa hiçte nadir değil neden kolay görüyorsunuz neye güveniyorsunuz bu kader b
Maalesef öyle değilim :) değiliz
Peki
nerden baksan 30-40 soru cevaplayınca oluyor bu iş :D
tavla tavla beni tavlaa :D
Sabırsızlıkla bekliyorum 😍
Hihhhh
Erkekse 5 dakika adamsa değişir.
210 küsur kişiye laf mı anlatmaya çalışıyon
Geçirsem geçiriyorum derim ben. Neyse bak keyfine
Yarım saatini alır ve aldatması da yarım saatini alır. Kısacası tavladığın gibi de aldatılırsın
Senden önce hesabını yapar, yolunu çizer ve taşları oynatır. Kaybetmiş gibi yapar yapar ama günün sonunda kazanan o olur. Zira kazanmasa gelip burada ağlamazsınız
Boş insansın
Özgüveni yüksek ne kadar karşı cins var da haberimiz yokmuş.
82m 1 diyorsunuz.
Benimde ihtiyacım var sizin türk erkekler neden yakişikli oluyor ya
Yorumlari okumaya gelmistim kadinlarin cogu diyo 5 dakika surmez diyolar herkes kolay lokma deyil
herkes ayni deyil ams
Hatami biliyorum kilavyeden kaynaklaniyo
Bazen olmuyo seyler
Demek istediyim bazi insanlar kisa zamn da bosalmaz
Enson gulceme de yazmissin buraya ona girdigin zamn para kesiyo
Gerçekten yemin debilirim
Edebilirim
Yalan soledimi dusuyosn yoksa
Aga beni konuştuktan sonra ben uygun görürsem tavlayabilir insan, o da 20-30 dakika sürer.
Sen daha onu gormeden o uzaktan seni gorup tav olmus halde geliyor zaten. 😀
Senin bişey yapmana gerek yok ki zaten dökülüyor çoğu nefes alıyorsa no problem skdkdkd
5 15 dakika da ayarlanan erkek 5 dakika sonra yok olur. Kısaca amaca bağlı
Bu kadar aldatıldığınıza göre Türk erkeklerini tavlamaya ömrünüz bile yetmiyor.
Taze 31 patlatmış Türk erkeğini en kral kadın kafalayamaz
Etkileşim alma sorusu. Erkeğin de kadının da kin olduğuna ve amacına bağlı
Sana da lan
Dakika ya da saniye ile ölçülecek birsey değil nefes aldığını tespit ettiği anda etkilenebilir
Saçma
5dk galiba cunku hiçbirsey yapmadan tavlandım diyolar bende anlamadım
Valla ya
🤔🙄
Yani öyle kolay değilimdir 😂😂
Aynen hiç niyetim yok daha tazecik canım var kendimi ham ettirmem 🙄😁
5-10 dk tava gelenlere de erkek denildiğini gördük çok şükür :D
bilmeyen ben değil de sensin sanki soru da açmışsın ya hani
ben merak etmiyorum. gülö
Erkeğe göre değişir. Tavlamak dediğin ne oda çok önemli 👍 bence bir erkeği tavlamak nikah masasına oturmaya razı etmektir. O da en az 5 ay uyanmanı öneririm çünkü çok yanlış düşünüyorsun.
Sence erkekler aşık olduğu için mi nikah masasına oturuyor?
Yani bir erkek sadece tav düşünmez.
O kadar sığ değiliz bir cok şeye göre değişir
Irk belirtmenin en cuk oturduğu soru bu olsa gerek 😂😂 duydum o cukkk sesini 😂
Daha dün evlenmiş kadını bile tavlamak 15 dakka artık
Kadının çekiciliğine ve erkeğin ne kadar abaza olduğuna bağlı.
Gözlem diyelim
Ne istediğini bilen ağır bir erkeği tavlamak kolay olmaz, ha eğer aranıyorsa anıyorsa 1 dk sürmez neticede çakar geçer amaç bellidir.
Bakış atman ya da tek bir iltifat etmen yeterli bunun için, dışarıda rastgele birine bir bakış atsan buna anlam yüklerler ve benden hoşlandı triplerine girerler.
123 "errrkek" bunun boyle olmadigima ikna etmeye uğrasiyor ama ne faydaaaa sjsjsj ciğerinizi biliyoruz ciğerinizii
Beni hiç tavlamaya çalışan olmadığı için ne kadar sürer bilmiyorum
Erkeğine göre değişir. Her erkek, her zaman ilişkiye hazır bir şekilde kadınların emrine amade beklemez. Önce bu fikirden kurtulmanız lazım kendinizi geliştirin
Böyle amipleri kullanıp atacaksın bu amip seni tavladığını zannedecek sen ise işini görüp bırakacaksın sonra m"al gibi kalacak ortada
Söyleyecek bir şey bulamayınca ana katan or*spu ç"cuğu işte an*nı s*kim senin
Bir müzikten etkilenen var. Öylesi erkekte ben sevmem zaten o kadar basit hareketler düşünceler www
Bence kadınlar bu konuda başarısız zira henüz aşık falan olmadım. Saygılarımla
Haklısınız bunu görebiliyorum :)
Tavladığını sanar, tavlandığını anlamazlar 😀
Neyse ki bir kadından fazlası var
sözün bittiği yer aferin 👍
Kaç dakikada soyunabilirsin? Cvbı orada gizli
zıbarırken soyunma ztn hasta olursun
Aşkooo sen isen bana bir şey demeden de xjdosmxod tavlarsın beni heheheh
Her erkeği bilemem de türk kızını tavlamak 10 dakika
Ben bir şey silmedim
O 5-10 dakikayı bana istinaden söylediysen eğer ben bunu yaparım diye yazmadım bu kadar çabuk yapanlar var anlamında yazdım ama sen belli ki burayı kışkırtmak için yazmışsın bunları neden bunu yaptığını da çözemedim. 🫤
Aferin sana o zaman
Erkek çok beğenmezse eğer bir erkeğe yavsayan kadınla işi olmaz
Ne atar yapmışsın be. Dd
5 dakika da tavladığını sanarsın. 15. dakikada av olursun :)
Yok yok susmasınlar. Ayakta alkışlamaları gerekiyor.
Anlaştık öyle yapsınlar. :D
Klasik aklıevvel bir türk erkeğiyse, konu cinselliğe geldiği an tavlanır